india71 28.12.06, 16:49 Czy ktoś tam robił wesele? Albo był jako gość? Spodobało mi się to miejsce i chciałabym uzyskać choć kilka opinii jak tam jest.Z góry dziękuje za jakiekolwiek informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzlam Re: Oberża-wesele 02.01.07, 13:51 Ja tam robiłem wesele. Gorąco polecam - jedzenie i obsługa - pierwsza liga! Odpowiedz Link Zgłoś
grzlam Re: Oberża-wesele 02.01.07, 13:52 Najlepeij robić tam imprezę na około 80 osób, jest wtedy idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
adr Re: Oberża-wesele 11.01.07, 19:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=228&w=24356053&v=2&s=0i forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=228&w=31816730&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
biodroid Re: Oberża-wesele 13.01.07, 19:44 Ja będę robił, możesz oczekiwać mojej opinii dopiero w drugiej połowie roku:) Odpowiedz Link Zgłoś
customer1 Re: Oberża-wesele 30.01.07, 21:06 Oberża jest super! Na pewno ma styl. Jest jeszcze jedna nowa w Legnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
india71 Re: Oberża-wesele 06.04.07, 18:32 Witam Po rozmowach z kierowniczkami Bomabolu, Barona i Oberży zdecydowałam się na Oberżę :)Cenowo wychodzi najkorzystniej, wystrój sali też pobija tamte na głowę. No i są elastyczni.Więc za rok w maju potuptam sobie tam na parkiecie z moim przyszłym mężem;))Umowa już podpisana. Pozdrawiam i życzę wesołych świat. Odpowiedz Link Zgłoś
searching Re: Oberża-wesele 23.10.07, 12:50 zgadza sie, wystroj super, z klasa, warto organiozwac tam imprezy, ludzie z obslugi i kierownictwo na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
szachmat11 Re: Oberża-wesele 06.04.07, 20:14 Oberza to rzeczywiscie fajne miejsce. Nie tylko na wesela czy inne imprezy. Po prostu warto tam pojsc cos zjesc i napic sie w super atmosferze. Naprawde wystroj, obsluga i klimat ogolnie na wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Oberża-wesele 02.12.07, 00:28 A moge sie dowiedziec ile kosztuje wynajecie sali w Oberzy? Razem z jedzeniem itp. gdzies na 70 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Oberża-wesele 02.12.07, 00:47 I jeszcze mam pytanie co do rezerwacji... ile czasu wczesniej trzeba ja wynająć? Są duże problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
mswh-6 Re: Oberża-wesele 02.12.07, 16:07 Cześć Miałąm mieć też organizowane wesele w Obrży ale ze wzgledu na pare rzeczy kóre nam nei odpowiadały z nażeczonym zdecydowalismy sie na inny lokal. Ale wiem że : przyjęcie weselene kosztuje tam 155zł od osoby ( w tym juz jest 0,5 litra wódki na osobę, 1,5 litra soku na osobe, o5 litra wody na osobe, po dwa ciepłe napoje (kawa i herbata) na osobe, lampka szmpana na przywitanie no i oczywiscie jedzenie) dalej: dzieci do lat 10-ciu, kamerzysta,fotograf,członkowie zespołu muzycznego -65 zł od odsoby, poprawiny 20 zł od osoby (w tym jest żurek lub flaczki, bigos i dania z przyjecia weslenego) Koszt dekoracji opakowani jednorazowe oraz koszt obsługi w godzinach nocnych -10 zł od goscia weslenego czy li tak jak u Was na 70 osob wychodzi 700 zł. Przyjecie weslene trwa do 4 godziny a poprawiny łącznie 6 godzin. Co do alkoholu na weselu mozna sie dogadać z szefową ze macie swoja wódke ale wtedy trzeba doliczyc koszt właczenia dodatkowej lodówki. Mam nadzieje ze troszke pomogłam co do rezerwacji to pewnei tak jak wszedzie minimum rok wczesniej ale to tez jest ryzyko ze nei bedzie juz miejsc Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kamisiunia Re: Oberża-wesele 02.12.07, 21:22 Dziekuje bardzo za odpowiedź! Bardzo mi pomoglas :) Faktycznie troche drogo... A co do rezerwacji to spojrzałam na ich kalendzra nastronie Oberży i cały grudzień jest wolny w tej Oberzy w rynku... Może po prostu nie wpisali... ale np. w Legnicy sa porezerwowane miejsca i tej na LGOM też... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mswh-6 Re: Oberża-wesele 03.12.07, 10:45 Bardzo sie ciesze że mogłam pomóc;) Jesli bedziesz miała jeszcze jakies pytania i bede mogła nanie odpowiedziec to z chęcią CI jeszcze pomoge:) Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
lilly217 Re: Oberża-wesele 03.12.07, 10:55 Hej w rynku jest mała oberża, nie na wesela tylko na około 20 osóób(może nawet nie)Ja robiłam wesele w Oberży w czerwcu i wyszło mi około 130 zł na osobę i nikt mi nie wyliczał ile trzeba zaplacić na osoobę tak jak pisze mswh-6, tylko tyle ile poszło jedzenia i wódki to tyle zapłaciliśmy. więc jak podzieliłam to na liczbę osób to wyszło mi po130 zł za osobę. Za poprawiny też nie płaciłam nic dodatkowo tylko jedzenie (żurek) i to co zostało z poprzedniego dnia.Za Koszt dekoracji opakowani jednorazowe oraz koszt obsługi w godzinach nocnych nic dodatkowo nie było liczone. A jedzenie było pyszne. Ja jestem zadowolona. Moze teraz się trochę pozmieniało bo więcej chętnych jest i sobie ceny windują. Nie wiem, ale najlepiej pójść samemu i się dowiedzieć wszystkiego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mswh-6 Re: Oberża-wesele 03.12.07, 15:03 Tak zgadzam sie z Toba lilly217 że jeśli alkohol zostanie to oni go zabieraja i liczą tyle ile poszło Co do pozostałych cen to tak pozmieniało sie bo jest nowa kierowniczka :) i mam potwierdzenie cen w cenniku szczegółowym (łacznie z podanymi potrawami do wyboru)na papierze bo takowy dostąłam od nowej kierowniczki Niestety teraz poprawiny kosztuja własnie 20 zł ale co zrobic;/ Pozdrawiam serdecznie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lilly217 Re: Oberża-wesele 07.12.07, 12:23 No to faktycznie się pozmieniało;) Ale mi się udało. Bo naprawde sala super na wesele, ale teraz zaczęli sobie za to liczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś