czarna33 15.07.04, 08:01 I ciepełko? Ja się pytam bo u mnie jest po prostu ziąb i chmurzasto i wieje mało głowa nie odleci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 08:03 Mówią, że od niedzieli się polepszy. Ale tacy wróże co chleb jedzą o pogodzie nic nie wiedzą. Odpowiedz Link
kokolores Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 08:14 Od ktorej niedzieli??? Czarna tym razem to naprawde nie ja,przysiegam!!! U nas leje i leje,i leje...(( Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 08:21 ja nie ukradłam... u nas zimno, wyjść z domu się aż nie chce. mam nadzieję, że przynajmniej nie będzie padać Odpowiedz Link
sloggi Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 08:26 A nad Warszawą znów zamiast nieba "coś", znów siądzie ciśnienie i wypiję 5 kaw w pracy i 5 po pracy. Namalować słonko na szybie? Odpowiedz Link
czarna33 Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 08:34 Namaluj.Ja włącze farelkę i będziemy mieć prawdziwe tropiki. Odpowiedz Link
sloggi Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 08:38 czarna33 napisała: > Namaluj.Ja włącze farelkę i będziemy mieć prawdziwe tropiki. Jeszcze trochę piasku z piaskownicy na dywan i mamy plażę. Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 08:42 ja tego piasku mogę przynieść i dorzucę muszelki Odpowiedz Link
sloggi Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 08:48 Trochę gorzej będzie z falami, ale zawsze można otworzyć drzwi do łazienki i rozkręcić kurki z wodą nad wanną - to będzie chociaż szum Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 08:54 nie ma problemu, mam płytkę cd z szumem oceanu.... ;o)))))))))))))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 08:58 bettyy napisała: > nie ma problemu, mam płytkę cd z szumem oceanu.... > ;o)))))))))))))) A ja z delfinami, z ich śpiewem. Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 09:03 mam też szum lasu a dokładnie lasów tropikalnych... i coś jeszcze, ale dokładnie nie pamiętam... zbyt wiele płyt z muzyką relaksacyjną ;o)))))))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 09:05 Mam jakiś spacer o poranku, ale my mamy plażować a nie spacerować. Gdzie chcesz ten spacer robić, z jadalnego do kuchni? Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 09:07 może być, jeśli to najdłuższa prosta... po spacerku można się rozłożyć na kocyku i łapać promyki słonka Odpowiedz Link
sloggi Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 09:21 Chyba z żyrandola będziesz łapała te promyki. Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 09:24 nie, wrzucę do odtwarzacza jakiś filmik z tropikami ;o))))))) i upalnym latem.... przynajmniej w wyobraźni mnie to słonko poopala... Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 09:30 jak to czym... olejkiem :o)))))))))nigdy mnie nie zawiódł w kwestii opalania Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 09:40 ;o))) faceci... Ja mam oliwkę dla dzieci... najlepsza... no i nie podrażnia skóry Odpowiedz Link
czarna33 Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 08:51 Byle nie był to szum deszczu Kto to widział,żeby w lipcu isć w swetrze do roboty?? Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 08:55 jak tak dalej pójdzie to kurtki wyciągniemy z szafy... Odpowiedz Link
altu Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 09:02 ja zamiast na urlop nad morze chyba sie wybiore w gory.. www.ceper.com.pl/panorama7.html niezle.. Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 09:05 fajny link, przynajmniej jak wy będziecie wypoczywać ja sobie pomarzę, że w górach jestem ;o)))))))))))))) Odpowiedz Link
adhamah Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 09:37 czarna33 napisała: > I ciepełko? Ja się pytam bo u mnie jest po prostu ziąb i chmurzasto i wieje > mało głowa nie odleci Wczoraj w cioci radiu usłyszałem, że w sobotę i niedzielę będą upały, a od środy znów zimno. Też już mam tego dość Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 09:42 Czyli na weekend wyskoczyć trzeba nad jakąś wodę się poopalać... złapać słonka, aby depresja z powodu jego braku nie dopadła nas zbyt szybko ... Odpowiedz Link
adhamah Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 09:48 bettyy napisała: > Czyli na weekend wyskoczyć trzeba nad jakąś wodę się poopalać... złapać słonka, > > aby depresja z powodu jego braku nie dopadła nas zbyt szybko ... > Jeśli prognozy się sprawdzą to fajnie by było, poleżeć w ciepełku nad wodę, aby przypomnieć sobie, że jest lato. Ja o tym co chwilę zapomniam. Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 09:51 gdybym chodziła do szkoły to miałabym wrażenie że to już wrzesień... czas nauki.... mam propozycję, trzeba jakiś taniec słońca odtańczyć... w ten weekend musi być ciepło.. !!!!!!!!!! Odpowiedz Link
adhamah Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 09:56 bettyy napisała: > > mam propozycję, trzeba jakiś taniec słońca odtańczyć... w ten weekend musi być > ciepło.. !!!!!!!!!! Nie mam pojęcia jak? Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 15.07.04, 10:14 pełna improwizacja... każdy jak umie, byle radośnie ;o)))))) Odpowiedz Link
altu Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 09:51 > > aby depresja z powodu jego braku nie dopadła nas zbyt szybko ... ja chyba lapę piękną depresję... jak rów mariański ja chce nieco romantycznosci, a do tego potrzeba tez nieba bezchmurnego!! Odpowiedz Link
adhamah Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 09:58 altu napisała: > > > > aby depresja z powodu jego braku nie dopadła nas zbyt szybko ... > > > ja chyba lapę piękną depresję... > jak rów mariański > > ja chce nieco romantycznosci, a do tego potrzeba tez nieba bezchmurnego!! > Ze wszystkich stron dochodzą do mnie informacje, że od jutra będzie piekne, bezchmurne niebo. Jeszcze tylko odrobinkę cierpliwości Odpowiedz Link
sloggi Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 09:59 A czy oprócz błękitnego nieba nic Ci więcej nie potrzeba? Odpowiedz Link
altu Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 10:12 potrzeba. faceta. koniecznie. sztuk jeden. Odpowiedz Link
kamea5 Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 10:16 moze sie znajdzie i przybedzie ze słoneczkiem na białym koniku.. Odpowiedz Link
sloggi Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 10:33 kamea5 napisała: > moze sie znajdzie i przybedzie ze słoneczkiem na białym koniku.. Na białym koniu to św.Marcin zimę przywozi w listopadzie - to może niech on jeszcze trochę z tym poczeka? Odpowiedz Link
sloggi Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 10:25 altu napisała: > potrzeba. > faceta. > koniecznie. > sztuk jeden. > To ten ostatni niczegowaty? p.s. masz @ Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 11:11 Altu łączę się z tobą w "bólu"... Deprecha łapie, choć moje małe prywatne słonko trochę rozjaśnia moje niebo, jednak tego faceta nic nie zastąpi... Mam jednak cichą nadzieję, że ten weekend przepędzi chmury nie tylko na niebie ale także nad moją głową i deprecha pójdzie na jakiś czas precz... P.S. Altu a może przyłączysz się do sobotniej imprezy? może facetów będzie mało ale w grupie raźniej??? Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 11:30 pod Poznaniem Wszystkie informacje na forum "szukam..." Odpowiedz Link
ivy26 Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 11:28 yhm ktos ukradl i to ze 2 miechy temu wnioskuje za sciganiem delikwenta/ki listem gonczym Odpowiedz Link
bettyy Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 11:31 dziwię się, że ten list już dawno nie krąży po necie... Przecież to największa zbrodnia ;o))))))) Zabierać słonko na czas lata / wakacji Odpowiedz Link
ivy26 Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 11:44 o tak! ja moge stanac pierwsza do boju jesli sie wyda kto winien)) nie ma co w przyszlym roku jade w cieple klimaty i chyba od nowego roku akademickiego zaczne juz zbierac na ten cel)) Odpowiedz Link
bettyy IVY 16.07.04, 12:26 hmm, nie ma sprawy, tylko że ja dziś wybywam na cały weekend... wracam w poniedziałek... więc pomyślę nad listem, jeśli dziś nic nie wymyślę, to do poniedziałku na pewno ;o))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
ivy26 Re: IVY 16.07.04, 12:30 bettyy napisała: > hmm, nie ma sprawy, tylko że ja dziś wybywam na cały weekend... wracam w > poniedziałek... więc pomyślę nad listem, jeśli dziś nic nie wymyślę, to do > poniedziałku na pewno > ;o))))))))))))))))))))))))) ja rowniez wyjezdzam na weekend juz za chwil pare)) ale wracam w niedziele tylko trza bedzie jakis fundusz zorganizowac na nagrode, czy cos tego typu > Odpowiedz Link
bettyy Re: IVY 16.07.04, 12:33 a nie wystarczy znalazcy uścisk ewentualnie buziak ...? ;o))))))))) Odpowiedz Link
ivy26 Re: IVY 16.07.04, 12:38 bettyy napisała: > a nie wystarczy znalazcy uścisk ewentualnie buziak ...? > > ;o))))))))) no co ty-w dzisiejszych czasach/))? kiedy nawet o. Rydzyk jezdzi takim super autem ale kto wiem-przyjmijmy wersje optymistyczna i gloryfikujaca ludzkosc Odpowiedz Link
bettyy Re: IVY 16.07.04, 12:45 no to może rydzyk samochód jako nagrodę odda <lol> ;o))))))))) Odpowiedz Link
ivy26 Re: IVY 16.07.04, 13:02 bettyy napisała: > no to może rydzyk samochód jako nagrodę odda <lol> > ;o))))))))) > hi,hi, hi,hi,hi Odpowiedz Link
ivy26 Re: IVY 16.07.04, 13:22 wlasnie popieram ale z o.Rydzykiem bylo przednie mam nadzieje, ze jego szpiedzy nas nie czytaja, bo nasze dzieci chrztu nie otrzymaja)) Odpowiedz Link
squelette_de_serpent Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 12:16 a sprawdzaliście u tych dwóch pyzatych chłopczyków co w dzieciętwie księżyc zwędzili? może ukradli słońce i w domu się prywatnie grzeją? Odpowiedz Link
ivy26 Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 12:19 squelette_de_serpent napisała: > a sprawdzaliście u tych dwóch pyzatych chłopczyków co w dzieciętwie księżyc > zwędzili? może ukradli słońce i w domu się prywatnie grzeją? DOBRY TROP)) Odpowiedz Link
zenta1 Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 12:24 ..ja chcę do Hiszpanii, ja chcę do Hiszpanii, ja chcę do Hiszpanii buuuuuu ! Odpowiedz Link
ivy26 Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 12:29 zenta1 a kto o zdrowych zmyslach, by nie chcial?)) zwlaszcza kiedy sie reumatyzm) Odpowiedz Link
ivy26 Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 12:26 DO TAKIEGO SAMEGO WNIOSKU DOSZLA squelette_de_serpent Odpowiedz Link
kamea5 Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 12:29 ..sorki ,nie lubie sie powtarzac ,przeoczyłam...)) Odpowiedz Link
ivy26 Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 12:33 kamea5 napisała: > ..sorki ,nie lubie sie powtarzac ,przeoczyłam...)) alez to dobrze swiadczy)) moze jestesmy na drodze do slawy? i zostalybysmy bohaterkami narodowymi po zlapaniu Jacka i Placka i przywroceniu Polsce LATA!!!! ))) Odpowiedz Link
squelette_de_serpent Re: Kto ukradł słońce?? 16.07.04, 12:34 po prostu coś musi być na rzeczy, skoro obie na to wpadłyśmy prawie równocześnie trzeba sprawdzić, czy panowie k. nie są za bardzo opaleni w stosunku do reszty rodaków Odpowiedz Link
bettyy Uwaga, uwaga... 16.07.04, 12:32 Taniec słońca wczoraj odtańczyłam i dziś słonko nieśmiało wygląda zza chmur... (przynajmniej u mnie ;o))))))))))) Myślę, że jak dziś oddtańczę go ponownie to jutro zaświeci dla nas wszystkich ;o)))))))))))))))) Pełna wiary w powodzenie Bea Odpowiedz Link
ivy26 Re: Uwaga, uwaga... 16.07.04, 12:35 bettyy napisała: > Taniec słońca wczoraj odtańczyłam i dziś słonko nieśmiało wygląda zza chmur... > (przynajmniej u mnie ;o))))))))))) > > Myślę, że jak dziś oddtańczę go ponownie to jutro zaświeci dla nas > wszystkich ;o)))))))))))))))) > > Pełna wiary w powodzenie Bea o tak, tak!!! tancz caly dzien i weekend tez to ogrzeje"my" caly kraj to "my" poniewarz zagrzewanie do tanca to tez jakis udzial no nie? Odpowiedz Link
bettyy Re: Uwaga, uwaga... 16.07.04, 12:43 nie ma sprawy, jak znajde partnera to całą noc tańczyć mogę ;o))))))))))))) Odpowiedz Link
ivy26 Re: Uwaga, uwaga... 16.07.04, 12:46 bettyy napisała: > nie ma sprawy, jak znajde partnera to całą noc tańczyć mogę ;o))))))))))))) nie wiem, jak z twoich doswiadczen, ale z moich wynika jasno, ze polskie chlopaki tanczyc albo nie chca albo nie bardzo potrafia Odpowiedz Link
bettyy Re: Uwaga, uwaga... 16.07.04, 13:15 :o(((((((((((((( niestety...... Tym bardziej jak ktoś się dowie jaki mój zawód to od razu zwiewa ode mnie daleko... jeśli chodzi o taniec oczywiście..... Odpowiedz Link
ivy26 bettyy 16.07.04, 13:21 jestes tancerka? wow to cudowne ale ci zazdroszcze kiedys tez tanczylam, ale to bylo wieki temu chcialabym uczyc sie "krokow latynoskich" i tanca wspolczesnego Odpowiedz Link
bettyy Re: bettyy 16.07.04, 13:25 Tańczyłam 16 lat, obecnie choreografem jestem... jeśli chodzi o tańce latynoamerykańskie to posiadam tylko podstawy... jednak bardziej wolę taniec nowoczesny (jazz, modern) Cudownie jest, tylko że panów to trochę onieśmiela ;o))))))) no chyba że sami tańczą Odpowiedz Link
ivy26 Re: bettyy 16.07.04, 13:32 jestes moja idolka ale z drugiej strony faceci sa strasznie niesmiali, ze wpierw musza sie wzmocnic procentami, zeby wyjsc na parkiet a tu taka profesjonalistka przed nimi staje przeciez to zabojcze dla ich ego)) i w sumie to sie im nie dziwie Odpowiedz Link
bettyy Re: bettyy 16.07.04, 13:34 eeeeee IVY no co ty... No ale przecież parkiet po to aby się dobrze bawić a nie pouczać kogoś że źle wszedł w rytm czy cuś... ;o((((((((((((((((((((((((( no i w ten sposób stracona jestem.... nikt nie chce ze mną tańczyć Odpowiedz Link
ivy26 Re: bettyy 16.07.04, 13:47 no niby racja ale czy to wiadomo, jakie motywacje maja chlopcy? oj, chyba nie znam rady na ten meski stres, co ich obezwladnia przy Tobie ja osobiscie chyba najbardziej lubie tanczyc sama poniewaz jak bawilam sie w taniec to w zespole zawsze brakowalo chlopcow, wiec musialam, jako ta najwyzsza "robic" za faceta i prowadzic ...i tak mi zostalo do dzis jak facet probuje prowadzic to dziwnie sie czuje i nogi mi sie wtedy placza))) Odpowiedz Link
ivy26 Re: bettyy 16.07.04, 13:51 ja za 3 sek. zamykam komp i biegne na pociag, bo mi ucieknie wiec, zegnam do poniedzialku BETTYY i Wszystkich forumowiczow buziaki pa,pa Odpowiedz Link
bettyy Re: bettyy 16.07.04, 13:53 <lol> Dokładnie... jako że tańczyłam zawsze taniec nowoczesny byłam panią a w tańcu parowym ktoś musi prowadzić, no i na nieszczęście czasem mi się zdarza... Jedyny wyjątek to mężczyzna który wie jak i w którym momencie okręcić partnerkę... wtedy jestem jego... i może mnie tak prowadzić choćby całą noc... P.S. Nie traćmy nadziei, może tak jak słonko, taki facet w końcu stanie na naszych drogach Odpowiedz Link
altu Re: Uwaga, uwaga... 16.07.04, 15:29 taaaaa a tutaj wlasnie przeszla mala burza, i deszcz pada.. buuu ja chce lato Odpowiedz Link
zet_a Re: Uwaga, uwaga... 16.07.04, 15:31 U mnie burzy nie ma ale uparcie siąpi cały czas. Czy ktoś ma jakiś korek i może nim zatkać tę przeciekającą chmurę? Odpowiedz Link
m_wait Re: Uwaga, uwaga... 16.07.04, 19:49 Niestety nie mam...Dziś postanowiłam przeczekać i nie narzekać za bardzo...Na wiele rzeczy nie mamy wpływu. Ale za to jutro jadę na cały dzień do arboretum(rodzaj ogrodu botanicznego). Mam zamiar zrekompensować sobie wielotygodniowe przebywanie w mieście... Odpowiedz Link