Dodaj do ulubionych

legnickie klimaty

05.07.06, 10:25
czy istnieje cos takiego jak legnickie klimaty i nie chodzi mi o knajpe :)?
cos co jest charakterystyczne tylko dla legnicy coś co moze byc motywem przewodnim promocji miasta tak jak np. krakowa jest lajkonik i hejnał ,wawy syrenka i pałac kultury,poznania rogale i koziołki.
mamy bomby legnickie ,ale na promocje miasta to troche za mało. czy jest jescze cos co waszym zdaniem mozna by ,lub nawet nalezało by wyeksponować ?
Obserwuj wątek
    • servus_lca Re: legnickie klimaty 05.07.06, 13:24
      Motyw przewodni Legnicy to śmieci na ulicach i (nie wszyscy) wredni ludzie. Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać, bo znowu po krótkim urlopie w "innej" Polsce uderzył mnie smród i śmieci - zaczynając od dworca.
      • jedynataka Re: legnickie klimaty 05.07.06, 15:15
        Legnicki LEW!!! albo klucz, co to jest tez symbolem centrum handlowego
        piekary... eee to moze nie :)
        wiem! i opalony prezydent! ale to mam nadzieje, ze juz niedlugo...
        • czarnyjanek Re: legnickie klimaty 06.07.06, 17:59
          jedynataka napisała:

> Legnicki LEW!!! albo klucz, co to jest tez symbolem centrum handlowego
          > piekary... eee to moze nie :)
          > wiem! i opalony prezydent! ale to mam nadzieje, ze juz niedlugo...
          >
          smutne jest to,że masz racje .jakoś legnica nie ma takich swoich klimatow.
          a opalony prezydent to leperowi do pient nie dorasta.musiałby jeszcze nad soba popracować
      • czarnyjanek Re: legnickie klimaty 06.07.06, 17:56
        no tak dworzec to nie najlepsza wizytowka naszego miasta. co prawda reszta tez nie jest lepsza .wiec masz 100% racje
    • kelpi80 Re: legnickie klimaty 05.07.06, 15:22
      zrobilem kiedys taki projekt..... www.free.art.pl/kelpi/3/323.jpg

mozna to nadrukoac na koszulki. szukam "sponsora" (:
      • jedynataka Re: legnickie klimaty 05.07.06, 17:28
        fajowa koszulka :-)
    • hejah Re: legnickie klimaty 09.07.06, 08:55
      no tolerancyjna no jasne że tak, świetny projekt marcin ;-) a tak to myślę że lew ale przydała by sie jakaś promocja. a gdzie lew legnicki?? smacznie śpi ;-D
    • czarnyjanek Re: legnickie klimaty 23.08.06, 12:23
      czarnyjanek napisał:
      czy jest jescz
      > e cos co waszym zdaniem mozna by ,lub nawet nalezało by wyeksponować ?

hurrraaaa!!! znalazłem

tym czyms mógłby być buczacy dzwiek, przypominajacy stary transformator, wydobywajacy sie codziennie w południe z wyższych pieter urzedu miasta.
      na szczescie ten buczący dzwiek ,przez lokalnych patriotów zwany hejnałem miejskim, jest regularnie zagłuszany przez dzwony pobliskiego koscioła.
      taka lokalna walka sacrum i profanum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka