if_ona 20.08.04, 20:25 Gdzie można przenieść zdjecie (z aparatu cyfrowego) na kubek, ewentualnie na koszulkę? - znaczy się szukam takiego punktu usługowego w Lubinie lub Legnicy.. Sprawa baaaaaaaardzo pilna :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg233 Re: gorący kubek :) 20.08.04, 21:58 zdjęcie na kubek można w jamnikach koło MISIA jest zakład fotograficzny, poza tym na ul.Mieszka I tez jest zakąłd podajże Kodak. Koszulki koło "kaczego dołka" w zakładzie poligraficznym. Tam są sklepiki typu kwiaciarnia i kosmetyczbny a ten zakładzik mieści się na dole . Ja takie kubki robiłąm na Mieszka kosztują chyba 15 zł za sztuke, kubek jest biały :)) Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: gorący kubek :) 20.08.04, 22:23 meg233 napisała: > zdjęcie na kubek można w jamnikach koło MISIA jest zakład fotograficzny, poza > tym na ul.Mieszka I tez jest zakąłd podajże Kodak. Dzieki za namiary :) Jutro popytam :) >Koszulki koło "kaczego > dołka" w zakładzie poligraficznym. Tam są sklepiki typu kwiaciarnia i > kosmetyczbny a ten zakładzik mieści się na dole . Koszulek ze zdjęciami juz nie robią - dzisiaj tam zaszłam. Brak mozliwosci technicznych.. > Ja takie kubki robiłąm na Mieszka kosztują chyba 15 zł za sztuke, kubek jest > biały :)) A ładnie zrobili? Ostrość, kolory, itp? Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: gorący kubek :) 21.08.04, 09:40 > > > > A ładnie zrobili? Ostrość, kolory, itp? > > no niezbyt, ale przypomniało mi się ze one kosztują 20 zł. Najlepiej iść tam i zobaczyć kubki które już są zrobione, będziesz miała wybór. Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: gorący kubek :) 21.08.04, 15:27 meg233 napisała: >[...] Najlepiej iść > tam > i zobaczyć kubki które już są zrobione, będziesz miała wybór. Zrobiłam dziś kubkowy rekonesans: 1. Punkt obok jamników - kubek 19 zł, czeka sie 4 dni, przykładowy kubek wygladał zachęcająco. Pani z punktu oczekuje bardziej filmu niż pliku ze zdjeciem - dziwne.. 2. Na ul. Mieszka - 20 zł, 3 dni, zaden problem z cyfrowym zdjęciem.. 3. O'Key - zamkniety Do Wechty nie dotarłam - jakoś mi nie po drodze :) Znalazłam jeszcze jeden punkt - idąc od strony Łokietka w kierunku antykwariatu Bax - Ekslibris się chyba nazywa, albo jakoś na "e" :) Ale zamkniety był.. Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: gorący kubek :) 23.08.04, 23:51 if_ona napisała: > 3. O'Key - zamkniety 25-30 zł w zależności od wielkości (hmmm?) zdjęcia.. Za drogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanny to chooooleeeeeeeernieeee... 24.08.04, 22:28 drogo, ceny wyższe niż w Warszawie... hmmm... byłam przekanana, że tego typu usługi to standard... hmmm... ale może spróbujesz na aukcjach allegro pozdrawiam hanny Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: to chooooleeeeeeeernieeee... 24.08.04, 23:57 hanny napisała: > drogo, ceny wyższe niż w Warszawie... W jakimś watku cytowałam wyniki ankiety Polityki m.in. na temat zarobków w Polsce - wyszło na to, że najwyzsze płace są w Lubinie.. To niektóre ceny tez są proporcjonalnie wyzsze, niestety.. >ale może spróbujesz na aukcjach allegro Przyznam, że czuję niechęć do aukcji internetowych - bardzo przemawiają do mnie wiadomosci o przekretach aukcyjnych.. czarnowidztwo po prostu :)) A kubek już zamówiłam koło jamników - w czwartek odbiór :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hanny Re: gorący kubek :) 20.08.04, 22:25 na 100% poz tym adresem, tylko nie mam pojęcia ile to będzie kosztowało, tydzień temu nad morzem koszt nadruku z kubkiem na miejscu 24zł Video Studio O'Key ul. Łokietka 7 - godziny otwarcia: poniedziałek - piątek: 9-18 sobota: 10-14 albo w punktach Wechty ul. Polna ul. Piłsudskiego pozdrawiam hanny Odpowiedz Link Zgłoś
if_ona Re: gorący kubek :) 20.08.04, 22:32 hanny napisała: > tydzień temu nad morzem koszt nadruku z kubkiem na miejscu 24zł Ano własnie tez tydzień temu nad morzem dostałam natchnienia, żeby cos takiego zrobić - bo to ma prezent być :) A nad morzem to ceny niezłą przebitke mają :)) Dzieki za namiary :) Musze przyznac, że moja wiedza na temat foto-kubków była strasznie ograniczona :) Odpowiedz Link Zgłoś