natalia797 08.07.07, 00:01 Chcemy zorganizować koleżance wieczór panieński,jakie macie pomysły na prezenty,podajcie ewentualnie adresy sklepów,fajnych knajpek,a może ktoś ma namiary na tancerza. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatta.d Re: Wieczór panieński 08.07.07, 15:36 Hej, organizowałyśmy już kilka wieczorów panieńskich dla naszych koleżanek,zazwyczaj zaczynało się u przyszłej panny młodej w domu małą kolacją z alkoholem ewentualnie w knajpce (ostatnio byłyśmy w Klimatach,boczna N.M.Panny-pycha jedzonko),żartujemy,dajemy prezenty,a prezenty to bielizna i oczywiście akcesoria z sex shopu np.bielizna (strój pielęgniarki,pokojówki),kajdanki,śmieszne zabawki np.mydło w kształcie penisa, no i oczywiście wibratorki :)) Z tego co wiem to w Legnicy są dwa sex shopy na Gwiezdnej i przy dworcu PKP koło postoju taxówek i w tym właśnie częściej robimy zakupy,bo jest przemiła Pani Dorotka (sprzedają dwie starsze panie ale pani Dorotka jest super wygadana,da upuścik i pogada) i tu chyba większy wybór i taniej. Fajne knajpki to tak jak wspomniałam Klimaty, Kamieniczka albo nowa koło mercusa Oberża i tam od razu lądujemy na dyskotece. Co do tancerza to w sex shopie przy dworcu mają tablice z ogłoszeniami i jest tam namiar na pana,chciałyśmy go raz wziąść ale nie miał wolnego terminu. Życzę miłej zabawy i jak masz jakieś pytania to pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
meg233 Re: Wieczór panieński 08.07.07, 20:13 O matko! To ja zrobię powtórkę z mojego wieczorka ☺ Odpowiedz Link Zgłoś