Dodaj do ulubionych

Bełkot POsłanki

17.10.07, 14:11
Była posłanka PO pani S. płacze do kamer, a wybiórcza insynuuje, że
pani poseł może być ofiarą uczucia.
Nie wiem tylko czy panowie z wybiórczej rozróżniają uczucie miłości
z uczuciem chciwości.
Niedobrze mi sie robi jak widzę byłych(?) kolegów i koleżanki pani
poseł, którzy chętnie się tej wersji łapią.
Ludzie spójrzmy prawdzie w oczy.
Pani poseł została złapana na gorącym uczynku, a dorabianie do
tego "love story" jest po prostu zabiegiem "pijarowców" PO.
Obserwuj wątek
    • olus_stad Re: Bełkot POsłanki 17.10.07, 19:33
      Nie wiem jak wygladala cala ta sprawa, dysponuje urywkami z mediow. Na podstawie dostepnej mi wiedzy dochodze do nastepujacych wnioskow.

1) mam za nic takie CBA, znajduje slabe ogniwo, rok nad nim pracuje, korumpuje i wystawia na lincz, taki przedwyborczy show, azeby urwac pare punktow procentowych. Zlapano ja 1 pazdziernika, jezeli mnie pamiec nie myli, i czy przez te 2,5 tygodnia nie mozna bylo pokazac tych tasm? Nie mozna bylo zrobic konferencji na ktorej p. Kaminski truimfalnie oglasza zwyciestwo prawa i sprawiedliwosci na koprucja? PiS i CBA wyczekalo moment w ktorym sondaze spadna, czyli kolejny dziadek z werhmachtu sie klania.

Teraz pomysl! Sprawujesz funkcje publiczna, poznajesz kogos, przez rok staje sie Twoim PRZYJACIELEM/KOCHANKIEM/nie wiem kim tam jeszcze (bo robi wszystko pod Ciebie/dla Ciebie) i prosi Ci o 'przysluge' (np pogadaj z tym, zalatw tamto, zrob cos nielegalnego na styku panstwo-biznes), w zamian za korzysc (bombonierke, elegancki zegarek, 1000zl, 10000zl, itp). Co robisz? Przeciez nie zawsze to przetarg na dzialke, za 100tys do lapy. Czasami to zalatwienie czegos poza kolejnoscia za bombonierke.

2) ale co ma do tego PO? Wywalilo ja z partii, wywalilo burmistrza Helu, wywalilo posla PO z ktorym poslanka rzekomo sie umawiala w tej sprawie. Jak to powiedzial B.Komorowski, ze dwa razy jej nie moga wyrzucic.

Szkoda mi B.Sawickiej, bo zasluguje na proces, jak kazdy, w ktorym sad, a nie media, PiS, CBA czy ktokolwiek inny oglosi jej wine lub nie.
      • qwerty1231 Re: Bełkot POsłanki 17.10.07, 20:40
        Byłem pewny, że olus_stad się odezwie :)

> Nie wiem jak wygladala cala ta sprawa, dysponuje urywkami z mediow.
        Starałem się być na bieżąco.

> 1) mam za nic takie CBA, znajduje slabe ogniwo, rok nad
        > nim pracuje, korumpuje i wystawia na lincz, taki
        > przedwyborczy show, azeby urwac pare punktow...

Widać, że faktycznie znasz sprawę "urywkowo" pewnie z TVN i
        próbujesz POwtarzać bzdury.

> ...cos nielegalnego na styku panstwo-biznes), w zamian za
        > korzysc (bombonierke,elegancki zegarek, 1000zl, 10000zl,
        > itp). Co robisz?

zrzucam "kochanka" ze schodów i powiadamiam organa ścigania...

> Przeciez nie zawsze to przetarg na dzialke, za 100tys do
        > lapy. Czasami to zalatwienie czegos poza kolejnoscia
        > za bombonierke...

Pewnie nie zrozumiesz, ale tak właśnie rodzi się KORUPCJA. Tym
        właśnie (sposobem myślenia) różnią się (oczywiście nie wszyscy)
        politycy/wyborcy PO od PiS

> Szkoda mi B.Sawickiej...

Mi żal wyborców przez nią oszukanych. Żal tym większy, że wielu
        ludzi, którzy mieli głosować na PO teraz zagłosuje na PiS LiD.
        olus_stad trzeba zmienic sposób myślenia :)
        • olus_stad Re: Bełkot POsłanki 17.10.07, 21:14
          > Byłem pewny, że olus_stad się odezwie :)

Ciesze sie, ze Cie nie zawiodlem.

> Widać, że faktycznie znasz sprawę "urywkowo" pewnie z TVN i
          > próbujesz POwtarzać bzdury.

A skad Ty czerpiesz swoja wiedze? Jezeli nie z mediow, to skad?

> zrzucam "kochanka" ze schodów i powiadamiam organa ścigania...

Zdales teoretyczny test na wzorowego funkcjonariusz publicznego. Nigdy nie dales, nigdy nie wziales.

Nie wiem jak pracowalo CBA nad Sawicka, Ty pewnie tez nie wiesz. Wiemy ze pracowalo przez rok. Moze byla krystalicznie czysta i PiS ja zeszmacil, a moze brala kase na lewo codziennie i w koncu CBA dobrala sie do niej. Ja tego nie wiem. Ale wiem, ze PiS majac w swoich rekach prezydenta, rade ministrow, CBA, ABW, prokurature, TVP, KRRiT i nie wiem ile jeszcze instytucji, nie wzbudza mojego zaufania. Po prostu im nie ufam.

Chodzi mi o to, ze nie wyglada mi to na sprawe typu: CBA dostaje cynk, ze w miescie Hel moglo dochodzic do dzialan korupcyjnych, wobec czego podklada agenta, agent infiltruje srodowisko, ma miejsce prowokacja, jest to nagrane, sprawa trafia do prokuratury, sad, wyrok i koniec sprawy.

Ty rowniez dales sie podpuscic PiSowi. Dobrze wiesz, ze nie chodzi o korupcje, a o wyborcze punkty. PiS przedstawia to jako sukces CBA i kleske moralna PO, PO natomiast widzi brudne zagrywki PiSu i spin-doktorow. Jedni graja i drudzy graja. Ty ufasz tym pierwszym, ja tym drugim. Stad pewnie dyskusja.

> Mi żal wyborców przez nią oszukanych. Żal tym większy, że wielu
          > ludzi, którzy mieli głosować na PO teraz zagłosuje na PiS LiD.
          > olus_stad trzeba zmienic sposób myślenia :)

Nie narzekam na swoj proces myslenia.
          • qwerty1231 Re: Bełkot POsłanki 17.10.07, 22:35
            > A skad Ty czerpiesz swoja wiedze? Jezeli nie z mediow, to skad?

Żeby utrzymać równowagę swoją wiedzę próbuję czerpać z różnych
            mediów. Można nawet powiedzieć, że jestem dataholikiem ;)

> Zdales teoretyczny test na wzorowego funkcjonariusz publicznego.

Ja zdałem nie tylko teoretyczny...

> Moze byla krystalicznie czysta i PiS ja zeszmacil...

Olus jesteś twardym zwolennikiem PO, statystycznie to człowiek
            wykształcony i inteligentny. Proszę nie psuj statystyk. Wziątka to
            wziątka. Nikt jej w łapę tudzież w inną część ciała kasy nie
            wciskał.

> nie wzbudza mojego zaufania. Po prostu im nie ufam.

I to jest jak najbardziej Twoje prawo. Jednak bronienie takiego
            człowieka jak ta pani to cos więcej jak przejaw braku zaufania do
            PiS.

> Ty rowniez dales sie podpuscic PiSowi.

Ja się nie daję podpuścic nawet żonie.

> Dobrze wiesz, ze nie chodzi o korupcje, a o wyborcze punkty.

Oczywiście, że m.in. chodzi o pkt. wyborcze. Jak przeciwnicy sie
            korumpują to druga strona zawsze korzysta. jednak korupcja jest
            faktem. I wiesz co mnie jeszcze obrzydziło???
            Co co pani poseł bełkotała. Wziątka wziątką, ale jej tłumaczenie to
            było cos wyjątkowo obrzydliwego.

> Ty ufasz tym pierwszym, ja tym drugim. Stad pewnie dyskusja.

Mylisz się. Tzn. może Ty i ufasz drugim, ale ja nie ufam nikomu, no
            prawie (rodzinie...). Patrzę na świat swoimi oczami. Politycy
            ŻADNEJ opcji nie są moimi idolami. Zdziwi Cię może, ale wśród PO
            również rozważam kandydatów, na których mógłbym oddać swój głos.

p.s. Dlaczego usunięto tekst o Tusku? ktoś zamieścił już dwa razy i
            go skasowano?
            • olus_stad Re: Bełkot POsłanki 17.10.07, 23:17
              > Ja zdałem nie tylko teoretyczny...

Nie wiem kiedy zdales, w jakich warunkach, nie mniej gratuluje.

> Żeby utrzymać równowagę swoją wiedzę próbuję czerpać z różnych
              > mediów. Można nawet powiedzieć, że jestem dataholikiem ;)

Zwroc uwage, ze o tej sprawie pisza praktycznie wszystkie portale internetowe, wejdz na onet, wp, interia. Pisza w podobnym tonie do gazety.

wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1625486,news.html
              > Ja się nie daję podpuścic nawet żonie.

Gratuluje ponownie.

> I to jest jak najbardziej Twoje prawo. Jednak bronienie takiego
              > człowieka jak ta pani to cos więcej jak przejaw braku zaufania do
              > PiS.

Bronie prawa do sadu, napawa mnie obrzydzeniem lincz na potrzeby kampanii. CBA mogloby ujawinic te tasmy zaraz po zatrzymaniu, ale nie, lepiej poczekac i 'odpalic bomby' (posel Gosiewski) dla punktow procentowych.

> Olus jesteś twardym zwolennikiem PO, statystycznie to człowiek
              > wykształcony i inteligentny. Proszę nie psuj statystyk. Wziątka to
              > wziątka. Nikt jej w łapę tudzież w inną część ciała kasy nie
              > wciskał.

Wziela, nie wziela, nie o to jest spor. Pewnie wziela, pewnie bedzie sadzona, pewnie za to odpowie. Dzialka sadu, nie moja, nie CBA, nie PiSu, nie PO! Spor jest o palenie na stosie! Sawicka zostala osadzona na oczach widzow. O to mi chodzi. Bronie jej prawa do procesu, a nie jej niewinnosci. Ty juz wydales wyrok, ja sie wstrzymam na ten sadowy.

Przedstawilem Ci jedynie jeden z tysiaca scenariusz jakie mogl miec miejsce w przypadku tej akcji CBA. A moze jest tak jak ja mowie? Pewnie nie, ale warto to wziac pod uwage, pamietajac o wpadkach CBA z B.Blida czy z Miroslawem G.

> Mylisz się. Tzn. może Ty i ufasz drugim, ale ja nie ufam nikomu,
              > no prawie (rodzinie...). Patrzę na świat swoimi oczami. Politycy
              > ŻADNEJ opcji nie są moimi idolami. Zdziwi Cię może, ale wśród PO
              > również rozważam kandydatów, na których mógłbym oddać swój głos.

Musze komus ufac! Tak jak ufam komisji wyborczej, ze po oddaniu mojego glosu, nie zostanie on sfalszowany. Ufam lekarzowi, ktory przepisuje mi leki, ze wie co robi i robi to najlepiej jak potrafi. Ufam politykowi raz na cztery lata. Chyba na tym to wszystko polega, albo ja juz nie wiem o co chodzi.

[nie myl pojecia ufnosci z frajerstwem czy naiwnoscia]

Nie jestem z Mlodziezy Wszechpolskiej, aby miec za IDOLI swoich politykow. Jednakze w tej 'moralnej nizinie' znajduje postacie polityczne, ktore moglby byc moimi idolami (W.Bartoszewski, W.Chrzanowski, M.Edelman i pewnie kilku innych by sie znalazlo!).

> p.s. Dlaczego usunięto tekst o Tusku? ktoś zamieścił już dwa razy > i go skasowano?

W tej sprawie powinienes sie zwrocic do administracji, albo skorzystaj z wyszukiwarki.
              • qwerty1231 Re: Bełkot POsłanki 18.10.07, 08:30
                > Bronie prawa do sadu, napawa mnie obrzydzeniem lincz
                > na potrzeby kampanii.

Nie jest to przyjemne, miłe i kulturalne, ale weź pod uwagę, że
                takie zbójeckie prawa kampanii sa u nas. Choć oczywiście nie znaczy,
                że należy się z tego cieszyć. Ja wolałbym dyskusję o programie,
                jednak właściwie wszystkie partie przeszły do kampanii w takim
                kształcie jaki teraz mamy. PiS niczego nowego nie wymyślił.

> Sawicka zostala osadzona na oczach widzow.

Może będę w piekle się za to tułał, ale ja uważam, że tak powinno
                być. Oczywiście wyrok należy do sądu, ale ona wzięłą w łapę i się do
                tego przyznała. Jako osoba publiczna powinna być napiętnowana
                publicznie i to tak, żeby jej ewentualnym następcom na wieki się
                odechciało brać w łapę. Wiele rzeczy w PiS podobnie zreszta jak i w
                PO mnie denerwuje, ale za to jedno, za zdecydowaną i ostrą walkę z
                takimi patologiami jestem im wdzięczny. Nie jest to wina PiS, że
                akurat w szeregach SLD i PO jest tak wielu "wziątkowców". Dlaczego
                tak się dzieje mam na ten temat teorię, ale za dużo by o tym pisać.

Raz jeszcze - mówienie o tym, że CBA zmusiło ją przez wykorzystanie
                uczuć do wzięcia łapówki jest obrzydliwe i każdy kto próbuję ja w
                taki sposób tłumaczyć jest ... hmmm.... nie chcę się zagalopować :)

> Musze komus ufac! Tak jak ufam komisji wyborczej, ze
                > po oddaniu mojego glosu, nie zostanie on sfalszowany.
                > Ufam lekarzowi, ktory przepisuje mi leki....

Ufać w takim przypadku znaczy kontrolować. Jak z czymś idę do
                lekarza to na wszelki wypadek idę do innego bo za dużo osób znam
                które zaufały diagnozie jednego i już ich wśród nas nie ma.

> Nie jestem z Mlodziezy Wszechpolskiej....

Oooo widzisz tu ufam Ci bez sprawdzania :)

>> p.s. Dlaczego usunięto tekst o Tusku? ktoś zamieścił już
                >> dwa razy i go skasowano?

> W tej sprawie powinienes sie zwrocic do administracji

No, ale to Ty "opiekujesz się" forum i kasujesz, możesz kasować
                tematy. Jeśli nie Ty to kto skasował ten temat???
                • olus_stad Re: Bełkot POsłanki 18.10.07, 10:55
                  > Nie jest to przyjemne, miłe i kulturalne, ale weź pod uwagę, że
                  > takie zbójeckie prawa kampanii sa u nas. Choć oczywiście nie
                  > znaczy,
                  > że należy się z tego cieszyć. Ja wolałbym dyskusję o programie,
                  > jednak właściwie wszystkie partie przeszły do kampanii w takim
                  > kształcie jaki teraz mamy. PiS niczego nowego nie wymyślił.

Mozemy sie klocic, kto brudna kampanie zaczal i kiedy. Ja powiem, ze PiS, Ty ze PO, do niczego nie dojdziemy.

> Ufać w takim przypadku znaczy kontrolować. Jak z czymś idę do
                  > lekarza to na wszelki wypadek idę do innego bo za dużo osób znam
                  > które zaufały diagnozie jednego i już ich wśród nas nie ma.

No widzisz, a ja uwazam, ze ufac to znaczy nie kontrolowac. Pewnie ze mozesz znalezc sytuacje ekstremalna, nawet jakas z zycia wzieta. Zawsze mozesz wziac sytuacje skrajna. Ty mowisz o podejrzeniu nowotworu, a ja o zwyczajnej grypie. Wierzyc mi sie nie chce, ze ze zwykla grypa idziesz do dwoch lekarzy?

Ale nie o tym chcialem. Piszesz, ze PiS walczy z patologiami, i ze to nie ich wina, ze akurat w szeregach SLD i PO jest ich tak wielu.

Przypomnij sobie tasmy prawdy Beger, mozna mowic, ze to sa 'zwykle sejmowe negocjacje', dla mnie pachnie korupcja polityczna. Masz Janusza Kaczmarka. Wez wiceprezydenta Bialegostoku z PiS.

Dla Ciebie najwiekszym problemem jest korupcja. Dla mnie podatki, moja emerytura, wielkosc skladek, kulawa sluzba zdrowia, bezpieczenstwo na ulicach, brak autostrady, zawile przepisy dla przedsiebiorcow nie ulatwiajace prowadzenia dzialalnosci gospodarczej. Takie rzeczy jak lustracja czy walka z korupcja w wykonaniu PiSu to dla mnie tematy niewazne. Sorki, ale za dziesiec czy dwadziescia lat nikogo nie bedzie interesowalo, ze rozliczylismy sie z komunizmem po 18 latach wolnej Polski. Mnie to juz teraz nie interesuje. Nie mam potrzeby rozliczania PRL. Tak samo jak nie chce ogladac antykorupcyjnych dzialan CBA, bo mam wrazenie, ze sa to metody rozliczania sie z politycznymi przeciwnikami, a nie rzeczywista walka!

Poza tym dlaczego nie moglby byc tak:

pl.youtube.com/watch?v=b_Xf9gtp2Nk
                  albo tak:

pl.youtube.com/watch?v=Exm5C9y1vH8
                  > Raz jeszcze - mówienie o tym, że CBA zmusiło ją przez
                  > wykorzystanie
                  > uczuć do wzięcia łapówki jest obrzydliwe i każdy kto próbuję ja w
                  > taki sposób tłumaczyć jest ... hmmm.... nie chcę się zagalopować :)

A ja do znudzenia bede Ci powtarzal, ze:

>> Przedstawilem Ci jedynie jeden z tysiaca scenariusz jakie mogl
                  >> miec miejsce w przypadku tej akcji CBA. A moze jest tak jak ja
                  >> mowie? Pewnie nie, ale warto to wziac pod uwage, pamietajac o
                  >> wpadkach CBA z B.Blida czy z Miroslawem G.

> No, ale to Ty "opiekujesz się" forum i kasujesz, możesz kasować
                  > tematy. Jeśli nie Ty to kto skasował ten temat???

Jest tak na forum, ze ewentualne informacje o moderacji postu wysyla sie do autora. Jezeli chcesz poznac przyczyny wyciecia postu, napisz do administracji, na pewno udziela Ci odpowiedzi!
                  • qwerty1231 Re: Bełkot POsłanki 18.10.07, 11:12
                    > Mozemy sie klocic, kto brudna kampanie zaczal i kiedy.
                    > Ja powiem, ze PiS, Ty ze PO, do niczego nie dojdziemy.

no właśnie :)

> No widzisz, a ja uwazam, ze ufac to znaczy nie kontrolowac.
                    > Pewnie ze mozesz znalezc sytuacje ekstremalna, nawet jakas
                    > z zycia wzieta. Zawsze mozesz wziac sytuacje skrajna.
                    > Ty mowisz o podejrzeniu nowotworu, a ja o zwyczajnej grypie.
                    > Wierzyc mi sie nie chce, ze ze zwykla grypa idziesz do
                    > dwoch lekarzy?

oczywiście, że nie, ale ten przykład to właśnie nowotwór, który
                    zżera nasze "elyty"

> Przypomnij sobie tasmy prawdy Beger, mozna mowic, ze to sa...

oczywiście, że podajesz rzeczy obrzydliwe, choć wg mojej oceny było
                    to o 3 klasy niżej. Pokazywało tylko "małość" naszej klasy
                    rządzącej, przykład POsłanki S. to przejaw korupcji w "najczystrzym"
                    formacie i te jej tłumaczenia.... ohyda

> Dla Ciebie najwiekszym problemem jest korupcja.
                    > Dla mnie podatki, moja emerytur....

