Dodaj do ulubionych

Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!!

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.01.12, 11:27
Witam, uważajcie na tą agencję pracy. Szefami są Turcy, liczą tylko na sex! zatrudniają młode kobiety i ograniczają ich wolność- dosłownie. Zabraniali nam wychodzić do mieszkań osób z innych firm! Nie mogłyśmy również przyjmować ich w swoich mieszkaniach. Czy to jest normalne? Traktują kobiety jak śmieci. Mieszkania pozostawiają wiele do życzenia, gdy się wprowadziłyśmy nie miałyśmy nawet żarówek w mieszkaniu,pościeli- tylko łóżka! O wszystko trzeba było się prosić! O pracę również, jak im "nie dasz" to długo będziesz czekać na pracę! Oszukują również z wypłatami! Za mieszkania trzeba było płacić 75 euro/ tygodniowo a nie było w nich nawet telewizji ani radia! Zapewniali, ze są one kompleksowo wyposażone...Przestrzegam przed tą "agencją pracy" ( ja bym to nazwała agencją towarzyską)!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: aki Re: Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!! IP: *.cm-3-3b.dynamic.ziggo.nl 10.01.12, 20:18
      Czy mozesz mi napisac wiecej o tym uitzendbureau na prywatny e-mail?
      agaaki@hotmail.com
    • Gość: sadad Re: Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.12, 14:55
      Witam!!! Ja rowniez bylam i pracowalam w tej firmie i osoba ktora napisala ta opinie wyzej ma racje. Wyjechalam z kolezankami do tej firmy z EURO WORKU z Zdzieszowic. Mieszkania spartanskie. Jak nie dasz dupy nie masz pracy. Opominasz sie o swoje tez nie masz pracy traktuja Cie jak wlasnosc. W mieszkaniu nie ma zarowek ani zadnych naczyn garnkow kolder poscieli jak to Nas pani z EURO WORKU zapewniala ze wszystko jest. Koledzy ktorzy mieszkali nad nami nie mieli nawet deski klozetowej i przez 3dni nie mieli ogrzewania na mieszkaniu!!! A jak zepsula sie instalacja elektryczna to kazano nam mieszkac bez swiatla!!! Jezeli ktos chce to moge wyslac zdjecia mieszkania. Mam rowniez nagranie gdzie slychac jak BULENT czyli Turas proponuje sex!!! Do pewnego czasu wyplacali nam pieniadze normalnie przynajmniej mi ale innym kol brakowalo a jak zjechalismy do Polski to nie wyplacili nam za ostatni tydzien ani za ubezpieczenie i wakacyjne. A praca zalezy gdzie sie trafi ale wszedzie sa Turasi i tylko slyszysz tempo tempo
      • Gość: chyzy Re: Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!! IP: *.ip.telfort.nl 27.04.12, 16:32
        Witaam sadad jezeli mozesz to przeslij mi to nagranie jak bulent proponuje sex za prace oraz zdjecia mieszkan nr gg 2182414
      • Gość: Ala Re: Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.12, 11:58
        Dzień dobry
        Proszę przesłać nagranie oraz zdjęcia na adres
        ala585@wp.pl
    • Gość: Marek Re: Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!! IP: *.ip.telfort.nl 21.01.12, 18:57
      Popieram kolezanki wyzej bo jeszcze zdążyłem j poznac podczas pobytu w tureckim wiezieniu.obiecuja prace na miesiac ale trzeba sie o ta prace prosic codziennie o 19tej. obiecuja prce a tak naprawde wiekszosc czasu siedzisz w domu a zarabiasz na oplacenie mieszkania.Przez okres dwoch miesiecy nie moglem sie doprosic o chocby jeden SOLARIS o przelewach juz nie mowiac,,,,zero wplaty na konto... miesiac czasu.Co to wogole za firma biuro w polsce obiecywalo tygodniowki a zamiast tego musialem braC SMIESZNE ZALICZKI za 5 euro od kazdej....NIE POLECAM TEGO BIURA.dla waszej wiadomosci firma ta miesi sie w miejscowosci Vlaardingen Spechtlaan 300 . a w polsce w miejscowosci Zdzieszowice przy ulicy dworcowej 8, a nazwisko i imie tego uprzejmego pana ktory robi w ...uja rodakow to ARTUR STOLARCZYK
      • Gość: Tez Marek Re: Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!! IP: *.vc.shawcable.net 05.05.12, 00:36
        Popieram dziewczyny i Marka,ze pisza PRAWDE o niby holendrach tj.Turasach i operuja pelnymi nazwami agencji i nazwiskami......smiac mi sie chce jak oszust i zlodziej w mediach jest nazywany np. Jan P.......
      • Gość: Życzliwa Re: Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.12, 09:48
        Witam Was wszystkich, również byłam w pracy poprzez agencję EURO WORK a powiem krótko, że jeśli ktoś pracować chce to nie będzie marudził jak to było tam strasznie. Zapomnieliście o samym fakcie iż Pani siędząca w biurze w Zdzieszowicach nie ma wpływu na to co dzieje się tam we Vlaardingen, ona może jedynie pomóc nam załatwić problemy telefonicznie. A to że szefami są Turasy to oczywiste że mają swój charakter tak jak Polacy, którzy są wybuchowi we wszystkim widzą problem a oni takich ludzi tam nie chcą. Byłam tam 3 miesiące i gdyby nie plany w Polsce to wróciłabym tam. Jeśli komuś na mieszkaniiu brak garnków czy talerzy można to bardzo łatwo załatwic, sprzęt AGD i ogrzewanie są tam zapewnione. Oczywiście nie oczekujmy apartamentów ale da sie tam życ, ludzie siedza tam nawet po ponad 6 lat i jakos nie maja problemów to poprostu wiekszosc polaków nie ma szacunku ani kultury. A praca bardzo dobra jeśli ktoś jedzie z zamiarem pracowania tam to nie bedzie narzekac bo ludzi chętnych do pracy nie traktują tam tak jak to opisały osoby ze strasznymi przezyciami. Jeśli ktoś ma pytania chętnie udziele odpowiedzi proszę tylko zostawić maila na forum.
    • Gość: lolek Re: Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!! IP: *.dyn.as47377.net 10.05.12, 20:41
      swieta prawda jednym slowem mowiac turecki pie...ny burdel. Jebac turasw i ten caly conact
    • Gość: Lolek Re: Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!! IP: *.dyn.as47377.net 10.05.12, 20:49
      Jebac Turkow jebac..... brudasom pie...nym chodzi tylko o sex z dziewczynami.... czuja sie bezkarnie w tym co robia. jak dziewczyna nie da dupy to o pracy moze tylko pomarzyc.....caly czas ze wszystkim sa problemy a zwlaszcza z pieniedzmi. Szejn siedzi nacpany w tym biurze i patrzy sie ch... wie na co nieogarniety brudas.....solarisy smiech nasali pisza na nich co im sie tam spodoba....przestrzegam przed ta jebana turecka agencja towarzyska
      • Gość: ela Re: Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.12, 11:23
        [b]Do tej firmy wysyłają z firmy Euro Work z Zdzieszowic a znajduje się ona w Krajowym Rejestrze Agencji Zatrudnienia. Jeśli was oszukali to postarajcie się by innych nie oszukali i wykreślono ich z KRAZ. Oni nie mogą bezkarnie robić ludzi w balona.[/b]
    • Gość: aaniaab Re: Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.12, 21:43
      Witam
      Poszukuje osób oszukanych przez Conact. PILNE. Prosze o kontakt nr gg 6497772. Ania
    • Gość: CZARNA MAMBA Re: Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!! IP: *.kpn.net 24.09.12, 20:58
      Witam... a wiec zacznijmy od początku opowiem Wam całą prawdę o ConAct-ie w którym pracuję i mam się dobrze i o dziwo pewnie dla niektórych co piszą złe opinie nikomu "nie dałam mojego ciała"... Jestem tu już długo i widziałam różne sytuacje.
      Zacznijmy od początku...
      Szefostwo to rodzina pochodząca faktycznie z Turcji czyli Sahin, Bulent, Muhtar i Memet. Każdy z nich ma pod sobą inną firme w której pracujesz albo przy pakowaniu pomidorów, przycinaniu kwiatów, budowaniu szklarni, likwidacji szklarni itd itd... dużo tego w każdym razie. Jeśli chodzi o początki to oni sami załatwiają Ci nr SOFI max w 3 tygodnie, pomagają założyć konto bankowe jeśli ktoś nie ma. Płacą co tydzień lub co 2 tygodnie w zależności do którego szefa się trafi ale z pieniędzmi nie ma problemu, wakacyjne wypłacają i nadgodziny też bez problemu:) no i nie ma problemu z zaliczkami. Co do solarisów (czyli rozliczenia wypłaty) to prawdą jest, że nie ma ich co tydzień tylko raz w miesiący otrzymujemy 4 solarisy za 4 tygodnie i wcale się nie dziwię skoro zatrudniają 650 osób to trochę problemu by było dla nich rozdawanie papierów gdyby tyle ludzi wpadło im do biura... W biurze siedzi Kanber miły chłopak do którego się przychodzi jak Ci czegoś brakuje w domu lub jak coś się zepsuło.
      Pracę którą Ci zapewniają mogę zaliczyć do bardzo fajnych bo do porównania mam pracę w Hiszpanii, Francji, Włoszech i Anglii i szczerze to zostaję tu na długo:)
      Pewnie młode dziewczyny bardzo interesuje temat seksu....... widziałam tu wiele różnych sytuacji kiedy to dziewczyny zabiegały o względy np. Sahina czy Muhtara no ale obeszło się niczym... jestem kobietą i przyznam, że szefostwo mamy przystojne i laski lecą na nich a potem odrzucone piszą co piszą.... Tekst "będzie dupa będzie praca" jest wynikiem tego co ludzie tu mówią o dziewczynach robiących problem dla szefostwa - natrętne, ciągle narzucające się dziewczyzny stwarzające problemy, których oni tu nie chcą... nikt nie robi problemów i taka prawda... Jak potrzebuje pomocy to dzwonię do Sahina i on przyjedzie tak jak jednym razem wieźli mnie z pracy na pogotowie bo okazało się, że mam anemie ale to już od dawna... Na drugi dzień dostałam telefon od szefa z zapytaniem jak się czuję i czy nie chcę zrobić sobie dnia wolnego żeby mi się nic nie stało - Powiedzcie szczerze czy tak zachowuje się zły człowiek???
      Z grubsza mówiąc jak ktoś jest problemowy od początku to go nie zatrudnią - proste, ja też bym problemowych ludzi nie zatrudniała;)
      Pozdrawiam i jak coś to piszcie na wszystko odpowiem:)

• Gość: tominXY Re: Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.09.12, 19:57
        lepiej trzymajcie sie z dala od tego biura pracy! Dobrze na tym wyjdziecie i nie ulegniecie rozczarowaniu. Zgadzam sie z opinia wiekszosci-to OSZUSCI
      • Gość: gość Re: Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.12, 15:44
        Witam
        Czarna Mamba proszę odezwij się na email: ala585@wp.pl
        Chciałabym Cię wypytać o szczegóły pracy,
        pozdr Ala
        • Gość: Realny Re: Conact Uitzendbureau b.v.-oszuści!!! IP: *.vc.shawcable.net 17.10.12, 23:33
          Tak sie zlozylo,ze wiele razy odwiedzalem na dluzej Holandie i za,kazdym razem mam o tym kraju co raz gorsza ocene.......Zrobil sie balaganiarski,brudny i z coraz gorsza ekonomia i gospodarka........

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka