ambitnet 22.08.05, 20:08 Jaką szkołę językową polecacie w naszym mieście do nauki angielskiego i niemieckiego ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_lubin Re: Jaka Szkoła Językowa 22.08.05, 20:23 Temat już był poruszany na tym forum : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=228&w=14952530 Jeśli chodzi o moją opinie to zdecydowanie Royal College na Odrodzenia ( obok hotelu Bomabol). Chodziłam tam na angielski i polecam !!! W MCKK to już nie to co kilka lat temu ;-) (lektorzy). Odpowiedz Link Zgłoś
z.kalinowski Re: Jaka Szkoła Językowa 22.08.05, 21:33 Potwierdzam. Tylko te dwie szkoły , jest jeszcze kilka mniejszych, ale nie przypomne sobie nazw. Do Royal College chodziłem dwa lata na niemiecki, płatność za kurs rozłożona była na 10 nieoprocentowanych rat. Miła obsługa i ładne panie w sekretariacie. Pozdrawiam z.kalinowski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
almabynight Re: Jaka Szkoła Językowa 05.10.05, 00:32 "Ladne panie w sekretariacie"... to jest oczywiscie jedno z wazniejszych kryteriow wybrania szkoly jezykowej :)) Odpowiedz Link Zgłoś