ja.to.lubie 10.10.06, 19:52 jestem nowa w lubinie, szukam logopedy dla mojego rozrabiaki. czy mozecie mi kogos polecic? maly jest dosc zywy i potrzebuje kogos, kto potrafi go troche okielznac :-) pozdrawiam forumowiczow jtl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maasad Re: Szukam logopedy 11.10.06, 08:30 Ja polecam panią Agnieszkę Szulc. Można ją znaleźć w medicusie na Lesnej i w poradni pp koło domu towarowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.to.lubie Re: Szukam logopedy 11.10.06, 21:01 dzieki sliczne. mam nadzieje, ze to nie jedyny logopeda w lubinie :-( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maasad Re: Szukam logopedy 12.10.06, 09:21 Pani Szulc nie jest jedynym logopedą w mieście ale akurat do niej chodziłam z córką i bardzo ją polecam. W jakim wieku jest twoje dziecko? Bo w przedszkolach i szkołach także przyjmują logopedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.to.lubie Re: Szukam logopedy 13.10.06, 18:52 5 lat. owszem, do przedszkola przychodzi logopedka ale raz w tygodniu i robi zajecia grupowe. ma 14 dzieci i poswieca im godzine!!! to nonsens i marnowanie pieniedzy. dlatego myslalam o zajeciach indywidualnych. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
fladro67 Re: Szukam logopedy 02.02.14, 19:40 W Lubinie polecam panią Annę Oświeczyńską.Podaję jej numer tel.733770212 jest świetna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weronika374 Re: Szukam logopedy 03.02.14, 12:35 A ja odradzam te logopedke z powyzszego watku, niejaka Oswieczynska. Młoda niedoświadczona, totalna porazka. Zupelnie nie wiedziala jak sie nami zajac. Przykre to bylo dla nas:-( Odpowiedz Link Zgłoś