sloggi 26.06.06, 22:11 Jesli świadczą o guście muzycznym posiadaczy to współczuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.g.n.i Re: Melodie telefonów komórkowych 26.06.06, 23:15 ja przez długi czas marzyłam o kurancie ze Strasznego Dworu i w końcu go sobie ściagnęłam, niestety był taki trochę "niedorobiony". Teraz mam nowy telefon (znaczy, od 4 miesięcy, ale ciągle się kwalifikuje jako nowy, czyt. nie umiem nic z nim robić) i muszę znów sobie ściągnąć kuranta, no chyba że mam w aparacie możliwośc komponowania, to koleżanka po szkole muzycznej obiecała, że mi kuranta złoży ładniej i bardziej wiarygodnie Odpowiedz Link
skiela1 Re: Melodie telefonów komórkowych 26.06.06, 23:35 jaki tam gust... sluch trzeba miec.. ja kompletnie nie slysze tego mojego telefonu. Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Melodie telefonów komórkowych 27.06.06, 00:04 Ja teraz też, bo wyciszyłam i zapominam dać glośniej Przez długi czas miałam zwykły prosty dzwoneczek, ale jak tylko zobaczyłam tego kuranta, musiałam go mieć. A ile to heroizmu wymagało, dwie "przesyłki" smsowe zepsułam, zanim się wreszcie zorientowałam, jak się dzwonki zapisuje Odpowiedz Link
frida2 Re: Melodie telefonów komórkowych 27.06.06, 00:09 Ja mam refren pewnego kawałka ATB wgrany Odpowiedz Link
eulalija Re: Melodie telefonów komórkowych 27.06.06, 11:47 Pewnie nie mam żadnego gustu, wykorzystałam co operator włożył do telefonu, muzyczka jak muzyczka, a że wibruje wcześniej to przeważnie zdążę odebrać nim zadzwoni. A SMS ma klasyczny "pim pim". Odpowiedz Link
portboner Re: Melodie telefonów komórkowych 27.06.06, 14:02 gust gustem, a mozliwości telefonu swoją drogą Odpowiedz Link
dimanche Re: Melodie telefonów komórkowych 27.06.06, 16:36 A ja na jednym mam "Nie dogoniat" Odpowiedz Link
f.l.y Re: Melodie telefonów komórkowych 27.06.06, 19:33 korzystam z dzwonków w telefonie, nie ściągam, nie wgrywam, wybrałam optymalnie niedrażniące.... sms ma dźwięk różowej pantery - inne przegapiałam.... szkoda mi, że mój stary siemens umiera, bo nie znoszę tel z kolorowymi wyświetlaczami, a takie tylko teraz sprzedają...brr... Odpowiedz Link
warszawianka_jedna Re: Melodie telefonów komórkowych 27.06.06, 19:39 sloggi napisał: > Jesli świadczą o guście muzycznym posiadaczy to współczuję dlaczego? jak mam fragment z Chopina. Odpowiedz Link
franki8 Re: Melodie telefonów komórkowych 27.06.06, 20:42 A ja mam "Fly me to the moon...". No i na niektóre połączenia klasyczny, stary dzwonek. Nazywa się "old phone", w SonyEricsson jest fabrycznie. Odpowiedz Link
frida2 Re: Melodie telefonów komórkowych 29.07.06, 15:52 Jadę wczoraj windą z babcią, sąsiadką, jakimś obcym facetem i córką siąsiadki z dołu - dziewczyna ma 9 lat. Zadzwonila jej komórka, tyle, że zamiast jakiejś melodyjki usłyszeliśmy tekst wypowiedziany męskim glosem - odbierz kurwa ten telefon. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Melodie telefonów komórkowych 29.07.06, 18:36 frida2 napisała: > melodyjki usłyszeliśmy tekst wypowiedziany męskim glosem - odbierz kurwa ten te > lefon. ciekawe co rodzice na to.. Odpowiedz Link