paulinka810 19.06.05, 16:37 jakie macie plany na najblizsze wakacje? Bo ja jade na 2 obozy wedrowne jeden nad ujście warty a drugi na Słowacje( pierszy: od 25 czerwca do 7 lipca) ( drugi: 10 lipca do 22 lipca) wiec w tych terminach mnie nie bedzie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary.austin Re: wakacje 19.06.05, 17:06 Jeszcze 21 dni ujrzę ukochane Trójmiasto. Będę się troić próbując zajrzeć w każdy kąt. Niecierpliwie odliczam dni. Odpowiedz Link
sloggi Re: wakacje 19.06.05, 18:11 skiela1 napisała: > nie ty jeden I wcale nie narzekam. Odpowiedz Link
skiela1 Re: wakacje 19.06.05, 18:13 a wcale nie pomyslalam,ze narzekasz narzekac to JA Odpowiedz Link
gorszycielka Re: wakacje 20.06.05, 00:07 Sloggi, tak to nie rob, bo nam do czterdziestki nie dociagniesz, a bardzo bysmy tego nie chcieli. Wakacje sa niezbedne dla higieny psychicznej. Odpowiedz Link
impostor Re: wakacje 19.06.05, 21:41 pod koniec lipca skoncze sesje, zalicze woodstock i pojade do monachium do roboty na 2 miesiace. w pazdzierniku chwila oddechu (ewentualnie poprawki) i w listopadzie zaczynam praktyki. czy jeszcze jakies pytania odnosnie moich "wakacji"??? (((( Odpowiedz Link
skiela1 Re: wakacje 19.06.05, 21:45 impostor napisał: > pod koniec lipca skoncze sesje, zalicze woodstock i pojade do monachium do > roboty na 2 miesiace. w pazdzierniku chwila oddechu (ewentualnie poprawki) i w > listopadzie zaczynam praktyki. czy jeszcze jakies pytania odnosnie moich > "wakacji"??? (((( czyli tak normalnie) Odpowiedz Link
rene8 Re: wakacje 19.06.05, 22:56 Od 1 do 15 sierpnia urlopuję! Jak zwykle Bałtyk! Szukam miejsca spokojnego i taniego. W tamtym roku była Łeba.Trafiliśmy fajne,tanie kwatery. Ale coś trzeba zmienić bo Łeba w wakacje to wawa. Już sie nie mogę doczekać! Odpowiedz Link
frida2 Zapomniałabym... 19.06.05, 23:04 We wrześniu czekam mnie 3 tygodniowa szkoła przetrwania Odpowiedz Link
gorszycielka Re: Zapomniałabym... 20.06.05, 00:11 A ja kocham Morze Srodziemne, tylko nie jakies Majorki i Ibizy, zadne wielkie kombinaty: polecam szczegolnie Chorwacje:piekno i autentyczny koloryt lokalny. Odpowiedz Link
gorszycielka Re: Kłamiesz Frida 20.06.05, 00:42 To pobyt u Sloggiego jest rownoznaczny ze szkola przetrwania? Ekstremalnie? Az tak? Jak nie ma cieplej wody i prysznica, to ja mam w nosie tak surviving. Odpowiedz Link
zettrzy Re: Kłamiesz Frida 20.06.05, 02:50 gorszycielka napisała: > To pobyt u Sloggiego jest rownoznaczny ze szkola przetrwania? Ekstremalnie? Az > tak? Jak nie ma cieplej wody i prysznica, to ja mam w nosie tak surviving. przeciez wakacje polegaja na szkole przetrwania - uciekamy od cywilizacji, telefonow zegarkow papieru toaletowego jedzenia z talerzy nozem i widelcem komputra makijazu i konwencji towarzyskich, mamy za to totalna swobode!!! Odpowiedz Link
frida2 Re: Kłamiesz Frida 20.06.05, 00:45 sloggi napisał: > Masz do mnie przyjechać. Faktycznie Odpowiedz Link
skiela1 Re: wakacje 20.06.05, 03:03 Powiedzcie mi jak to jest.Wiekszosc Polakow narzeka na biede na brak oszczednosci,pracy ale jak nadchodza wakacje kazdy gdzies jedzie.Za co? Ja jak nie mam to po prostu siedze w domu,co nie znaczy ze nie odpoczywam,odpoczynek zawsze mozna sobie zorganizowac i niekoniecznie musi to byc zwiazane z wyjazdem. Odpowiedz Link
lekia Re: w te wakacje 24.06.05, 11:37 rzucam kawę i zamierzam związać się z czymś mocniejszym ; P Odpowiedz Link
agnie_szka9 Re: w te wakacje 24.06.05, 11:41 odkąd zakończyłam nauki nie mam wakacji a urlop? nie planuję. z moich planów niewiele wychodzi. marzę o plaży nad Bałtykiem...może jednak...? Odpowiedz Link
adhamah Re: wakacje 24.06.05, 11:51 wakacje zaczynam 28 sierpnia, a koncze 4 wrzesnia i nie mam zadnych planow. bede lezal, jezdzil do Lodzi na zakupy, przeczytam jakas ksiazke i wreszczie pojezdze na rowerze )))) Odpowiedz Link