02.12.08, 20:42
Gdzie w L-cy przyjmuje dobry dietetyk.
Obserwuj wątek
    • firma-projekt Re: Dietetyk 10.12.08, 22:55
      To jest sztuka...zalezy od wielu.....predyspozycji organizmu....
    • betti68 Re: Dietetyk 27.12.08, 09:02
      Udzielam porad dietetycznych. Jeśli jesteś jeszcze zainteresowana to
      proszę o kontakt.
      • lukawzor Re: Dietetyk 30.03.09, 14:22
        Dzień dobry, czy w sprawie diety dla 2- i 6-latka mogę się skontaktować?
      • nastyyy Re: Dietetyk 30.03.09, 21:57
        proszę o podanie kontaktu, np. mailowego.
      • xmamuska Re: Dietetyk 04.11.09, 20:24
        Poprosze o podanie jakiegoś kontaktu ! Dziękuje
        • betti68 Re: Dietetyk 05.11.09, 12:05
          Wysłąłam Pani wiadomość. Pozdrawiam.
    • jac-ola Re: Dietetyk 28.05.13, 13:51
      Podlecem Panią Alicje, przyjmuje na ul. Libana 7 59-220 Legnica (w Centrum Medycznym NZOZ) Bezpośredni kontakt znajdziesz na stronie www.poradydietetyczne.pl
    • alina226 Re: Dietetyk 10.08.13, 16:54
      Poradnia dietetyczna Ścieżka Zdrowia, dietetyk pani Magdalena Łojko. Dla mnie najbardziej konkretna terapia, a próbowałam już kilku dietetyków. Nie jest drogo, bez naciągania na jakieś soczki i tabletki. Po prostu dostałam jadłospis, który był dopasowany do tego jak żyje i schudłam.
    • nata_38 Re: Dietetyk 12.11.13, 20:41
      Witam,
      Z całą odpowiedzialnością polecam dietetyka - Panią Joanne Sakwa, przyjmuje na ul. Chojnowskiej 96 w Legnicy. Pełen profesjonalizm w podejściu do pacjenta. Pani Asia posiada duże doświadczenie w pracy zarówno z dorosłymi jak i z dziećmi. Oto link do strony jej gabinetu www.jasmed.pl
    • beti-39 Re: Dietetyk 19.11.13, 10:23
      Dietetyczka Magdalena Łojko z poradni Ścieżka Zdrowia w Legnicy. Polecam, nie sprzedaje suplementów, nie naciąga, dieta jest smaczna, prosta. Naprawdę warto. www.sciezka-zdrowia.pl tam jest cennik i wszystkie informacje.
      • beti-39 Re: Dietetyk 19.11.13, 10:24
        ww.sciezka-zdrowia.pl
    • 1qwer5 Re: Dietetyk 19.11.13, 14:24
      dobry dietetyk pracuje w jasmed.pl/ moja mama korzystała z ich usług i jest bardzo zadowolona, więc mogę polecić
    • gabislo Re: Dietetyk 27.04.14, 22:51
      ....tylko DOBRY DIETETYK w Galerii Gwarna -4 piętro . Zero suplementów , profesjonalizm ,zero naciągania i skuteczność, a dieta pyszna i człowiek nie chodzi głodny ale najedzony i zadowolony hehe a chudnie pięknie ....poooolecam . Wcześniej wypróbowałam wszystkich w Legnicy
    • sywlia_z Re: Dietetyk 08.12.15, 20:55
      Jasmed - joanna Sakwa - polecam. Pomogła mojemu dziecku, pomogła mi. Ciężko uwierzyć że karmiłam moją rodzinę "zdrową" żywnością i wszyscy chorowali. Syn miał nadwagę, córka biegunki, a my z Mężem zaczynaliśmy dzień od kilku tabletek. Poszłam z synem - bo takie zalecenie dostałam od lekarza. Pani Asia pomogła całej naszej rodzinie. Jeśli macie jakikolwiek problem z odżywnianiem, chorobami - idźcie do Pani Asi. Jasmed.......
    • adriannawu Re: Dietetyk 19.10.16, 20:49
      a był ktoś z Was u niego: www.znanylekarz.pl/daniel-milewicz/dietetyk/legnica??
      • urek3 Re: Dietetyk Daniel Milewicz LEgnica 20.11.16, 17:39
        Chodziłem kilknaście miesięcy do Pana Daniela Milewicza i udało się zejść do wagi sprzed 10 lat. Samopoczucie o wiele lepsze plus nabyte nowe, zdrowsze nawyki żywieniowe.
        • adriannawu Re: Dietetyk Daniel Milewicz LEgnica 10.01.17, 21:13
          Dzieki za info - tez już byłam na 3 wizytach i póki co bardzo pozytywnie go oceniam. diete rozpisal mi zupełnie inną niż dotychczasowi dietetycy, z którymi się zetknęłam. W końcu widać jakiś efekt! :)
    • doris.wrc Re: Dietetyk 07.12.16, 20:38
      Też polecam wybrać sie do Pana Daniela Milewicza, tu jego numer: 665 97 96 97. Dobrze żeby wybrać się do niego od razu z wynikami badań, bo tego zazwyczaj oczekuje na poczatku i na tej podstawie ustala dietę.
    • jastrzab1984 Re: Dietetyk 15.12.16, 09:05
      Odradzam Magdalene Łojko - ZDECYDOWANIE!!!
      Z podwyższonym cukrem ułożyła mi taką dietę że diabetolog złapał się za głowę. Oczywiście wyniki badań jej pokazałam więc wiedziała że mam taki problem. W gabinecie atmosfera chłodna - czułam się traktowana z góry. Na diete miałam czekać do 7 dni - czekałam dłużej. Dieta droga w wykonaniu i czasochłonna i co najważniejsze - dietetyk miał mi pokazać jak zdrowo się odżywiać, natomiast w diecie miałam stosować np bulionetki czy tam jakieś kostki rosołowe... Dno totalne... Jak zależy wam na zdrowiu to omijajcie tę panią.
      • wojtek_12_34 Re: Dietetyk 10.01.17, 12:18
        Dla mnie najlepszym dietetykiem okazała się Joanna Sakwa z Jasmed. Ponieważ mam problem nie tylko z wagą - pomogła mi z wszystkim po kolei. Byłam u kilku dietetyków i na wizycie dowiadywałam się tylko że ważę za dużo, za mało piję i za rzadko jem. Wizyta u Pani Joanny to godzinna lekcja o moim organizmie. Byłam pod wrażeniem każdej wizyty. Zrzuciłam 20 kg i zeszłam z lekarstw. Naprawdę szczerze polecam.
    • wika811 Re: Dietetyk 05.02.17, 21:33
      Ja mogę polecić Panią Dorotę z Odo na andersa. Młoda ale z ogromną wiedzą. Bardzo mi pomogła.
    • anna_12_12 Re: Dietetyk 08.02.17, 11:15
      Kierując się opiniami z tego forum wybrałam się do Pani Joanny Sakwy. Podtrzymuję te opinie. Jestem pod wrażeniem atmosfery i zaangażowania Pani Joanny. Czułam zrozumienie mojego problemu i empatyczne podejście. Otrzymałam wsparcie merytoryczne i nadzieję że się uda. Stosowałam już dużo diet i korzystałam z pomocy kilku dietetyków, ale teraz uważam że bez zrozumienia swojego organizmu, bez dokładnego wyjaśnienia dlaczego powinno się robić tak a nie inaczej - to nie miało sensu. Ponieważ mam duży problem związany z wagą - moje spotkania będą jeszcze trwały, ale każda wizyta to dla mnie przyjemność. Dużo już schudłam a przede wszystkim bardzo dużo się nauczyłam. Polecam..
    • gabislo Re: Dietetyk 19.03.17, 22:14
      świetny kontakt z dziećmi ,moja córka wciąz czekała na nastepną wizytę z której wychodziła z prezentem od dietetyka za to ze zrobiła kolejne postępy w odchudzaniu ! Posiłki dopasowane indywidualnie choć dzieci są trudne ,ale dobrane było jak trzeba zeby dziecko mogło zjeść na przerwie w szkole.Całą rodziną jedliśmy to co dziecko i super schudliśmy i dostaliśmy energii do zycia . Wszystko smaczne i proste .Bardzo polecam panią Jolantę Słota z MCZ ul Okrzei.
    • gabislo Re: Dietetyk 09.06.17, 00:04
      W MCZ czyli Miedziowym Centrum Zdrowia ...ul Okrzei czy coś ......Pani Jolanta Słota . Serdecznie polecam. Profesjonalizm,opieka, miła atmosfera i uczciwość. Zdzichu.
    • gabislo Re: Dietetyk 09.06.17, 00:14
      W MCZ . Miedziowe Centrum Zdrowia na Okrzei. Nie pójdę więcej do naciągaczy i tych co obiecują bo zrozumiałam na czym polega dobre żywienie..koniec i kropka ...polecam bardzo panią Jolantę Słota z MCZ. Kasia
    • krzysztofsawczuk007 Re: Dietetyk 31.07.18, 00:13
      Z czystym sumieniem polecam polecam Patrycję Klimek klimek.dobrydietetyk.pl/
    • gola_wiola Re: Dietetyk 19.10.18, 13:14
      polecam akademię www.akademiazz.com.pl/kontakt
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka