Dodaj do ulubionych

25 lat Appetite For Destruction

23.07.12, 11:27
Zespół Guns N' Roses to największy hard-rockowy debiut końca lat 80. Wydany w 1987 roku debiutancki album "Appetite for Destruction" przyniósł energetyczną i zadziorną muzykę z pograniczna rocka, metalu i punka oraz przeboje – m.in. "Paradise City’ i "Sweet Child O' Mine".

Jak ten czas leci. Kamień milowy w historii rocka. Łezka się w oku kręci.

www.youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: 25 lat Appetite For Destruction 23.07.12, 11:56
      Ostatnio byli w Rybniku, koleżanka była na koncercie. Lepiej nie bywać na takich "powrotach po latach".
      • king.james Re: 25 lat Appetite For Destruction 23.07.12, 12:20
        Też byłem i było naprawdę świetnie. To nie ten sam zespół, ale ekipa gra genialnie. Rose co prawda ma głos coraz bardziej skrzypiący, ale ten występ mu się udał rewelacyjnie (o co się obawiałem, bo na youtubie oglądałem niedawne występy i bywało znacznie gorzej). To był jeden z najlepszych koncertów, ja jakich byłem, a oglądałem już na żywo naprawdę uznane kapele.
        • sibeliuss Re: 25 lat Appetite For Destruction 23.07.12, 13:12
          To jeden z tych zespołów, gdzie poza nazwą i leaderem reszta jest stale ewoluująca.
          • king.james Re: 25 lat Appetite For Destruction 23.07.12, 13:16
            Już nie. W poprzedniej dekadzie Rose rzeczywiście testował wielu muzyków, ale w ostatnich latach skład się wyklarował, a potem dołączył do nich jeszcze jeden gitarzysta, bardzo zdolny zresztą - DJ Ashba.
            • sibeliuss Re: 25 lat Appetite For Destruction 23.07.12, 14:47
              Poza November rain mało co kojarzę po tylu latach smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka