laurka-1 23.02.05, 07:59 droga kolezanko frido mam pytanko, czy ty odchodzisz od kompa czasami? tu nikogo innego nie ma tylko ty i ty i ty przez to FG jest nudne, już kiedyś o tym pisałam ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
impostor Re: stała forumowiczka 23.02.05, 12:36 no, ale dzieki tobie zrobilo sie juz o wiele ciekawiej i wszyscy sa hepi... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: stała forumowiczka 23.02.05, 14:05 laurka-1 napisała: > droga kolezanko frido mam pytanko, czy ty odchodzisz od kompa czasami? Ahhh... widzisz nie odchodzę bo ja przykuta jestem kajdanami niczym ten mickiewiczowski Konrad w "Dziadach". Posiłki i napoje są mi dostarczane regularnie. Ze świerzym powietrzem (żeby mnie troszkę ożeźwiło i co bym nie była zbyt blada) również nie ma żadnego problemu gdyż komputer stoi bardzo blisko okna, które wystarczy otworzyć. Jeśli chodzi o łazienkę to problem również nie istnieje - mam dość długi łańcuch pozwalający mi spokojnie manewr dotarcia do niej wykonać. > tu nikogo innego nie ma tylko ty i ty i ty O matko! Poważnie??? Jaką ja jestem egoistką. I nawet narcyzm się chyba u mnie ujawnia (znów mam podobnie jak Slogguś:). > przez to FG jest nudne, już kiedyś o tym pisałam ... Jest nudne? Ojej, tak mi przytkro, tak bardzo mi przykro. Przepraszam Cię najmocniej. Wybaczmi proszę, błagam! Postaram się nie zanudzać foruma swoją osobą. To napisałam ja - frida2 :P Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: stała forumowiczka 23.02.05, 16:30 frida2 napisała: > Ze świerzym powietrzem (żeby mnie troszkę ożeźwiło frida... litosci, ortografia:))) humanistko Ty jedna!!! > mam dość długi łańcuch a to akurat feler... pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: stała forumowiczka 23.02.05, 16:45 impostor napisał: > frida... litosci, ortografia:))) humanistko Ty jedna!!! Długo trza było czekać, aż ktoś zauważy. Miałam nadzieję, że zrobi to madame Laurka, ale u niej widać kiepsko z netem :P Ahhhh zapomniałam, że ja zanudzam forum i miałam się nie odzywać. ohh ta skleroza. > a to akurat feler... zależy jak na to patrzeć... > pozdrawiam:) me too Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: stała forumowiczka 23.02.05, 22:30 Ja myślałam, że Frida jest założycielką tego forum. Nawet chciałam z tego względu wpisać "Głogów" na listę zaprzyjaźnionych mi forów w opisie swojego forum...Zrezygnowałam widząc nieznajomy mi nick Prywatyzacja. Frida jest duszą towarzystwa tegoż forum i innych! Pozdrawiam Wszystkich ładnie!Umfana :o) Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: stała forumowiczka 24.02.05, 11:55 nuda i tyle, nic więcej ......... Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: stała forumowiczka 24.02.05, 16:34 Umfi, jak ja Cię lubie :))) Buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
impostor Re: stała forumowiczka 24.02.05, 20:04 > widząc nieznajomy mi nick Prywatyzacja. to oczywiscie na zasadzie zartu? Odpowiedz Link Zgłoś