taradajek 22.05.08, 17:00 Udało mi się zeskanować z rodzinnego albumu kilka zdjęć starych Siedlec z lat 30-tych i 40-tych. Chyba nie były nigdzie publikowane. fotoforum.gazeta.pl/k/Ze%2520starego%2520albumu%2520rodzinnego.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aro333 Re: Nowe "stare" zdjęcia Siedlec 22.05.08, 17:07 Hmmm czy to nie będzie budynek bedacy młynem na Sekule? fotoforum.gazeta.pl/3,0,1220414,3,7,41305.html Nie bardzo kojarzę zdjęcie tej wieży. Czy to pozostałości po ratuszu nowym? Bardzo dobry pomysł miałeś , zdjęcia bardzo fajne . Postaram się pod ten wątek podkleić i coś wrzuce ze starego albumu rodzinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
aro333 Re: Nowe "stare" zdjęcia Siedlec 22.05.08, 17:09 O qrcze ,jestem mało spostrzegawczy,przecież zdjęcia są opisane. Teraz dopiero to zauważyłem hahahhaha. Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Nowe "stare" zdjęcia Siedlec 22.05.08, 17:14 aro333 napisał: > O qrcze ,jestem mało spostrzegawczy,przecież zdjęcia są opisane. > Teraz dopiero to zauważyłem hahahhaha. 4 z nich, ujęcia, były publikowane. Tylko chyba masz słaby scanerek. Odpowiedz Link Zgłoś
taradajek Re: Nowe "stare" zdjęcia Siedlec 22.05.08, 17:26 Rzeczywiście skaner nie jest najlepszy. Teraz jak patrzę na oryginały, to myślę, że powinien to zrobić fachowiec. Co do publikowani, to te na pewno nie były publikowane, bo wyrwałem je z albumu, ale przedstawiają miejsca, które były często fotografowane. Nie wstawiałem zdjęć z osobami, tylko zdjęcia robione obiektom. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz57-90 Re: Nowe "stare" zdjęcia Siedlec 22.05.08, 18:06 Proponuję założyć watek na Foto Forum Siedlce: "Strare" zjęcia Siedlec. i tam wrzucać ;) potomni w łatwy sposób znajdą je za kilka-naście lat. link do foto forum: fotoforum.gazeta.pl/71,1,1007.html Odpowiedz Link Zgłoś
mpppm Re: Nowe "stare" zdjęcia Siedlec 22.05.08, 19:31 taradajek napisał: > Rzeczywiście skaner nie jest najlepszy. Teraz jak patrzę na oryginały, to myślę > , > że powinien to zrobić fachowiec. > Co do publikowani, to te na pewno nie były publikowane, bo wyrwałem je z albumu > , > ale przedstawiają miejsca, które były często fotografowane. Nie wstawiałem zdję > ć > z osobami, tylko zdjęcia robione obiektom. napisałem 4 "ujęcia" były publikowane w książkach. A masz też zdjęcia familijne z fragmentem Miasta jak tu: www.markopm.za.pl/familijne.htm Jeśli tak to napisz przez kontakt ze strone (link niżej). Odpowiedz Link Zgłoś
brycee Re: Nowe "stare" zdjęcia Siedlec 22.05.08, 20:14 taradajek napisał: > Co do publikowani, to te na pewno nie były publikowane, bo wyrwałem je z albumu > , > ale przedstawiają miejsca, które były często fotografowane. Taradajku masz jednak złe informacje, bo kilka z tych zdjęć to zdjęcia znane, już publikowane. Niektóre z nich są nawet uznawane za bardzo popularne. Ale są ciekawe, z pewnością warte przypomnienia Odpowiedz Link Zgłoś
no_to_jadziem Re: Nowe "stare" zdjęcia Siedlec 25.05.08, 01:57 Mam do wszystkich wielką prośbę.Kiedyś tu gdzieś na forum wyszperałem zdjęcie przedstawiające panoramę Siedlec robioną gdzieś od strony Katedry,na której było widać kamienicę przy ulicy B.Joselewicza,tą w której teraz są bary.Teraz nie mogę odszukać tego zdjęcia,czy ktoś wie gdzie mogę je znaleźć?Będę wdzięczny za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
klemens.klemens Re: Nowe "stare" zdjęcia Siedlec 25.05.08, 11:22 Bary? Tam był kiedyś bar mleczny, ale teraz? Chyba jest kawiarnia i dwa puby. Odpowiedz Link Zgłoś