servus_lca 01.12.03, 16:29 Coś dla forumowiczek: www.superexpress.pl/iso/Dzisiaj/Regiony/WrocNews/wrocnews_3.shtml Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
servus_lca Re: N: Gonera... 01.12.03, 17:03 I jeszcze trochę dokładniejsze informacje o spektaklu: Na premierę dramatu "Porucznik z Inishmore" irlandzkiego dramatopisarza Martina McDonagha zaprasza Teatr Modrzejewskiej w Legnicy. Od 6 grudnia widzowie będą mogli obejrzeć opowieść o współczesnym świecie, którym rządzi zło - zarówno globalne, wywołujące międzynarodowe konflikty, jak i doświadczane na łonie rodziny. Akcja sztuki rozgrywa się w Irlandii, w środowisku krewkich bojowników o wolność, których życie osobiste podporządkowane jest wielkiej polityce. Gwiazdą spektaklu będzie Robert Gonera, który po sukcesach na wielkim ekranie (m.in. w "Długu" Krzysztofa Krauzego) postanowił powrócić na teatralne deski. Porucznik z Inishmore, Martin McDonagh, reż. Anna Wieczur-Bluszcz, Teatr Modrzejewskiej, Legnica, premiera 6.12, bilety 15 i 25 zł Odpowiedz Link Zgłoś
trinity.7 Re: N: Gonera... 01.12.03, 19:30 Czy ktoś wie może o której 6.12 odbędzie się premiera i do kiedy będzie wystawiany spektakl i w jakim rozkładzie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trinity.7 Re: N: Gonera... 01.12.03, 20:19 Tak, mam zamiar iść na spektakl. Już kilka dni temu o tym czytałam i pomyślałam sobie "warto zobaczyć". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: N: Gonera... 01.12.03, 20:27 trinity.7 napisała: > Tak, mam zamiar iść na spektakl. Już kilka dni temu o tym czytałam i > pomyślałam sobie "warto zobaczyć". > > Pozdrawiam Czy weźmiesz mnie ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
trinity.7 Re: N: Gonera... 01.12.03, 20:31 jeżeli chcesz iść ze mną, to dlaczego nie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: N: Gonera... 01.12.03, 20:37 trinity.7 napisała: > jeżeli chcesz iść ze mną, to dlaczego nie! > > :-) No to idziemy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
trinity.7 Re: N: Gonera... 01.12.03, 20:40 swek1 napisał: > trinity.7 napisała: > > > jeżeli chcesz iść ze mną, to dlaczego nie! > > > > :-) > No to idziemy :)) ----------------- OK ! Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: N: Gonera... 02.12.03, 07:13 Też się wybieram, ale niestety dzień premiery mi w żadnym wypadku nie pasuje. Muszę poszukać innego terminu... a szkoda, bo premierki są najfajniejsze :) Pozdrawiam Małgośka Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: N: Gonera... 02.12.03, 08:15 goska35 napisała: > Też się wybieram, ale niestety dzień premiery mi w żadnym wypadku nie pasuje. > Muszę poszukać innego terminu... a szkoda, bo premierki są najfajniejsze :) > > Pozdrawiam > Małgośka To prawda nic dwa razy się nie zdarza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: N: Gonera... 02.12.03, 16:05 trinity.7 napisała: > swek1 napisał: > > > trinity.7 napisała: > > > > > jeżeli chcesz iść ze mną, to dlaczego nie! > > > > > > :-) > > No to idziemy :)) > > ----------------- > > OK ! Swek1 a co na to żona i dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: N: Gonera... 02.12.03, 17:28 Dzieci do babci, żona z Serwusem (bilet trzy rzędy dalej), a Sylwek z Trinity...:) O !! Malgośka Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: N: Gonera... 02.12.03, 17:42 goska35 napisała: > Dzieci do babci, żona z Serwusem (bilet trzy rzędy dalej), a Sylwek z > Trinity...:) O !! > > Malgośka A Ty z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: N: Gonera... 02.12.03, 19:31 Ale sobie to genialnie poukładaliście. Muszę to przemyśleć,.. ale jajka he he ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
trinity.7 Re: N: Gonera... 02.12.03, 20:13 Gosiu, mi Wasze układanki pasują.Nie mam nic przeciwko. Możemy nawet wszyscy razem iść. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: N: Gonera... 02.12.03, 17:50 trinity.7 napisała: > Czy ktoś wie może o której 6.12 odbędzie się premiera i do kiedy będzie > wystawiany spektakl i w jakim rozkładzie? > > Pozdrawiam No właśnie wie już ktoś coś? Godzina i do kiedy bedzie grany spektakl? Bo nigdzie o tym nie piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
black_hawk Re: N: Gonera... 02.12.03, 23:16 Czy wszystkie posty na Legnicy są tak beznadziejne jak tu? Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: N: Gonera... 02.12.03, 23:20 A co to? Maly sabotaz ze strony sasiadow? Po co? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: N: Gonera... 02.12.03, 23:21 black_hawk napisał: > Czy wszystkie posty na Legnicy są tak beznadziejne jak tu? Zostało Ci jeszcze jakiećś 4000.Może pochwal sie gdzie Ty piszesz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: N: Gonera... 08.12.03, 16:23 No i kto był na tym przedstawieniu? www.superexpress.pl/iso/Dzisiaj/Regiony/WrocNews/wrocnews_3.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
swek1 Re: N: Gonera... 08.12.03, 16:34 servus_lca napisał: > No i kto był na tym przedstawieniu? > > www.superexpress.pl/iso/Dzisiaj/Regiony/WrocNews/wrocnews_3.shtml > Czytałem rano , paranoja ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
goska35 Re: N: Gonera... 08.12.03, 18:03 Jaka gazeta, taka i recenzja :)) A ja jeszcze nie byłam, za to moja ciotka obecna na premierze stwierdziła, że za dużo tych słow na "k"... no cóz, nie każde ucho to zniesie :)) Odpowiedz Link Zgłoś