janusz0m 02.10.08, 17:49 jeśli macie jakieś doświadczenia z Metodą Silvy - proszę o informacje, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yejyej Re: czy SILVA działa?? 04.10.08, 19:09 tak jest - działa, najlepiej sprawdzic na sobie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bolkoonline Re: czy SILVA działa?? 06.10.08, 08:44 jasne--działa, działa: miałem przypadek kiedy trzeba było poradzić sobie ze sporym bólem ręki po uderzeniu-zadziałało jak trzeba; drugi Odpowiedz Link Zgłoś
mi_bar Re: czy SILVA działa?? 01.11.08, 14:25 (...)Dziś jestem człowiekiem spokojnym, zrównoważonym, umiem kontrolować swoje zachowania, stresy i emocje. Pracuję nad sobą i kontrolą swojego umysłu. Rozwiązuję coraz lepiej swoje problemy i poprawiam sytuację osobistą, która jest coraz lepsza i lepsza. Cała moja przemiana dokonała się w pięknym miesiącu kwietniu w ciągu 3 dni kursu. Walczyłem o te przemiany przez 30 lat miliony razy podnosząc się i padając w beznadziejności. Teraz pomagam sobie i jestem w stanie pomagać innym. Cały kurs Silvy stał się dla mnie sukcesem, tak jak poszczególne jego techniki... Michał Barmuta, Bialowieza (fragm. ze str. oficjalnej MS) Odpowiedz Link Zgłoś
janusz0m Re: czy SILVA działa?? 10.11.08, 18:35 PIĘKNE DZIĘKI:)))) a jest może gdzies niekoniecznie w Warszawie kurs??? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
annachojnacka1 Re: czy SILVA działa?? 12.11.08, 18:27 Zawiadamiam, że kurs Metody Silvy odbędzie się w Lubinie w dniach 21- 23 listopada . Zapraszamy Telefon kontaktowy :komórka 511 211 961 Odpowiedz Link Zgłoś
pumbak Re: czy SILVA działa?? 18.02.09, 21:03 wybieram się do Lubina - 6marca - no wreszcie mam u siebie, moi serdeczni znajomi polecaja mi kurs Silvy już od roku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamakoran Re: czy SILVA działa?? 27.03.09, 23:07 Ja byłam na tym kursie 6 marca w Lubinie:) Rewela:) Teraz jade do Wrocławia 18-19 kwietnia na seminarium Ultra:) Polecam wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś