Dodaj do ulubionych

Witamy Grazię.Eni

20.02.05, 12:36
Witamy nową rezydentkę, zapraszamy do wspólnego z nami rezydowania smile
Obserwuj wątek
    • grazia.eni Re: Witamy Grazię.Eni 20.02.05, 12:50
      Nie jestem taka nowa. Pisałam, że zmienię login, bo mi tu nie pasuje
      (Ennie_adams w UK brzmi jakoś głupio), a mam śliczne imię (Grażyna). Ale mimo
      tego baaaaardzo dziękuję za powitanie (tak się wzruszyłam, że teraz będę go
      zmieniać co miesiąc wink)))
    • grazia.eni Re: Witamy Grazię.Eni 20.02.05, 13:13
      Ale nie gniewasz się chyba, Sloggusiu - a tak przy okazji - to jak z tą nazwą
      salonu było????
      • sloggi Re: Witamy Grazię.Eni 20.02.05, 13:16
        grazia.eni napisała:

> Ale nie gniewasz się chyba, Sloggusiu - a tak przy okazji - to jak z tą nazwą
        > salonu było????

Nie gniewam smile
        ps. z którą nazwą?
        • grazia.eni Re: Witamy Grazię.Eni 20.02.05, 13:27
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11207&w=20286932&a=20286932 pierwszy
          raz coś takiego robię, ale mam nadzieję, że wyjdzie. Jak nie to "Czemu to Forum
          nazywa się Salon Odrzuconych" gixera 05.02.2005 22:25
          • sloggi Re: Witamy Grazię.Eni 20.02.05, 13:33
            Stary salon - czyli dawny Sloggiego Salon Odrzuconych powstał 14.10.2002 r.
            Wtedy wraz z Kuleczką, Zdzichą i Irzykiem nie zostaliśmy przyjęci do forum
            Dziupla. Efektem tego odrzucenia stało się powstanie Salonu Odrzuconych. Dziś
            trudno powiedzieć, czy to lekko kontrowersyjna nazwa, czy może coś innego było
            przyczynkiem zebrania się grupki bardzo sympatycznych ludzi. Z czasem forum to
            liczyło około 200 forumowiczów i Salon stał się miejscem wymiany poglądów, to
            dzięki Salonowi powstało wiele przyjażni oraz mniej i bardziej zażyłych
            związków - Salon ten tętnił życiem. Ponieważ jednak żadna sielanka nie trwa
            wiecznie, a jak mawiają starzy technicy materiał ulega zmęczeniu, tak i ten
            Salon popadł w kryzys towarzyski. Być może był to wpływ intensywnego życia
            pozaforumowego, różnych niejasności i braku zrozumienia, może też czegoś
            innego. W czerwcu 2003 roku nastąpił kryzys czego efektem była próba
            rozwiązania "starego" Salonu. Powstało zupełnie nowe forum, które przejęło nazwę
            starszego Salonu (i jego chlubne tradycje). Po ostudzeniu złych emocji dawny
            Sloggiego Salon Odrzuconych stał się Salonem Sloggiego (a obecnie Salonem
            Niepospolitych), który z racji ukrycia daje pewnej grupce ludzi poczucie
            intymności oraz możliwość pisania na mniej lub bardziej ambitne tematy. Jego
            dawna świetność już zapewne nigdy nie powróci, ale trwa.
            • grazia.eni Re: Witamy Grazię.Eni 20.02.05, 16:43
              I doczekałam się. Dziękuję bardzo za przybliżenie mi historii Salonu. Jakoś tak
              zrobiło mi się smutno, kiedy czytałam o "dawnej" świetności. Może nie jesteśmy
              ideałami (mam na myśli nowych bywalców), ale dobrze się tu czujemy i postaramy
              się nie zawieść nikogo. Chociaż charakterek mam paskudny, może tak szybko nie
              wylecę. Miło mi, że poświęciłeś swój cenny, niedzielny czas. Grażyna
              • sloggi Re: Witamy Grazię.Eni 21.02.05, 21:43
                Dawna świetność dotyczyła starego salonu - ten jest nowym.
                • rene8 Re: Witamy Grazię.Eni 21.02.05, 21:49
                  Ładnie Ci z nowym nickiem. Muszę tylko zmienić nazwę wśród Przyjaciół!
                  Pozdrawiam Jersey.
                  • grazia.eni Re: Witamy Grazię.Eni 22.02.05, 10:20
                    Dziękuję za komplement i bardzo mi miło, że znalazłam się w gronie Twoich
                    przyjaciół. Grażyna
    • groha Re: Witamy Grazię.Eni 20.02.05, 13:32
      Ha, jednak zmieniłaś? No i fajnie. Grażka wita Grazię (nie lubisz swojego
      imienia? Przecież jest piękne!) smile
      • grazia.eni Re: Witamy Grazię.Eni 20.02.05, 16:48
        Dziękuję za powitanie. Byłam chyba jedyną dziewczynką, która lubiła swoje imię.
        Po prostu, co nie wpisałam, było już zajęte. Pochodzenie znam, chociaż zawsze
        wiedziałam, że swoje imię zawdzięczam byłej sympatii mojego taty. Przeważnie
        przedstawiałam się Grażynka wink)
    • zettrzy Re: Witamy Grazię.Eni 20.02.05, 14:51
      Grazyna od litewskiego "grazi" - piekna; Grazia od gracji, czyli wiecej tego samego
      • grazia.eni Re: Witamy Grazię.Eni 20.02.05, 16:49
        Nie, żebym była zarozumiała, ale szybko przyswoiłam sobie takie fajne łacińskie
        powiedzenie - nomen omen wink)
        • zettrzy Re: Witamy Grazię.Eni 21.02.05, 02:50
          grazia.eni napisała:

> Nie, żebym była zarozumiała, ale szybko przyswoiłam sobie takie fajne łacińskie
          >
          > powiedzenie - nomen omen wink)

w pelni zrozumiale...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka