Gość: magier_fakier Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.51.241.79-cloud-server-dublin2.dediserve.com 25.07.12, 19:40 Anno_Rybnik mogłabyś przynajmniej raz napisać coś od siebie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adelajda Zdecydowanie polecam IP: *.ip.netia.com.pl 26.07.12, 14:48 Biorę to już dwa miesiące. Zrzuciłam 9 kilogramów. Ale to nie wszystkie plusy. Jeśli bierzecie to o odpowiednich porach, weight loss działa też jako preparat podnoszący wydajność organizmu. Czuje się przypływ energii, nawet w dni, w które jest sporo pracy. Ja nie miałam żadnych powikłań i problemów. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewaryst Re: Zdecydowanie polecam IP: 195.254.134.* 26.07.12, 21:58 witam chcialem sie podzielic równiez moim pozytywnym doswiadczeniem. schudlem juz 7 kilo, nie mam takiego apetytu jestem naprawde bardzo zadowolony z efektow rozumiem ze nie na wszystkich tak to moze dzialac, ale ja mialem szczescie i jestem bardzo zadowolony. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulkapek Re: Zdecydowanie polecam IP: 46.19.136.* 27.07.12, 11:24 ja trcoeh uwarzam ze mogloby to byc nieco tansze , bo jak sie ma malo pieniaedzy to jest problem ale widze efekty wiec najwyrzej pozycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Serdelek Re: Zdecydowanie polecam IP: *.deac.net 27.07.12, 14:50 Witam jestem niezłym serdlem :) ale udało się też dzięki tym tabletkom, zrzuciłam 8 kilo :P :D Polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
veel43 Re: Zdecydowanie polecam 28.07.12, 20:19 Patrzac na IP to przed chwila pisałas jako męzczyzna:)) ja pierdziele.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lapkin_tapkin Re: Zdecydowanie polecam IP: *.duomenucentras.lt 28.07.12, 20:38 Eeee... No niestety. Prześledziłem ich IP i albo źle coś zauważyłaś albo naumyślnie siejesz tu zamęt. adelajda - IP: *.ip.netia.com.pl 26.07.12, 14:48 ewaryst - IP: 195.254.134.* 26.07.12, 21:58 ulkapek - IP: 46.19.136.* 27.07.12, 11:24 serdelek - IP: *.deac.net 27.07.12, 14:50 Które z tych IP niby jest takie same a post napisany "przed chwilą"? O ci chodzi? Mnie też wku...ają podstawieni ludzie w necie, ale tutaj chyba masz jakąś paranoję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19amelia85 Re: Zdecydowanie polecam IP: 195.130.197.* 31.07.12, 20:11 jak już coś polecacie na dietę to też zaproponuję :P Ostatnio kupiłam to na tablicy za 50 zł, teraz widzę że na allego też jest! allegro.pl/skuteczne-odchudzanie-dla-kazdego-promocja-i2529149122.html mi pomogło więc polecam dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka_tiki Re: Zdecydowanie polecam IP: 94.46.8.* 31.07.12, 23:03 no spamuj spamuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelaosw Re: Zdecydowanie polecam IP: 195.130.197.* 01.08.12, 16:24 również polecam wcześniejszy link. niby proste rozwiązania a nikt ich nigdzie wcześniej nie spisał w całość. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ansata Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.229.224.248.vnet.sk 04.08.12, 08:49 nie dajcie sieczarnemu pr! jedna firma jest zazdrossna o produkt drugiej! ja schudlam na tych tabletkach 10 kg! sa super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anoda Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.static-host.net 06.08.12, 11:49 Próbowałem różnych tabletek. Tylko dzięki Weght Lossowi spadła mi waga. Jestem zadowolony, mam jeszcze 5 kilo do zrzucenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek.wirer32 Re: WEIGHT LOSS forum IP: 195.130.197.* 07.08.12, 11:42 Nie ufajcie żadnym tabletka i innym pierdoła... odchudzałem się z programem nijakiego szkudlara91 i efekty są super program nosi nazwę Skuteczne odchudzanie dla każdego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lament_warszawski Re: WEIGHT LOSS forum IP: 63.141.243.* 07.08.12, 12:50 Nijaki Szkudlar91... Tak, to bardzo zachęcające :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panufnik Re: WEIGHT LOSS forum IP: 38.78.193.* 08.08.12, 11:00 veel43 szaleju się objadłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atawiner! Re: WEIGHT LOSS forum IP: 74.115.214.* 08.08.12, 11:11 witams erdecznie :) wszystko w jak najlepszym porzadku nie wiem skadn biora sie te wszystkie neagtwyen komentarze dla mnie to niesamoiwte jak ten suplement ppomaga w zrzuczaniu zbędnych kilogramów czuje sie bardzo dobrze mama ow iele wiecej energii i jeszcze na dodate k wieksza ochote do seksu naprawde poranne wzwdoy znowu wrocily a juz myslalem ze to speiwak przeszlosici polecam serecznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
7ffffffff Re: WEIGHT LOSS forum 11.08.12, 13:40 Noooo, podobno jeszcze leczy nowotwory, usuwa ciąże i krawaty wiąże:)) chyba sprzedaz spadła bo sie pracownicy uaktywnili.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandzia Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.static.masterinter.net 10.08.12, 12:16 :) :) bardzo polecam ten produkt, nie zgadzam się z autorką tematu. Uważam, że weight loss jest bardzo skutecznym preparatem. Przynajmniej jeśli chodzi o moją skromną osobę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: takk Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.static-host.net 11.08.12, 16:11 czarny pr nic tu nie pomoże i hisyteria jaka konkurencja wywoluje na forach. chudnie sie po tym i to jest fakt! ja zrzucilam 7 kilogramów i nie odstawie tego z powodu opłaconym opinii negatywnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alojz Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.22.100.94.static.swiftway.net 13.08.12, 15:48 witam serdecznie :) uprzjemie informujz, ze tabletki dzialaja! jestem naprawde zachwycona nie tylko zruzcielem juz piec kilo sadla, ale tez codziennie rano mam od pewnego czasu osttry wzwod c o nie zdarzalo mi sie od bardzo dawna, to pewnie od kofeiny która jest w tych tabletkach. bardzo mi to hcumot poprawilo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk89 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.hu 13.08.12, 16:02 :) możesz pisać co chcesz: zaraz Cię tutaj zjadą. Forum jest generalnie opanowane przez ludzi, którzy z jakiegoś powodu (pewnie zatrudnienia) nie lubią tego produktu i nie są w stanie przyjąć do wiadomości, ze on potrafi działać :) Więc obawiam się, że zaraz zostaniesz zlinczowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: WEIGHT LOSS forum IP: 91.210.242.* 15.08.12, 12:10 lecz się na głowę teraz skoro schudleś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk89 Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.hu 16.08.12, 22:07 O proszę :) Nie mówiłem już się zaczęło! Opłacani hejterzy nie śpią! :) Gość portalu: ;( napisał(a): > lecz się na głowę teraz skoro schudleś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polincja Re: WEIGHT LOSS forum IP: 188.116.36.* 16.08.12, 21:48 sama sie lecz na cycki, na glowe u ciebie za poxno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek i Aga Re: WEIGHT LOSS forum IP: 91.210.242.* 15.08.12, 12:08 To prawda , ten preparat to jedna wielka ściema , nic a nic nie działa , nie ma co liczyć na zrzucenie choćby 1kg nie zależnie od czasu i częstotliwości używania , szczerze i gorąco wszystkim odradzam , to wyrzucanie pieniędzy i nie ma pewności czy nie pogarszamy tym specyfikiem stanu własnego zdrowia. Kpiłem dwa opakowania i to był najgorszy interes w moim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakula Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.unassigned.userdns.com 21.08.12, 12:38 witam serdecznie :) jestem zaskoczona pozytywnymi efektami! zrzuciłam ponad 20 kilogramów! :) trwało to około czterech miesięcy ale naprawdę warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyapologeta Re: WEIGHT LOSS forum IP: 65.98.105.* 21.08.12, 12:47 Pamiętajcie o tym, żeby wszystko przyjmować ze spokojem. Denerwowanie się wzajemne na siebie prowadzi do niesłuchania się a potem strasznych rzeczy morderstw, rządów PO... Musicie słuchać się wzajemnie. Nie kłóćcie się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arni Re: WEIGHT LOSS forum IP: 148.81.23.* 24.08.12, 08:58 OSZUSTWO, OSZUSTWO!!!!!! Nie kupujcie tego dziadostwa!!!! Właśnie kończe brać opakowanie (60 tabletek). Dałem sie nabrać i byłem naiwny. To naprawde nic nie pomaga, totalna ściema!!!! NIE KUPUJCIE TEGO!!!!! Teraz odzyskać kase to będzie sukces Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakowlec Re: WEIGHT LOSS forum IP: 94.46.8.* 24.08.12, 12:01 a jakieś argumenty? jaka diete stosowałeś? jak z twoją aktywnością fizyczną? ja schudłem po 60 tabletkach 10 kilogramów, tylko nie siedziałem cały dzień na doopie i nie jadłem w mcdonald's Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andria Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.51.241.107-cloud-server-dublin2.dediserve.com 27.08.12, 18:13 Popieram przedmówcę ! Widzę , że frustraci się dorwali do klawiatur ! Ciekawe czemu na mnie to podziałało , może dlatego że minimum wysiłku włożyłam ! To jest SUPLEMENT diety matołki A NIE ZIÓŁKA PANA KLEKSA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krogulec Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.serverdedicati.aruba.it 27.08.12, 18:20 Bardzo dobry preparat, co tu za duby smalone się wypisuje!!!! LUDZIE myślcie samodzielnie, internet pełen jest fałszywych opinii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chetny33 Re: WEIGHT LOSS forum IP: 217.170.202.* 27.08.12, 18:27 do loda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ama Re: WEIGHT LOSS forum IP: 188.116.36.* 27.08.12, 18:36 Do kogo to napisałeś uczony bencwale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chetny33 Re: WEIGHT LOSS forum IP: 217.170.202.* 27.08.12, 18:41 nie wiem kto tu uczony, bęcwał przez ę piszemy. ty też do loda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Horbowska Re: WEIGHT LOSS forum IP: 94.46.8.* 27.08.12, 21:31 Ja mam tylko tyle do napisania: - 12 lutego ważyłam 80 kg - 12 sierpnia ważyłam 60,5 kg Brałam weight loss i chodziłam na długie spacery. Starałam się nie żreć na noc. Tylko tyle i aż tyle. Ja ten suplement polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaroslaw)madry Re: WEIGHT LOSS forum IP: 208.53.159.* 27.08.12, 21:47 eh pozerzy wy drodzy :D kogo wy chcecie oszukać... biznesmen michał... pewnie trzepiesz kasę w dokłądnie ten sam sposób :) i w wały jagiellońskie chcesz nas tutaj przemienić. nic ci to nie da. znamy zalety czarnego pru.... pieprzyłeś tutaj dużo, ale nie podałeś ani jednego konkretu dotyczącego swojej sytuacji... jaki preparat brałeś? czy cokolwiek zadziałało? uokik srokik... jestes pewnie takim samym typem :) tylko reprezentujesz inna firme na tym rynku uwazaj żeby uokik tobie sie do d,,, nie dobral. nie pozdrawiam. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widna Re: WEIGHT LOSS forum IP: 46.19.136.* 28.08.12, 13:19 diana uwarzaj bo zaras zostaniesjz oskarzona o najwieksze przekrety swiata lacznie z amber gold jak sie na ciebie hejterzy rzuca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamiętajmy Re: WEIGHT LOSS forum IP: 94.103.41.* 28.08.12, 13:24 Każdy Twój wyrok przyjmę twardy Przed mocą Twoją się ukorzę. Ale chroń mnie Panie od pogardy Od nienawiści strzeż mnie Boże. Wszak Tyś jest niezmierzone dobro Którego nie wyrażą słowa. Więc mnie od nienawiści obroń I od pogardy mnie zachowaj. Co postanowisz, niech się ziści. Niechaj się wola Twoja stanie, Ale zbaw mnie od nienawiści Ocal mnie od pogardy, Panie. Każdy Twój wyrok przyjmę twardy Przed mocą Twoją się ukorzę. Ale chroń mnie Panie od pogardy Od nienawiści strzeż mnie Boże. Właśnie... Coś specjalnie dla hejterów: Wszak Tyś jest niezmierzone dobro Którego nie wyrażą słowa. Więc mnie od nienawiści obroń I od pogardy mnie zachowaj. Co postanowisz, niech się ziści. Niechaj się wola Twoja stanie, Ale zbaw mnie od nienawiści Ocal mnie od pogardy, Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresate Re: WEIGHT LOSS forum IP: 188.65.76.* 29.08.12, 09:55 Witam :) Dla nie temat jest prosty. Osoby, które wypisują tu te negatywy: - albo dostają za to hajs - albo brały tabletki nie stosując się do zaleceń (jak moja matka - jadła je i wpieprzała schabowe na kolacje) - albo (co chyba najgorsze) w ogóle nie spróbowały i się wypowiadają. Ostatnie dwa przypadki - typowe objawy polactwa. Przypadek pierwszy: konieczność życiowa. Tak czy siak efekt mizerny, bo ja np te tabletki dalej BĘDĘ BRAĆ, bo moje ciało jest najlepszym dla mnie dowodem, że działają. Na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.30.21.23.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.09.12, 12:09 to jest wielka ściema brałam te tabletki 2 opakowania i nic odesłałam opakowania czekam na kasę 2 miesiące i nic zadzwoniłam to reklamacji nie uznali to oszuści tabletki nie działają i niema gwarancji zwrotu kasy tak jak piszą nie dajcie się nabrać szkoda kasy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabawak Re: WEIGHT LOSS forum IP: 92.114.94.* 12.09.12, 22:52 Ja mam odmienne doświadczenie. Mnie pieniądze zwrócono bez problemu, nie nazwałabym ich oszustami, wywiązali się z tego co obiecali, tzn oddali kasę, bo nie zadziałało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudini Re: WEIGHT LOSS forum IP: 109.202.157.* 12.09.12, 23:01 Nie ma się co dziwić "beata" spamuje dziś wszystkie fora, prawdopodobnie czarny pr... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUCIA Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.elk.mm.pl 10.10.12, 12:40 Witam,moja siostra straciła 6 kg po tych tabletkach,kupił je mój maż ,zaczął stosować ,ale złe się czuł,potem okazało się ze ma chora wątrobę i dlatego nie może ich brać(nie od tabletek,tylko inna przyczyna.) Zależy jak na kogo to działa.Zostało mi 1 całe opakowanie i połowa 2 opakowania,czyli ok 90 tabletek,lezą zbędne ,termin do 2014 roku ,jeżeli ktoś chce spróbować,chętnie je sprzedam za polowe ceny,proszę o kontakt gutowskau@wp.pl.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antonka Re: WEIGHT LOSS forum IP: 46.19.136.* 15.10.12, 13:08 ja wole kupowiac od nich bo ftedy mam szanse na reklamacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: WEIGHT LOSS forum-oszustka IP: *.play-internet.pl 16.10.12, 14:45 Nie kupujcie u Anety Kozłowskiej- mega oszustka! Po wpłacie na konto cisza od dwóch tygodni! Ostrzegam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fawel Re: WEIGHT LOSS forum-oszustka IP: 80.79.116.* 16.10.12, 16:03 o czym ty gadasz? masz potwierdzenie wpłaty? to masz dowód. nie bierzesz pod uwagę, że poczta dała ciała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: WEIGHT LOSS forum-oszustka IP: *.play-internet.pl 17.10.12, 14:15 Potwierdzenie wpłaty mam. A jeżeli poczta dała ciała, to dlaczego ta panna nie odpowiada od dwóch tygodni na moje maile z zapytaniem co z przesyłką? mogłaby napisać że to wyjaśni, i ewentualnie w razie winy poczty przesyła mi jeszcze raz paczkę... mało tego, napisałam z drugiego adresu mailowego w sprawie zakupu, i szybciutko sie odezwała. czyli pod tym adresem cały czas jest.. Podaje jej maila: aneetka.kozlowska@gmail.com Nie zamawiajcie! Ja czekam do końca tygodnia i idę na policję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawicz Re: WEIGHT LOSS forum-oszustka IP: *.13.231.63.178.clients.your-server.de 18.10.12, 11:06 to dziwne ja dzisiaj dostalem przesylke bez zadnych problemow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oszukana Re: WEIGHT LOSS forum-do zawicz IP: *.play-internet.pl 20.10.12, 13:49 A czy ty zamawialaś u Anety Kozlowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbonska Re: WEIGHT LOSS forum-do oszustka IP: 109.202.157.* 23.10.12, 13:54 hej aneta kozlowska z tego co wiem dziala na wlasna reke, ktos tez na innym forum gazety to potwierdzil przed chwila czytalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 10:41 ale zrobiłaś odkrycie - przecież wiadomo, że większość for żyje dzięki reklamom i niestety ofiarami ich praktyk jesteś my użytkownicy! dlatego ja zawsze wolę konsultować się ze swoimi znajomymi i np. to dzięki mojej koleżance, a nie jakiemuś tam forum, zdecydowałam się na kupno pasa wyszczuplającego, gdyż mój brzuch, uda i ramiona pozostawiały wiele do życzenia (www.matymasujace.net/92-pas-wibracyjno-wyszczuplajacy-hsm-200.html - mam taki), to właśnie dzięki koleżance dowiedziałam się o istnieniu takich skutecznych metod gubienia zbędnych kilogramów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldemar Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.12, 12:23 ja po tych cudownych pastylkach, jagodach, sokach czy herbatkach mam dobre pierdzenie, teraz jak już wypierdziałem wszystko śmieje się z naiwniaków jedzących chemiczne odchudzacze różne, NA ZDROWIE HAHAHAH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.12, 12:49 Sprzedają jaja tasiemca, który może rozwijać się w organiżmie nawet 10 lat bezobjawowo, ale będzie niemiła niespodzianka po tym czasie, ale ludzie są naiwni i tak ryzykują swoim zdrowiem przez nieuświadomienie. Już sama, częsta zmiana nazwy preparatu powinna dać do myślenia????? Teraz jest ,,Odchudzanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pontek Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.22.100.94.static.swiftway.net 05.11.12, 23:17 nie wiem co to jest tera slim ale wiem co to jest weight loss moja dziolcha go bierze i wyraznie schudla... nie wiem moze cos jeszcze robi no ale fakt jest ze schudla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawiedziona Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.play-internet.pl 04.12.12, 11:39 Witam wszystkich naiwniaków oczywiscie siebie też tak nazywam brałam cały miesiąc i nic to zwykła bujda właśnie dziś wysyłam opakowanie ale jak widze nie mam się co łudzić o zwrot pieniedzy jaka szkoda że nie trafiłam na to forum od wczoraj ostra dieta i cwiczenia i to napewno pomoże powodzenia i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hankaty dziala IP: *.devs.futuro.pl 07.11.12, 22:18 wszystko tip top! biore trzeci tydzien schudlam 6 kilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bold Re: dziala IP: *.deltahost.com.ua 30.01.13, 13:13 zgadza się. u mnie też poskutkowało. Odpowiedz Link Zgłoś
technozdzich Re: WEIGHT LOSS forum 27.12.12, 17:45 a może po prostu źle je stosowałaś? bo to też ma duże znaczenie. Każde tabletki na odchudzanie mają inne działa w zależności od składu, możesz o tym doczytać tutaj jakschudnacszybko.pl/czy-tabletki-na-odchudzanie-to-dobry-wybor.html więc trzeba przestrzegać pewnych zasad przy ich stosowaniu i oczywście uważać z ogromnymi ilościami jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
majka955 Re: WEIGHT LOSS forum 14.01.13, 13:55 witaj. stosowałam chyba już wszystkie tab.na odchudzanie i żadne nie pomogły. Fakt nie ćwiczę ale prowadzę aktywny tryb życia, nie objadam się. Z tab.weight loss otrzymalam plyte do której sie stosowałam a efekt i tak był zerowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homek Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.hu 30.01.13, 12:40 szkoda droga pati, ze jestes bezczelnym spamerem. inaczej można byloby Cię brać. na serio i od tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reduce Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.play-internet.pl 30.01.13, 22:08 sprzedaża i importem zajmujemy się od 2lat reduce 15mg-30kaps za 150zl sibutril 10mg-30kaps za 150zl slimex 15mg-30kaps za 200zł wszystkie preparaty wysylamy za posrednictwem poczty polskiej poniewaz jestesmy z nia na stalej wspolpracy,prowadzac ksiazke nadawcza moze byc wysylka GRATIS przy wplacie...moze byc pobranie za 13,50 oraz takze opcja spr zawartosci+5zł zapraszamy do kontaktu email importo_caps@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia88xx5 Re: WEIGHT LOSS forum 02.02.13, 17:10 dobrze, że teraz jest tyle opinii o tych tabletkach, bo sama bym się nabrała ;/ w tym serwisie jest to dobrze opisane, że to oszustwo ;/ - weight loss - ale ŚCIEMA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spróbowała Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.globalconnect.pl 04.02.13, 16:17 Odchudzanie miało jest moim postanowieniem noworocznym. Tabletki zamówiłam rok temu 2 opakowania,ale brałam je niesystematycznie i nie działały raczej. Zostało mi trochę z pierwszego opakowania i całe drugie. 3 stycznia postanowiłam zacząć wraz z nowym rokiem. Jadłam na śniadanie 2 kromki ciemnego chleba, na przekąskę jabłko, czasami nic, na obiad (jednodaniowy) raz zdażyło mi się dwa dania zjeść, i na kolację 1 kromka ciemnego chleba/jogurt naturalny/jabłko. W zależności jak byłam głodna. Duuużo wody piłam, nie z musu,ale jakoś potrzebowałam tyle pić. Piłam też dużo herbat i czarną i zieloną, czasami czerwoną. REZULTATY SĄ SŁABE. W 4 TYG.POWINNAM SCHUDNĄĆ DOŚC DUŻO, Z TEGO CO OFERUJĄ. WAGA SIĘ RUSZYŁA MOŻE O 1- 2 KG. Zaznaczę też ,że codziennie jeździłam na rowerze stacjonarnym po pół godziny. Dla mnie, strata pieniędzy. Jedynie to zmniejszył mi się apetyt, choć gdy czułam już głód , to "zapijałam" go wodą, więc nie wiem czy to było działanie tabletek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becia Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.02.13, 16:28 Witam. Jesli chodzi o komentarze na ich płatnej stronie na eK.pl, to nie da rady wystawić żadnego komentarza. Klikając na "Odpowiedz", dostałam info, że muszę być zalogowana. Następnie zarejestrowałam się, potwierdziłam rejestracje, zalogowałam się. Kliknęłam "odpowiedz" i znowu na stronie pojawiła się informacja, że muszę być zalogowana. I tak kilkakrotnie... Całkiem niezły chwyt, nie do pobicia.... Chciałam tam wstawić jeden z niepochlebnych komentarzy. Czyżby to przewidzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: WEIGHT LOSS forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.13, 18:24 Zgadzam się te tabletki nie są skuteczne bez własnego działania . Jak się człowiek sam ogranicza w jedzeniu i więcej się rusza to parę kg za jakiś czas można zrzucić . A te tabletki jeść czy nie jeść to nie ma na odchudzanie wpływu. Ja kupiłem 2 opakowania, dla siebie jedno i drugie dla żony ja ważę 90 kg a żona 75 kg. One tylko psychicznie motywują do odchudzania. Po dwóch tygodniach schudliśmy po 2 kg jedząc mniej i jeżdżąc na rowerku stacjonarnym pół godz dziennie . Poza tym oboje pracujemy fizycznie dużo się ruszając.Teraz ważymy tyle samo co przed kuracją . Moje tabletki były w takim samym opakowaniu jak WEIGHT LOSS tylko że nazywały się ODCHUDZANIE . (reklama ze zdjęciami ta sama). Lepiej było wydać te pieniądze na jakiś sprzęt do ćwiczeń . Mój wcześniejszy ostry wpis też usunęli. Pewnie z czasem i ten też usuną bo odbija im klientów. Najważniejsze jest mieć silną wolę i opierać się pokusom słodyczy i podjadaniu a zacząć systematycznie ćwiczyć i biegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omerla Re: WEIGHT LOSS forum IP: 193.243.171.* 21.02.13, 11:37 Na ich stronie jest regulamin, napisalam wedlug niego i mi oddali. MNIE NIE OSZUKALI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaszmulin Otwórzcie oczy!!!!!!! IP: 84.33.17.* 21.02.13, 12:11 DRODZY! Zobaczcie, co tu się wyrabia. Tony wpisów przeciwko tym tabletkom, negatyw na negatywie. Każdy normalny człowiek jak to przeczyta nie kupi tych tabletek. Powie sobie, że nie jest głupi i nie da się oszukać. Ja zrobiłem podobnie, bo nikt nie lubi wyjść na durnia. JAKIE BYŁO MOJE ZDZIWIENIE, kiedy zobaczyłem te tabletki w domu. Okazało się, że MOJA ŻONA JE KUPIŁA!!! Opieprzyłem ją, ale potem się okazało, że NA MOICH OCZACH SCHUDŁA 12 KILO! Zastanówcie się więc, czy rzeczywiście wszystkie negatywne opinie, które czytacie są autentyczne. Na pewno część tak, ale taka ich liczba? MYŚLCIE SAMODZIELNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Otwórzcie oczy!!!!!!! IP: *.dynamic.chello.pl 03.03.13, 23:22 17 lutego rzuciłam palenie (kilka razy juz próbowałam, ale tyłam strasznie). Bojąc się przytyć kupiłam weight loss 60 tab w cenie coś ponad 200 zł. Tabletki biorę od 26 luty i.... prawie kilogram w dół. Jestem zadowolona choć boje sie je łykać... nie znam prawdziwego składu, tam może być wszystko. Jutro planuję zadzwonić do paru laboratoriów i popytać ile by kosztowało przetestowanie tej tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lzejkoniom Re: Otwórzcie oczy!!!!!!! IP: *.77.137.70.citynethost.com 04.03.13, 14:29 Nie masz się czego bać! Ja to brałam i nie tylko schudłam, ale moje samopoczucie nareszcie zaczęło być lepsze! Nie obawiaj się i olej te bzdury, które tu ludzie wypisują. Większośc z nich nigdy nie użyła tych tabletek! Odpowiedz Link Zgłoś