Tak, a wiesz dlaczego? Bo jak nie wypleni się korupcji to nie będzie
                    tych autostrad, emerytur itd. Bo rak zeżre wszystko. Trzeba oczyścić
                    życie publiczne z pań S. żeby można budować autostrady, stadiony itd.
                    W przeciwnym wypadku będziemy mieli takie autostrady jak ta na
                    Śląsku gdzie płacisz za autostradę, a jedziesz "patatajką", o
                    przykładach z naszego lokalnego podwórka już nie wspomnę bo pewnie
                    jesteś kierowcą...
                    • olus_stad Re: Bełkot POsłanki 18.10.07, 11:45
                      > Tak, a wiesz dlaczego? Bo jak nie wypleni się korupcji to nie
                      > będzie
                      > tych autostrad, emerytur itd. Bo rak zeżre wszystko. Trzeba
                      > oczyścić życie publiczne z pań S. żeby można budować autostrady,
                      > stadiony itd.
                      > W przeciwnym wypadku będziemy mieli takie autostrady jak ta na
                      > Śląsku gdzie płacisz za autostradę, a jedziesz "patatajką", o
                      > przykładach z naszego lokalnego podwórka już nie wspomnę bo pewnie
                      > jesteś kierowcą...

Jak widzisz, mozna wybudowac autostrade (A4 Wroclaw - Opole, ma juz kilka dobrych lat i nic sie z nia nie dzieje) czy droge (ul. Wroclawska, od skrzyzowania z Sikorskiego do skrzyzowania z Wlk. Niedzwiedzicy, ma juz kilkanascie dobrych lat i gladka jak stol) bez bojowniczych walk z korupcja. Dla mnie korupcja to nie jest stan permanentny. Nie zyje w swiecie skorumpowanym! To sa przypadki, jak byla poslanka PO B.Sawicka. A walka z korupcja to nie jest lek na cale zlo. Policja, prokuratura, CBS sa urzedami, ktore od lat walcza z korupcja, przy mniejszych fajerwerkach niz CBA. CBA dziala od kilku miesiecy, a Ty je masz za pisowskie antidotum, bez ktorego ni rusz nie mozna wybudowac stadionow, autostrad itp.

W Polsce jest 2475 gmin, ktorymi rzadzi 2475 wojtow, burmistrzow i prezydentow. Podajesz przyklad jednej poslanki i jednego burmistrza, jak to co Cie tak mocno obrzydzilo. A inni dzialaja. Buduja mosty, drogi, szkoly, boiska i tysiac innych rzeczy. Bo ludzie sa z natury uczciwi.

I z uporem maniaka bedziesz pisal SLD zamiast LiD, POslanki zamiast b. poslanki PO:) Jak juz pisalem, nie mozna jej dwa razy wyrzucic. Zrobila zle, dostala kopa z partii, ale mam wrazenie, ze nadal ja uwazasz za poslanke Platformy.

Chyba sie nawzajem nie przekonamy:)
                      • qwerty1231 Re: Bełkot POsłanki 18.10.07, 19:10
                        > Chyba sie nawzajem nie przekonamy:)

Olus, tradycji musi stac się zadość :)
                        Pewnie jest tak dlatego, że nikt z nas nie ma monopolu na rację, tak jak zwykle
                        tkwi gdzies tak pomiędzy...
                        Pewnie, że przykłady porządnych dróg są przekonujące, ja mogę podać inne też
                        przekonujące w druga stronę lub napisać, że Twoje przykłady to "wyjątki
                        potwierdzające regułę".
                        Co do korupcji poSŁANKI :) obrzydziło mnie to co zrobiła, ale do szewskiej
                        pasji doprowadziła mnie dopiero jej konferencja ze łazami i tłumaczenia oraz
                        to, że te bzdury, które wygadywała zaraz ochoczo podjęło PO zamiast powiedzieć
                        g... nas obchodzi co ta baba bzdeczy, my z nią już nic wspólnego nie chcemy
                        mieć. I to by było OK. Te piski, że to wredny PiS czepia się nieszczęsnej, byc
                        może zakochanej kobiety, że to kampania nienawiści itp. w mojej ocenie
                        pogrążyły PO.

> Bo ludzie sa z natury uczciwi.

Piękne słowa.

> I z uporem maniaka bedziesz pisal SLD zamiast LiD,
                        > POslanki zamiast b. poslanki PO:)

No z maniakami to już tak jest. Nie rozumiem tylko o co chodzi z tym SLD,
                        przecież LiD to tak naprawdę jest SLD, przecież nie powiesz, że te szczątki
                        jakie wessało SLD do LiDu mogłyby zaistnieć na scenie politycznej bez włączenia
                        się do SLD ?
      • michacel2 Re: Bełkot POsłanki i kaczor Donald 17.10.07, 21:16
        Szkoda Ci jej prawda ale uczucie milosci pomylila z uczuciem
        zachlannosci. Te pierwsze 50tys. jeszcze nie oddala ani sie nie
        kwapi, nie wspomne o imunitecie. Ten imunitet ja chroni, wiec nic
        jej nie grozi. Ten proces dostanie z pewnoscia ale najpierw niech
        sie go zrzeknie, czego nie uczynila. Ona niebawem go i tak straci a
        teraz to wlasnie ona robi show, zeby PO lapalo plusy a jak dojdzie
        do wladzy , to ja przywroci do lask. Tak jest z tymi POwalonymi ale
        na szczescie na kolana.
        Zalaczam inny werset:
        Przedwyborcze usilne starania Tuska zawieraja osobe bez twarzy i
        charakteru, ktory tylko zabiega blagajaco o glosy i wyborcow,
        obiecujac wszystko pod publike, co chca wyborcy slyszec, jednak nie
        zdradzajac prawdziwego oblicza wodza i PO.Osobowosc bez twarzy i
        programu wszystko zamydla i wypacza, narazajac Polske i narod na
        manowce obiecanego nieznanego cudu gospodarczego i nurtu polityki
        ale jasno nie okreslenego jak ! Ostatnie sensacyjne informacje
        dotyczace prywatyzacji sluzby zdrowia, wskazuje dobitnie, zwlaszcza
        po zaprzeczeniach Tuska wbrew zapisom programowym, cytowanych na
        debacie przez ex-prezydenta Kwasa,ze PO nosi sie jednak z wyraznym
        zamiarem liberalizacji i prywatyzacji szpitali a teraz poslanka PO
        Sawicka czy inni, jak posel Picheta, czy niepotwierdzona wspolpraca
        poslanki Kopacz lub Pitera,przedstawila klucz korupcyjny jak ?!!!.
        Michael
    • max_maestro Re: Bełkot POsłanki 18.10.07, 00:00
      I pomyslec ze na nia zamarnowalem swoj glos

Ni chce mi sie pisac bo szkoda palcowna to bagno, polecam jednak artykul:
      www.pardon.pl/artykul/2817/cba_show_2_lzy_beaty_sawickiej_kontratakuja

• hejah Re: Bełkot POsłanki 19.10.07, 08:37
      nie interesuje mnie z jakiej parti jest ona

ale jest posłem wiedziala co robi wiec nie teraz nie gra przez kamerami , bo ja sie ubawilem przy ty m niesamowicie!

niech wiedza co ich bedzie czekac :publiczne rozliczanie jesli zlamia prawo!
      jest osobą publiczna i chce wiedizec wszystko co i jak !
      pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka