frida2 06.11.05, 15:40 Czy możesz wytłumaczyć mi na podstawie czego wycinasz posty? Szczególnie interesuje mnie wycięcie tego w wątku o artykule na temat debaty w klubie Protector. Nie wydaje mi się aby ów post naruszał netykietę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: pytanie do adminki 06.11.05, 22:51 W przypadku braku odpowiedzi i przywrócenia postu będę interweniował u adminów portalu o odebranie Ci moderowania tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: pytanie do adminki 07.11.05, 21:09 ucho76 napisał: > I jak sie skonczyla ta historia ? Jak widać, nasz moderator nie raczy odpowiedzieć nawet na pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda_271 Re: pytanie do adminki 08.11.05, 10:12 to chyba dzis , czy już coś wiadomo? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: pytanie do adminki 11.11.05, 14:15 Eka, udajesz, że nie widzisz tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
ucho76 Re: pytanie do adminki 11.11.05, 16:11 Niech Eka pamieta, ze rola administratora tego forum jest spoleczna. Jesli nie daje sobie rady, zawsze moze zrezygnowac lub dobrac sobie kogos do pomocy. Moze macie jakis kandydatow(kandydatki) ? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: pytanie do adminki 12.11.05, 00:04 eka22 napisała: > jestem cały czas Super, wszyscy sie niezmiernie cieszymy, a teraz bądź tak miła i odpowiedz na zadane pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: pytanie do adminki 13.11.05, 20:39 Prawdopodbnie Eka zastanawia się nadal nad określeniem swojej motywacji w kasacji wątku wymienionego wyżej przez Fridę... Widać dziewczyna ma czas i duże możliwości intelektualne! Odpowiedz Link Zgłoś