sloggi 20.02.06, 00:20 Znalazłem plan miasta sprzed 15 lat, jutro opiszę co na nim zaznaczono. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gedeon2 Re: Głogów w roku 1991 21.02.06, 08:19 no to co z tym ciągiem dalszym do planu?????? Odpowiedz Link Zgłoś
frida2 Re: Głogów w roku 1991 21.02.06, 17:44 Gdzie znalazłeś? A ja miałam popytać w muzeum o tą mapę, cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Głogów w roku 1991 21.02.06, 22:09 Na mapie mam np. kompletną listę autobusów czyli 12 linii. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Komunikacja Miejska Głogów w roku 1991 22.02.06, 21:15 Linia 52: PKP - pl.Tysiąclecia - al.Wolności - Przemysłowa - gen. Świerczewskiego - Świerkowa - Okrężna - Wojska Polskiego - Kościuszki - Kossaka - Budowlanych - Kołłątaja - Krzywoustego - Konst. 3 Maja - Brama Brzostowska - Gwardii Ludowej - Klucze Linia 55: Górkowo - Wita Stwosza - Kołłątaja - Krzywoustego - Konst. 3 Maja - Brama Brzostowska - al. Wolnosci - pl. Tysiąclecia - PKP - Przemysłowa - gen. Świerczewskiego - Huta I i II Linia 56: PKP - pl. Tysiąclecia - al. Wolności - Przemysłowa - gen. Świerczewskiego - Buczka - Konst. 3 Maja - Obrońców Pokoju - Ruszowice Linia 58: PKP - pl. Tysiąclecia - al. Wolności - Brama Brzostowska - Konst. 3 Maja - Krzywoustego - Kołłątaja - Wita Stwosza - Sportowa - Folwarczna - Żarków Linia 60: KP - pl.Tysiąclecia - Wojska Polskiego - gen.Świerczewskiego - Buczka - Konst. 3 Maja - Krzywoustego - Wały Chrobrego - Rudnowska - Przedmoście Linia A: PKP - pl.Tysiąclecia - Wojska Polskiego - Armii Radzieckiej - Obrońców Pokoju - Legnicka - Lubin - Legnica Odpowiedz Link Zgłoś