Dodaj do ulubionych

Zaniechanie obowiązków

20.12.24, 12:59
Chciałbym wyrazić swoje niezadowolenie związane z sytuacją, jaka spotkała mnie w sklepie Castorama w Legnicy w niedzielę, 15.12.2024. Przed 19:00, wybrałem się z rodziną na zakupy świąteczne, planując skorzystać z oferty sklepu, jednak na miejscu okazało się, że sklep był zamknięty już o 18:00. Problem w tym, że przed wizytą sprawdziłem godziny otwarcia w Google, gdzie jasno podane było, że sklep działa do 20:00.

Zmarnowaliśmy cenny czas, który mógł być wykorzystany na coś innego, szczególnie w okresie przedświątecznym, kiedy każdy moment jest na wagę złota. Uważam, że takie wprowadzanie klientów w błąd jest niedopuszczalne. Sklep powinien zadbać o aktualizację godzin otwarcia w sieci, aby uniknąć takich nieporozumień.

Rozumiem, że mogą zdarzyć się sytuacje wyjątkowe, ale brak informacji o zmianie godzin pracy w miejscach, gdzie klienci zazwyczaj je sprawdzają, świadczy o braku dbałości o ich czas i komfort. Liczę na poprawę w tej kwestii.
Obserwuj wątek
    • gdhehhw666 Re: Zaniechanie obowiązków 20.12.24, 13:00
      gdhehhw666 napisał(a):

> Chciałbym wyrazić swoje niezadowolenie związane z sytuacją, jaka spotkała mnie
      > w sklepie Castorama w Legnicy w niedzielę, 15.12.2024. Przed 19:00, wybrałem si
      > ę z rodziną na zakupy świąteczne, planując skorzystać z oferty sklepu, jednak n
      > a miejscu okazało się, że sklep był zamknięty już o 18:00. Problem w tym, że pr
      > zed wizytą sprawdziłem godziny otwarcia w Google, gdzie jasno podane było, że s
      > klep działa do 20:00.
      >
      > Zmarnowaliśmy cenny czas, który mógł być wykorzystany na coś innego, szczególni
      > e w okresie przedświątecznym, kiedy każdy moment jest na wagę złota. Uważam, że
      > takie wprowadzanie klientów w błąd jest niedopuszczalne. Sklep powinien zadbać
      > o aktualizację godzin otwarcia w sieci, aby uniknąć takich nieporozumień.
      >
      > Rozumiem, że mogą zdarzyć się sytuacje wyjątkowe, ale brak informacji o zmianie
      > godzin pracy w miejscach, gdzie klienci zazwyczaj je sprawdzają, świadczy o br
      > aku dbałości o ich czas i komfort. Liczę na poprawę w tej kwestii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka