Dodaj do ulubionych

I zaczęłam się bać...

12.11.13, 00:35
Stowarzyszenie Rodziców i Przyjaciół Osób LGBT "Akceptacja" zaapelowało we wtorek do prezydenta, marszałków Sejmu i Senatu oraz premiera: "Po raz kolejny zaatakowano nasze dzieci, najbliższych, przyjaciół, naruszając ich poczucie bezpieczeństwa i godność obywatelską. Jesteśmy pełnoprawnymi obywatelami, oczekujemy, że państwo polskie będzie chroniło wszystkich obywateli, w tym również osoby LGBT".
wyborcza.pl/1,75478,14907357,Uslyszalam___Mamo__jestem_gejem___I_zaczelam_sie_bac.html
Wywiad jak wywiad, polecam Wam lekturę komentarzy pod nim.
Obserwuj wątek
    • mk968 Re: I zaczęłam się bać... 12.11.13, 05:38
      wzruszający artykuł
    • 1zorro-bis Re: I zaczęłam się bać... 12.11.13, 07:02
      szczegolnie ten komentarz jest godny polecenia.....smirk
      A to Polska wlasnie.

lewandowskisebastian
      5 dni temu

Oceniono 39 razy -39

Gdyby moj syn powiedzial, ze jest pedalem to nie wiem co bym zrobil ale na 10000% bym go wydziedziczylsad((( to bylby moj osobisty dramat, ze nie umialem normalnie wychowacf dziecka

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,14907357,Uslyszalam___Mamo__jestem_gejem___I_zaczelam_sie_bac.html#ixzz2kPNuxUM5
      • sibeliuss Re: I zaczęłam się bać... 12.11.13, 07:55
        I dlatego lewandowskisebastian powinien się profilaktycznie wysterylizować.
        • jedzoslaw Re: I zaczęłam się bać... 12.11.13, 11:41
          Dziś w radiu słyszałem wypowiedź jednego z uczestników wczorajszych zadym, że jest tam po to, by móc potem powiedzieć swojej córce, że walczył o to, aby w szkole nie uczyli jej pederaści. Smutno mi się zrobiło na myśl, co by było, gdyby jego córka wyrosła np. na lesbijkę. Pewnie podzieliłaby los syna "lewandowskisebiastiana".
          W ogóle, jeśli taki tatuś reprezentuje typ macho to trudno z takim w ogóle dyskutować. Będzie kontrolował zainteresowania dziecka i jego towarzystwo pod kątem orientacji. Nie zaakceptuje przyjaciół ani książek, które w jego mniemaniu są "pedalskie".
          • sibeliuss Re: I zaczęłam się bać... 12.11.13, 14:27
            Może sam miał kiedyś z tym problem, albo ma kompleks małego ptaszka....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka