Dodaj do ulubionych

Szkoła nr 8 kl. II

03.06.05, 12:01
czy są tu na forum rodzice dzieci uczęszczających do tej szkoły?
w lipcu przeprowadzam się i od wrzesnia mój syn będzie chodził do tej szkoły
do II klasy, chyba do II b do Pani Rogowskiej,
czy szkoła ma dobra opinię?jesteście zadowoleni?
pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • haanny Re: Szkoła nr 8 kl. II 03.06.05, 21:15
      szkoła ok, mojego syna prowadziła w klasach I-III pani Rogowska i cóż mogę
      powiedzieć... "jest niewymagająca"
      • aga1274 Re: Szkoła nr 8 kl. II 03.06.05, 21:46
        no to niedobrze że jest niewymagająca....
    • totrex192 Re: Szkoła nr 8 kl. II 20.06.05, 21:45
      MÓJ SYN TERAZ KOŃCZY II KLASĘ I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY ZE SZKOŁY I KLASY , CO
      DO NAUCZYCIELI TO JAK ZWYKLE SĄ RÓŻNE OPINIE
      • v2002 Re: Szkoła nr 8 kl. II 20.06.05, 22:39
        Szkoła jest OK.
    • forestgump Re: Szkoła nr 8 kl. II 21.06.05, 13:45
      Moj syn byl przez p. Rogowska uczony. Bardzo dobra nauczycielka, z powolaniem i
      pasja. Mozna powiedziec, ze masz szczescie, ze przenosisz dziecko do tej szkoly
      i tej wlasnie nauczycielki.
      • kroliczek222 Re: Szkoła nr 8 kl. II 21.06.05, 13:57
        Potwierdzam. Slyszalam o niej od kilku osob. Szkola jest dobra, a ta
        nauczycielka w szczegolnosci.
    • akia_k Re: Szkoła nr 8 kl. II 21.06.05, 15:16
      Mój syn w tym roku kończy tam 4 klasę. W kl I-III uczyła go p. Dzikowska i
      byłam bardzo zadowolona. Jakim nauczycielem jest p. Rogowska nie wiem, bo nie
      znam jej od tej strony. A czy masz wybór do jakiej klasy go zapisać i do
      jakiego nauczyciela czy narzucono Ci tę właśnie klasę?
    • kaska95 Re: Szkoła nr 8 kl. II 21.06.05, 16:25
      Pani Rogowska uczyła dwójke moich dzieci.Nie wyobrażam sobie lepszej
      nauczycielki wychowania początkowego.Gdybym miała trzecie dziecko to na pewno
      bym chciała żeby Pani Rogowska też je uczyła.Na Pani miejscu wcale bym się nie
      martwiła o dziecko, jeżeli trafi w ręce Pani Ewy to na pewno ani dziecko ani
      Pani tego nie będzie żałować.
    • agniesia32 Re: Szkoła nr 8 kl. II 21.06.05, 17:05
      Jestem licealistką chodzę do najlepszego liceum w naszym mieście.
      Pani Ewa Rogowska uczyła mnie przez trzy lata. Okres który spędziłam w jej
      klasie będę zawsze wspominała bardzo miło.
      Nie wyobrażam sobie, aby uczył mnie inny nauczyciel i abym chodziła do innej szkoły.
      Dziwią mnie opinie że pani Ewa jest "niewymagającym nauczycielem". Uważam wręcz
      odwrotnie. Pani Ewa od zawsze pragnie rozwinąć i odkryć w młodym człowieku jego
      ukryte talenty, dlatego też zachęcała nas do udziału w wielu konkursach, do
      których nas przygotowywała z wielkim zaangażowaniem. Osobiście brałam udział w
      wielu konkursach np. w ortograficznym, recytatorskim, zasad dobrego wychowania,
      drogowym i w wielu innych. Dzięki Pani Ewie wziełam udział w wojewódzkim
      konkursie na najlepsze opowiadanie, gdyż to właśnie Ona zachęciła mnie i
      zmobilizowała do pisania wypracowań, a sama skrupulatnie sprawdzała co chwila
      moje prace.
      Sądzę, że nie powinna Pani się obawiać, że pańskie dziecko trafi do klasy Pani
      Ewy Rogowskiej. Powinna pani się cieszyć, gdzyż nie mogła Pani trafic lepiej.
      • aga1274 Re: Szkoła nr 8 kl. II 21.06.05, 22:01
        dziękuję za te wspaniałae opinie o tej Pani, muszę powiedzieć że już z nią rozmawiałam i wywarła na mnie b. pozytywne wrażenie, P.Rogowską "narzuciła"mi szkoła z tego względu, że tylko w jej klasie jest angielski....martwi mnie tylko to że jedna godz. tyg....to jest chyba za mało, dlatego będę chciała zapisać syna na dodatkowy ang......może ktoś z Was orientuje się gdzie można zapisać dziecko na dodatkowy ang.?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka