ulalka 10.10.03, 18:54 zlota i polska jest piekna... ale jak zaczyna tak deszczyc, jak za moim oknem, to chcialo by sie cos z tym zrobic... co by tu? pojde na piffko! )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koszysta Re: jesien......... 10.10.03, 19:49 Piwko dobre na wszystko, również na to, co od paru dni za oknem. Popieram. Odpowiedz Link
balkan Re: jesien......... 10.10.03, 19:54 Piątek wieczór, tepsa na mnie zarobi, bo muszę pocztę służbowa odebrać, a przy okazji nie mogłam sobie odmówić wstąpienia na chwilkę... Na piwko to dla mnie za zimno... dziś dla odmiany będzie tylko gorąca herbatka i to bez procentów, za to może być z cynamonem... Odpowiedz Link
slo-onko Re: jesien......... 10.10.03, 20:16 Ulala wypozycze CI moj helikopter, przylec i pojdziemy albo do tego przyjemnego pubu albo do tego parku na piwo, gdzie bylysmy latem ulalka napisała: > zlota i polska jest piekna... ale jak zaczyna tak deszczyc, jak za moim > oknem, to chcialo by sie cos z tym zrobic... co by tu? pojde na piffko! )) > Odpowiedz Link
ulalka Re: jesien......... 11.10.03, 11:16 pyffko bylo )) i kafka jakowas tez... )) i widzicie jak ladnie sie zrobilo za oknem? )) Slo )) za pozno przeczytalam... heh... Odpowiedz Link
kreskator Re: jesien......... 11.10.03, 11:27 jesień jest dla mnie najpiękniejsza porą roku niezależnie od tego czy dżdżysta czy zlota stalowe szarości spiże snujące się pod niebem tłumiace śwaitło ale są i wady jak tu nie skląć kierowcy niezwajającego na to aby nie ochlapać przechodniów albo na zbyt długie okresy bezświetlne tymczasem dziś słonce jest w optymalnej ilości)) Odpowiedz Link
czarna33 Re: jesien......... 11.10.03, 13:08 Piekny dzien...slonko oswieca las,ktory mieni sie niesamowitymi kolorami.Przewaza jeszcze zielony ale juz przebija zolc i czerwien.Zwlaszcza jedno drzewko jest cudnie czerwone. Odpowiedz Link
ulalka Re: jesien......... 11.10.03, 16:42 to mialam na mysli... jest tak pieknie i zloto, czarownie, czerwono, brazowo... moze to moj nastroj udzielil sie pogodzie... ))) heh... <jupi> Odpowiedz Link
kolczatka Re: jesien......... 13.10.03, 07:53 Jesień jest piękna pod warunkiem, że nie spędza się jej w Wawie. Deszczowe, szare dni w szarym mieście nie pomagają mi uporać się z moim życiem, a perspektywa zimy, której szczerze nienawidzę też nie podnosi mnie na duchu. Tylko kasztany poprawiają mi humor i kolorowe jabłka. Odpowiedz Link
ulalka Re: jesien......... 13.10.03, 10:08 kolczatka napisała: > Jesień jest piękna pod warunkiem, że nie spędza się jej w Wawie. Deszczowe, > szare dni w szarym mieście nie pomagają mi uporać się z moim życiem, a > perspektywa zimy, której szczerze nienawidzę też nie podnosi mnie na duchu. > Tylko kasztany poprawiają mi humor i kolorowe jabłka. wysylam CI duuuuuuuzo dobrych fluidkow koloru kasztanowego, ktore sfruna na Ciebie jak deszcz cieply ))))))))))))) trzymaj sie i nie daj sie )) Odpowiedz Link
kolczatka Re: jesien......... 13.10.03, 10:44 Dzięki wielkie, trzymam się, ale nie jest łatwo... Odpowiedz Link