gawliki 30.09.05, 11:33 pochodze z Lubina rocznik 79,z ustronia.pokazmy swoje dzieci moze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brahol1 witajcie 13.01.06, 14:02 czesc . no to poznajmy sie .marcin sie kłania i pozdrawia Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka15 Re: poznajmy sie 13.01.06, 20:09 cześć też jestem z Lubina, rocznik 79, dzieci się jeszcze nie dorobiłam ale już jest pierwsze w drodze:) Pozdrawiam forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
niunia792 Re: poznajmy sie 13.01.06, 23:19 Ten sam rocznik, podobnie jak u ciebie-u nas tez dziecie w drodze :-) Na kiedy masz termin? Odpowiedz Link Zgłoś
niunia792 Re: poznajmy sie 14.01.06, 23:47 6 luty... a wiec 3 tygodnie :-)) Mam nadzieje, ze dzisiejsza pelnia nie podziala hehe Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka15 Re: poznajmy sie 15.01.06, 00:10 trzymam kciuki. Pewnie jest już Ci ciężko? Gdzie rodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
niunia792 Re: poznajmy sie 15.01.06, 00:19 Ooo tak. I to jak ciezko :-) Dzis wybralam sie na miasto-po powrocie myslalam, ze mi maly z brzucha wyskoczy :-) Jestem Lubinianka od poltora roku mieszkajaca w Niemczech. No i tutaj tez bede rodzic. Chyba zazycze sobie znieczulenie - bo moje slabe plucka pewnie po godzinie wysiada :-) A bedac w Lubinie zaopatrzylismy sie we wszystko dla dziecka i moge ci polecic fajna hurtownie w Krzeczynie Wielkim. Tam pojechalam z lista wyprawki i wszystko dostalismy. Ceny korzystne a i jakosc ubranek jest dobra. Wozek tez tam kupilismy (ok. 500 zl) - mysle, ze hurtownia warta polecenia :-) A ty gdzie rodzisz?Femina czy Bema? Odpowiedz Link Zgłoś