diablica_28 12.04.04, 21:48 Niech Morfeusz utui wasze zmęczone powieki. ześle spokojny sen na wasze skołatane dusze. Niech po świętach z obrzarstwa nei bolą was brzuszki. Kawę jak zwykle o 9.00 podam w salonie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jackussi Re: Cholera - późno, spadam spać 13.04.04, 21:48 Nie możesz spać?-> Policz owce Odpowiedz Link
adhamah Re: Cholera - późno, spadam spać 13.04.04, 21:52 jackussi napisał: > Nie możesz spać?-> Policz owce Na problemy z zasypianiem nie narzekam, ale owieczki bardzo fajne. Odpowiedz Link
diablica_28 Re: Cholera - późno, spadam spać 13.04.04, 21:51 Już miesiac wzeszedł psy się uspiły i coś tam klaszcze za borem...... Pewnie mnie czeka mój Morfeusz miły pod umówiona podusią..... Mam nadzieję, ze Mazowsze wybaczy mi tą profanecję Kolorowych snów moi mili zarówno tym co już ide spac, jak i takim nocnym markom co tu posiedza do godzin rannych. o 9.00 znów podam kawisie- nie toleruje spoźnień . papa Odpowiedz Link
wedrowiec2 Re: Cholera - późno, spadam spać 13.04.04, 22:08 Proszę wirtualnie przesłać mi piękny sen, dobranoc Odpowiedz Link
diablica_28 Re: KOLOROWYCH SNÓW 22.05.04, 01:11 Zycze wssytkim i tym co juz spią, i tym co jeszcze siedza w salonie a także tym, którzy pójda spać jak ja wstanę ok.10.00 rano. papa i wiele całusków Odpowiedz Link