2nina25 Re: Zielona kawa w tabletkach 01.02.14, 22:48 Witam. Ja nie kupiłam tego cudu na odchudzanie za 137zł bo jakoś nie miałam zaufania czytając te wszystkie super komentarze na temat tych tabletek. Ale coś mnie podkusiło i poszłam do znajomej pani magister.... i kupłam tabletki slim green coffe (30 szt. 27zł) ale w aptece.Może nie chudnę w zawrotnym tempie ale widzę efekty. 20.12.3013 ważyłam 122kg - na dzień 31.01.2014 moja waga spadła do 112kg Na początku kupiłam slim green coffe w saszetkach cena ta sama co tabletki ale tylko 15saszetek jednak z nich zrezygnowałam bo nigdy nie piłam kawy i ten smak mnie drażnił. Teraz stosuję to samo tylko że w tabletkach i jest ok. nic mnie nie boli,nie czuję żadnego dyskomfortu i nie mam smaku na słodycze, poza tym mam więcej energii i zaczęłam przygodę z przygodę z nordic walkingiem i jest super. Polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laluna zielona kawa IP: *.jkns.pl 02.02.14, 21:40 ja je pije juz tydzien i nie mam zadnych bóli głowy a czuje sie po nich rewelacyjnie a mam pytanie co lepiej pic pastylki czy ziarna kupic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszka Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.02.14, 06:49 Ten wpis to pieprzona reklama pieprzonej strony! !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Zielona kawa w tabletkach IP: 176.221.104.* 21.02.14, 12:59 biorę już 1 miesiąc i co jak zwykle kicha,ani drgnęła waga znowu jakaś ściema ,w dodatku nie jadłam ani słodyczy ani kolacji ani sosu ani smażonych kotlecików ,szok dobrze ,że kupiłam taniej koleżanki namówiłam aż 3 i to samo nic. Odpowiedz Link Zgłoś
wiolettatc Re: Zielona kawa w tabletkach 21.02.14, 13:50 Po co tyle wyrzeczeń! Jak można inaczej-przyjemniej i na zawsze! Polecam i zapraszam Ania-w-równowadze.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zieloona Re: Zielona kawa w tabletkach IP: 176.113.203.* 23.02.14, 14:46 Witam:) A stosował ktoś może zielona kawę firmy MyVita?? Słyszałam że ponoć przynosi rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
anjolka77 Re: Zielona kawa w tabletkach 25.02.14, 15:52 Ja właśnie się zastanawiam czy nie zacząć brać, bo tyle pozytywnych opinii czytałam, że wspomaga metabolizm, że zmniejsza apetyt i wspomaga odchudzanie. Nie jest to jakiś duży wydatek z tego co patrzyłam w aptekach. Chyba warto? Tylko nie wiem którą wybrać. Czymś się różnią między sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 25.02.14, 17:50 Ja wybieram ekologiczną. Dostałam link do takiej i dziś zamawiam. Wprawdzie nie mam zbędnych kilogramów ale czasem ciśnienie mi leci. Podobno ta ekologiczna smakuje całkiem całkiem :). Wreszcie się na coś zdecydowałam. Hmmm, no, zobaczymy czym to się je :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zarka Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.dynamic.vectranet.pl 26.02.14, 17:39 Ja łykam od kilku dni BeSlim Zielona Kawa. O efektach jeszcze zbyt dużo powiedzieć nie mogę, ale zapowiada się wszystko obiecująco, zwłaszcza patrząc na skład - wyciąg z zielonej kawy, herbaty, wyciąg z nasion fasoli, chrom, B6, B12. Metabolizm powinien przyspieszyć. I oby się tak stało bo do lata marzy mi się piękna sylwetka. Oczywiście ćwiczenia obowiązkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 26.02.14, 18:32 Oczywiście pamiętasz, Zarko aby pić choć 2 litry czystej wody dziennie... No i wyszukaj czegoś na wspomożenie wątroby. Jeśli rzeczywiście masz jakieś zasoby tłuszczyku to ona musi go jakoś przerobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laura z GdańskA zielona kawa IP: *.lokis.net.pl 04.03.14, 10:27 PEwnie większość tu oburzonych dziewczynek to zakompleksione grubaski z wąsem...kochane dziewczynki...Samo łykanie nic wam nie da!! to tylko suplement diety,a nie LEK dzięki któremu tkanka tłuszczowa się sama spala! Co oznacza,że masz ruszyć dupe sprzed telewizora,zacząć się ruszać!! M JAK MILOŚĆ nie sprawi ,że schudniesz! I nie traktuj swojego organizmu jak śmietnika!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.ip.netia.com.pl 09.03.14, 22:19 Witam. Moja ciocia brała te tabletki niestety nie długo bo skakało jej po nich ciśnienie ale schudła 2kg z tym że ona pożera słodkie w dużych ilościach. Tabletki kupiła w zklepie zielarskim i zapłaciła ok 20zł za nie. Ja też sie dałam na nie namówić ale dopiero w poniedziałek mi je dostarczy więc dam wam znać za jakiś czas jaki będzie efekt z tym że ja mam zamiar jeszcze chodzić na fitnes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.ip.netia.com.pl 10.03.14, 13:42 oni do tego slimgreenu dodali fasolę i chrom. Ogólnie jest w porządku, łykam od miesiąca i na razie 2kg mi spadły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glossim Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.play-internet.pl 13.03.14, 23:12 Wiadomo przecież, że cudowne tabletki nie istnieją, to są suplementy diety, mają wspomóc odchudzanie, a nie odwalić za nas całą robotę, niestety trzeba się trochę namęczyć, wiadomo, łatwiej było nabierać tych nadprogramowych kg, a trudniej teraz zrzucić, no ale cóż, jak chce się ładnie i zdrowo wyglądać to trzeba brać się do roboty, zmiana diety, najlepiej zacząć od diety mniej żreć, za to więcej się ruszać, a kapsułki z zieloną kawą na pewno nie zaszkodzą, ja też biorę, be slim zielona kawa i wiem jedno, jakoś lepiej się po nich czuję, mam więcej energii i zapału do ćwiczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
lula5-0 Re: Zielona kawa w tabletkach 14.03.14, 13:05 Ja od 3 tygodni chodzę regularnie z kijami, diety jako takiej nie stosuję ale jem mniej i 4 razy dziannie (do tej pory jadłam duże porcje 2 razy dziennie...). Już straciałam 1,5 kg i jako nagrodę kupiłam sobie ten Be Slim Zielona Kawa, bo o skuteczności zielonej kawy teraz głośno. Z tego co mi pani w aptece powiedziała, ten suplement ma największe stężenie zielonej kawy, więc myślę że będzie skuteczny. Poza tym jest dla leniwych i zapominalskich (w sam raz dla mnie) bo bierze się tylko 1 tabletkę na dzień i opoakowanie starcza na miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna :) Tabletki Zielona Kawa IP: *.static.sitel.net.pl 21.03.14, 11:51 Witam , ja prowadze zdrowy tryb życia jem codziennie 5 posiłków dziennie łączna wartość kaloryczna 900 kcl do tego ćwiczenia 2,5 h dziennie ( wliczając 30 min Steperu). Waga spada mi 1 kg czasem 1,5 kg na tydzień ... Kupiłam tabletki by wspomóc mój organizm w walce z tłuszczykiem . Dzisiaj zaczynam brac i zobaczymy czy masa zrzuconych kilogramów na tydzien zwiększy się . Jeśli ktoś byłby zainteresowany dietą (jest to dieta od lekarza , bezpieczna i bogata we wszystkie potrzebne dla życia składniki) redukującą a po uzyskaniu efektu dietą stabilizującą 1200 kcl prosze pisac na meila :) Pozdrawiam i życzę miłego dnia :) anna.wilkowicz@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rocco Zielona kawa w tabletkach IP: *.play-internet.pl 22.03.14, 12:07 Dziewczyny, wasza nadwaga jest spowodowana złymi nawykami żywieniowymi bez ich zmiany nie będzie dobrych rezultatów a jeśli nawet to po zakończeniu kuracji dopadnie was efekt jojo proponuje ćwiczenia 20min-30min dziennie, zero słodyczy, zero gazowanych napoi, ograniczyć białe pieczywo, więcej warzyw i owoców a mniej dojadania śmieciowym jedzeniem. jak to zrobicie to gwarantuje że nie dość że schudniecie to wasze ciało ujędrni się a wy same poczujecie się młodziej i przybędzie wam sił. Na Youtubie macie mnóstwo poradników z ćwiczeniami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Odpowiedz IP: 5.174.43.* 25.03.14, 19:46 A ja Wam powiem ze na mnie dziala, w sumie nie widze tego po ciele bo codziennie na siebie patrze :D Ale biore je od soboty cwicze zawsze wieczorem po 20 minut, a dzisiaj sie zwazylam, i waga mi opadla 5kg, jestem w szoku, a tabletki nie kupywalam za 137 zl tak jak mowia tylko w aptece za 21.21 zl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris B. Ekstrakt z kawy fałszywe dane na etykietach IP: *.warszawa.vectranet.pl 26.03.14, 16:25 Drogie Panie i Panowie, uważajcie na fałszerzy ekstraktu z zielonej kawy a właściwie na etykiety prezentujące fałszywe dane o zawartości substancji czynnych. Szczególnie w internecie. Jeżeli macie zamiar zainwestować w ekstrakt zielonej kawy to radze bardzo uważnie czytać etykiety i nie dać się oszukać. Na rynku są suplementy o zawartości 1000mg ale nie wiadomo czego na pewno nie ekstraktu. Dla waszej informacji do kapsułki o rozmiarze "00" da sie najwyżej wtłoczyć 800 mg czystego ekstraktu i to w fabryce w USA. W polsce do tej samej kapsułki można wtłoczyć ok 450 mg (inna technologia). Miałem te produkty w reku i co mogę stwierdzić. Te kapsułki zawierają śladowe ilości ekstraktu ok 30 do 50 mg plus wypełniacze a sa reklamowane jako 1000mg. Nie ważne jak jest skoncentrowany ten ekstrakt nie może być substancji czynnej w postaci proszku o koncentracji ponad 100% wiec kwasu chlorogenowego w jednej kapsułce jest najwyzej 100% (o takiej standardyzacji można tylko pomarzyć) jaki jest z tego wniosek. Otóż we wspomnianej kapsułce macie maksimum 25 mg kwasu chlorogenowego. Jeżeli decydujecie sie na zakup ekstraktu z zielonej kawy to proszę patrzeć na zawartosć kwasu chlorogenowego a nie na chwyty reklamowe. Jezeli chcecie osiagnąć zamierzony efekt to na rynku sa preparaty o zawartosci kwasu chlorogenowego w okolicach 400mg w jednej kapsułce tylko trzeba poszukac. Najważniejsze nie dac sie oszukac i nie przepłacac. Jeszcze jedna bardzo ważna uwaga. Mozna znaleźć produkty jednego producenta o rożnej zawartości substancji czynnej np 1000 i 5000 jednostek w kapsułce. Oba produkty mają zalecane porcje dzienne: dwie kapsułki i notatka aby nie przekraczać wskazanej porcji. Jeżeli nie można przekraczać 2000 jednostek w ciągu doby to dla kogo stworzono ten produkt po 5000 jednostek czyli 10000 jednostek na dobę. Odpowiedz jest prosta ani w jednym ani w drugim nie ma tego co piszą. Jedyna prawdziwa informacja pojawia się na etykiecie w pozycji "skład" i tam trzeba szukać zawartości substancji czynnych. Życzę wszystkim Paniom wspaniałych efektów w walce z nadwagą. Pozdrawiam Chris B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuuskaa Re: Zielona kawa w tabletkach IP: 212.191.69.* 26.03.14, 17:48 też ją kupiłam i łykam od 3 tygodni. Na razie schudłam 2,5 kg, ale chciałabym więcej. Biorę 1 tabletkę dziennie i zastanawiam się czy nie brać 2. Zaczęłam tez ćwiczyć, na razie chodzę na basen raz w tygodniu, ale będę chciała zapisać się na siłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_anna5 Re: Zielona kawa w tabletkach 14.08.14, 11:42 A czemu kupujecie zieloną kawe w tabletkach? zielona kawa dostępna jest w formie normalnej kawy, niepalonej. Ma kolor zielony, smak lekko trawiasty, ale jest duzo zdrowsza. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 14.08.14, 11:48 Jest też specjalna kawa niezakwaszająca :) I to mnie zainteresowało . :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczka Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.centertel.pl 01.04.14, 20:05 Pilam kawe od 4 tyg i efekty tego byly zaskakujace ! Naczytalam sie wiele zlych opini ale w zadne nie uwierzylam, to zalezy od organizmu jak na niego zadziala ta kawa (mielona) na mnie zadzialala rewelacyjnie zaczelam chudnac bylam bardziej rześka i co najlepsze baardzo poprawila mi sie pamiec :) niestety z braku czasu przestalam ja pic i to wszystko sie cofnelo, zamierzam teraz zaczac lykac kapsulki zobaczymg jak zadzialaja :3 pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 02.04.14, 00:06 Zapisałam się na kawę ekologiczną. No nie wiem, czy ona jest ekologiczna... ale smaczna. Zwłaszcza waniliowa. Właśnie waniliowa, nie wanilinowa. Zobaczymy jaka będzie zielona... Tyle o niej opowiadacie.... W końcu może i ja kupię. Zwłaszcza jeśli poprawia pamięć!!!!! Moniczko, ile tej kawy piłaś (dziennie)? I przez ile czasu? Liczę, że choć to pamiętasz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczka Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.centertel.pl 02.04.14, 20:42 Przez 1tyg po jeden lyzeczce jeden raz dxiennie a pozniej na 3 tydzien stosowania 2 razy po 2 lyzeczki i trzeba pamietac aby nie pazyc jej wrzatkiem bo wtedy te wartosci odrzywcze zgina najlepiej 90 stop. Ale z racji tego ze nie mam ostatnio czasu jej parzyc to przezucilam die na tabletki nawet nie ze wzgledu na to zeby schudnac tylko na poprawe pamieci! :) zobaczymy czy zadzialaja jak naturalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roza odchudzanie IP: *.cust.tele2.se 23.04.14, 14:01 od miesiaca biore 2 kapsulki dziennie i jestem zadowolona. Schudlam 5 kg bez specjalnych wyrzeczen. Zmniejszylam o 90% spozycie slodyczy. Apetyt mam mniejszy. Cwiczenia - srednio raz w tygodniu ok godziny. Moze gdybym nie jadla ziemniakow i makaronu to efekt bylby lepszy ale i tak spodnie mam luzniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Zielona kawa w tabletkach IP: 78.131.147.* 26.04.14, 11:48 Nie warto wydawac kasy kupilam i nie pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniczka Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.centertel.pl 29.04.14, 08:10 Kazdy organizm inaczej dziala, ja np jak pilam naturalna zielona kawe to i z wagi mi zjechalo i poprawila pamiec a teraz jak biore kapsulki to tylko pamiec mam dobra no i w sumie trzymaja mnie na tej wadze ktora mam. A moze po prostu kupilas jakies podroby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.intergeo.pl 07.05.14, 11:57 Ja kupiłam 2 opakowania zjadłam i nic ani kilo mniej to oszustwo lepiej kupić owoce i zjadać po jednym dziennie większy rezultat będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.05.14, 10:52 kup w aptece SALURAN Z ALGAMI moze twoj organizm zatrzymoje wode w organizmie rewelacja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia odchudzanie IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.05.14, 10:49 a ja wam powiem tak czesto nie dajemy rady schodnac i przyczyna jest banalnie prosta wyprubowalam sposob na sobie terz nie moglam schodnac jak schudlam 2-3 kg to i tak za 3 dni waga pokazywala 3 kg wiecej probowalam wszystkiego i nic i w koncu lekarka powiedziala mi ze moj organiz moze zatrzymywac wode w organizmie kupilam w aptece SALURAN Z ALGAMI po 4 dniach stosowania schudlam 1,5 kg biore ten preparat i jestem miej spuchnieta mosialam w spodniach zrobic zaszewke mam wizualnie mniejszy brzuch poprawil mi sie wyglad skury mam wiecej energii SALURAN Z ALGAMI wyplukuje wode w organizmie ,wspomaga prace watroby przyspiesza metaboliz a algi dodatkowo oczyszczaja organizm z toksyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza zielona kawa IP: *.enviatel.net 23.05.14, 08:06 hej.ja kupiłam sobie tabletki na stronie producenta.Biorę już od 20.05. powiesz szczerze ze zmniejszają łaknienie ,nie odczuwam zadnym zmian chorobowych na tym etapie tylko tyle mogę powiedzieć.dam znać za jakiś czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibi Re: Zielona kawa w tabletkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.14, 13:01 nie działa i juź!! biorę już drugi miesiąc i co ? nic, ani kilograma mniej! szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia dziala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.14, 09:48 ja uzywam be slim zielona kawa od 2 tygodni, z tym ze staram sie jesc mniej a pomagaja mi w tym tabletki, czuje ze zolodek mi sie skurczyl i nie potrzebuje juz takiej ilosci jedzenia co wczesniej zeby poczuc sytosc. na poczatku wazylam ok 72-73 kg nie wiem dokladnie ile bo u siebie w mieszkaniu nie mam wagi dopiero jak wrocilam do domu to moglam sie zwarzyc, po 2 tyg : dzis moja waga wyniosła 66,2 :) jestem bardzo zadowolona. Jezeli chcecie zobaczyc efekty to nie ma co sie nakrecac ze tabletki za nas schudna trzeba zbilansowac sobie diete nisko kaloryczna ale taka zebysmy mogli normalnie funkcjonować + ruch. Ja sie przyznam ze nie cwicze, ale duzo spaceruje, rezygnuje z jezdzenia na uczelnie autobusem tylko codziennie po kilka razy pieszo odbywam ten dystans. Nic samo nie przyjdzie nie ma sie co łudzić. Zawsze trzeba dać troche własnego wkładu :) Pozdrawiam i życzę wytrwałości :) Odpowiedz Link Zgłoś
lula5-0 Re: dziala 04.06.14, 22:53 Absolutnie się zgadzam!!!! Jeśli ktoś pisze, że zielona kawa na niego nie działa a oprócz brania suplementu nic więcej nie robi, to faktycznie nie zadziała. Suplement wspomaga odchudzanie, na które składa się głownie dieta i ruch. Akurat ten suplement sprawdziałam na sobie i działa, bo np. mam mniejsze łaknienie na słodycze a wieczorem zniknął syndrom podjadania i szybciej gubię kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolaciaaa zielona kawa IP: *.laguna.net.pl 02.06.14, 17:09 witam, także biorę kapsułki ,i efekt mały--> już 3 cie opakowanie zjadam, i tylko 3 kg spadło .... nie wiem czy to dalej warto nabijać komuś kasę , jak efektu brak. pozdrawiam jola. Odpowiedz Link Zgłoś
crawly89 Re: Zielona kawa w tabletkach 04.06.14, 15:20 Nie polecam, lepiej kupić normalną kawę do picia ale jest niedobra i droga. Lepsza jest już zielona herbata lub zwykła kawa bo obydwa przyspieszają metabolizm, polecam jeszcze Yerba Mate. Jesli chciałabyś nadal kupić taki suplement wstawiam parę propozycji KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Zielona kawa w tabletkach IP: 212.23.103.* 11.06.14, 15:49 Ja bralam to dziadostwo! W brzuchu mialam uczucie jakbym miala watrobe i jej siostre syjamska. Teraz mam xenical 120 mg dzis zaczelam. Ciekawe co to znowu za syf ... Mam nadzieje ze mi pomoze. Kiedys bralam meridia10 od lekarza nie jakies tam zamawianie w necie. Konsultacja i odpowiednia dawka do organizmu. To byla rewelka. A teraz jak nie schudne to chyba se w leb strzele! Moj Mail hexe81.MR@gmail.vom Niech mi ktos cos doradzi albo wesprze juz znajomi mowia ze coraz szersza jestem. Bardzo milo naprawde.... Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafa46 Re: Zielona kawa w tabletkach 07.07.14, 18:20 Ja bralam to dziadostwo! W brzuchu mialam uczucie jakbym miala watrobe i jej siostre syjamska. Teraz mam xenical 120 mg dzis zaczelam. Ciekawe co to znowu za syf ... Mam nadzieje ze mi pomoze. Kiedys bralam meridia10 od lekarza nie jakies tam zamawianie w necie. Konsultacja i odpowiednia dawka do organizmu. To byla rewelka. A teraz jak nie schudne to chyba se w leb strzele! Moj Mail hexe81.MR@gmail.vom Niech mi ktos cos doradzi albo wesprze juz znajomi mowia ze coraz szersza jestem. Bardzo milo naprawde.... Gosiu, Twój adres nie działa... Napisz sama do mnie: zyrafa46@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś