Dodaj do ulubionych

Czacki Matfizinf

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.13, 12:17
Hej, myślę nad tą szkoła od jakiegoś czasu. Swoje punkty po gimnazjum szacuje na 165-170. Czy ta szkoła jest odpowiednia dla mnie? Jestem dość leniwy, ale jak trzeba to się zaprę. Jestem Finalistą z chemi, ale z zainteresowań bardziej ciekawi mnie informatyka, od pewnego czasu opanowuje C++, poza tym jestem typowym zapalencem technologicznym. Poza Czackim myśle też nad Jose, tam mam spory zapas pkt i z pewnością sobie poradzę.
Mógłbym prosić was o opinie, oraz jaki był próg do tego profilu w Czackim?
Obserwuj wątek
    • milka336 Re: Czacki Matfizinf 28.04.13, 17:24
      Też myślę o Czackim, ale o profilu humanistycznym. :) z tego co wiem, minimalny próg punktowy do mat-fiz-inf w tamtym roku wynosił 163 pkt, a średni wynik to 176 pkt.
    • Gość: menodo Re: Czacki Matfizinf IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.13, 21:36
      Czy ta szkoła jest odpowiednia dla mnie?"

A dlaczego Czacki?
      Zebrałeś jakieś informacje na temat tej szkoły? Byłeś na spotkaniu informacyjnym?

Jeżeli naprawdę pasjonujesz się informatyką, a do tego od zawsze byłeś jednym z najlepszych uczniów w szkole także z matematyki i fizyki, spróbuj - 165-170 punktów to sporo; masz szansę się dostać i być zadowolonym uczniem w tej szkole.

A jeśli nie, jeśli liczysz na punkty z naciągniętych ocen i z konkursu, który ma średni związek z przyszłym profilem, a do tego jesteś skrajnym introwertykiem, który najbardziej lubi spędzać czas przed kompem i nie przepada za klimatami artystycznymi - może się okazać, jest to szkoła nieodpowiednia dla Ciebie.
      • Gość: Jacko Re: Czacki Matfizinf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.13, 23:26
        Nie, raczej jestem otwartym człowiekiem, a do duszy artysty może dołączyć sie działalność muzyczna...
        Informatyka sie pasjonuje, zarówno na geekowym poziomu interesowała sie technologiami, jak i Nauce C++
        Matematyka/Fizyka, może nie najlepiej, raczej 3-4 w klasie, ale miałem dość wysoki poziom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka