Dodaj do ulubionych

Czy wy............

08.11.03, 23:49
sie znacie w realu? spotykacie sie? czy cala znajomosc opiera sie na postach?
calkiem niedawno napisalam posta podpuche i na ratunek jednemu z
nas "forumowiczow" ruszyla cala brygada. To mile, ale moze warto to jakos
rozwinac? a moze juz sie rozwija??

--------------------------------------
"...wiec kimze w koncu jestes?
- jam jest czescia tej sily, ktora wiecznie zla pragnac. wiecznie czyni dobro"
Obserwuj wątek
    • goska35 Re: Czy wy............ 09.11.03, 08:55
      Jak do tej pory staramy się rozwinąć forum, do spotkań w realu raczej nie
      dochodzi - chociaż miejsce spotkania już mamy oznaczone :)

Pozdrawiam
      Małgośka
      • nauta_ Re: Czy wy............ 09.11.03, 11:39
        no tak...od czegos trzeba zaczac:)
        • Gość: DarkT Re: Czy wy............ IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.11.03, 12:58
          hehe to zamale miasto... :) meetingi internetowe ? gdzies to juz bylo
          przerabiane :> nie iwan ? :P
          • nauta_ Re: Czy wy............ 09.11.03, 13:07
            ale co za roznica jak duze jest miasto? wazne chyba ile ludzi sie z niego zna i
            jakich? ja mieszkam w wiekszym miescie, ale stala ekipa, z ktora sie spotykam
            to jakies 7 osob. Idziemy na piwo, gramy w pilkarzyki, swietnie sie bawimy, a
            na drugi dzien zakwasy miesni brzucha, bo tyle smiechu bylo:)
            pzdr
            • Gość: darkt Re: Czy wy............ IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.11.03, 13:12
              hehe zapewniam cie to juz bylo w tym miescie przerabiane 2 razy.. :) starsi
              wyjadacze netowi z legnicy :P wiedza o czym pisze :> niech zostaniej ak jest i
              bedzie git :)
              • Gość: DarkT Re: Czy wy............ IP: *.lubin.dialog.net.pl 09.11.03, 13:31
                aha tak przeczesywalem te forum bo wlasciwie dopiero sie tu wgryzam :)
                cobys sie nie zdziwili w legnicy wlasciwie pogaduszki sie juz zaczely jakos pod
                koniec 96 roku :) na tzw ircu :) taki powiedzmy czat, noi w latach 97-98 w
                czasach swietnosci kafejek HAK i Foka pewnie niektorzy was je znaja byly to
                miejsca spotkan inetowej legnickiej spolecznowsci choc generalnie to raczej sie
                wsyzysc znali wczesniej z reala jak to sie mowi, nie mylic z tym wiesniackim
                sklepem :), 99-2000-01 chyba tak nie bylo juz tych kafejek to na kanale
                #legnica gdzie swego czasu przesiadywalo kolo 200 do 300 osob dziennie ludnosc
                spotykala sie w tukanie to taki lokal na hmm nie wiem jak ta ulica sie
                nazywa :) jak jest baszta chojnowska to jest ta uliczka dalej w strone
                chojnowskiej to tam jest, pozniej to sie wszystko rozlecialo irc dzisiaj juz
                chyba umarl , nie bede sie rozpisywac dlaczego, 2002 narodziny czata bodajze ,
                oni sie chyba spotykali tak jak ktos tu wspomnial na tym tarasie na pl. wilsona
                i bodajze w topgunie na lotnisku i spizu, a czy dalej tak sie spotykaja to nie
                wiem na czacie siedze raz na ruski rok i raczej nie w celach poznawczych :) ,
                to by bylo chyba na tyle jesli o Legnice , o czyms pewnie moge nie wiedziec ale
                to juz pole do popisu dla innych :)
                • Gość: servus Re: Czy wy............ OT IP: 217.30.129.* 09.11.03, 15:13
                  Gość portalu: DarkT napisał(a):

> aha tak przeczesywalem te forum bo wlasciwie dopiero sie tu wgryzam :)
                  > cobys sie nie zdziwili w legnicy wlasciwie pogaduszki sie juz zaczely jakos
                  pod
                  >

o widzę, że jednak moja reklama na grupie legnickiej podziałała, jest kolejna
                  osoba z alt.pl.regionalne.legnica, witam

servus
                • iwand Re: Czy wy............ 12.11.03, 08:52
                  Gość portalu: DarkT napisał(a):

> aha tak przeczesywalem te forum bo wlasciwie dopiero sie tu wgryzam :)

no ja własnie też :-PPPP i też pamiętaju czasy przed Foką i Hak'iem :-P
              • iwand Re: Czy wy............ 12.11.03, 08:50
                Jeśli ktoś chce meetingów to na IRC Net -> join #legnica :-)
          • iwand Re: Czy wy............ 12.11.03, 08:47
            Taak :-) nieraz jest nawet fajne :-D hihi
      • iwand Re: Czy wy............ 12.11.03, 08:45
        a jakie to miejsce ?? :-)
    • dethy Re: Czy wy............ 09.11.03, 14:23
      nauta_ napisała:

> sie znacie w realu? spotykacie sie? czy cala znajomosc opiera sie na postach?
      > calkiem niedawno napisalam posta podpuche i na ratunek jednemu z
      > nas "forumowiczow" ruszyla cala brygada. To mile, ale moze warto to jakos
      > rozwinac? a moze juz sie rozwija??

Ja w sumie to nie mam takiej potrzeby,aby kogos poznawac w realu,ale jesli
      zorganizujecie jakies spotkanie to przyjde (o ile cos mi w tym nie przeszkodzi).

-----
      "Jutro mozna zaczac wszystko od nowa.
      Jutro jest wolne od bledow"

Dethy
    • iwand Re: Czy wy............ 12.11.03, 08:47
      Niektórzy się znają, a nietórzy nie ale to nie powód do tego żeby pisać "posty
      podpuchy" !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka