Gość: anty_tychy! Re: jagody acai - warto? IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.03.13, 14:25 Faktycznie - większość komentarzy "schudłam XX kg" są SPAMEM. Jak choćby: izabela , karol, anka k. z tych i okolic. To wyraźnie sprzedawcy ACAI, pewnie można u nich taniej kupić coś z MONA VIE.... Oszuści - PRECZ!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty_reklamiarz Re: jagody acai - warto? IP: *.warszawa.vectranet.pl 17.03.13, 14:28 Dodaj do tego: Krystyna_Katowice na allegro ostatnio wysyp MONAVIE ze śląska. Czyżby jakiś interesik nie wyszedł?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: jagody acai - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 08:39 Stosuję acai berry od tygodnia- waga oczywiście ani drgnęła, czego po przeczytaniu tego forum spodziewałam się, ponieważ wszystkie pochwały i rzekome chudnięcia wiążą się z podaniem linku do strony, z której mozna kupić- wiec wiadomo, o co chodzi. Miałam nadzieje, ze moze z tym samopoczuciem to chociaż prawda, ale absolutnie nie. Po prostu - jakbym niczego nie brała. Apetyt też mi się nie zmniejszył, moze to efekt psychologiczny, ale mam chyba jeszcze większy. Ja na pewno drugiego opakowania nie kupię - szkoda kasy. A swoją drogą jak mozna robić aż taki fałszywy marketing czemuś, co nie działa? Odpowiedz Link Zgłoś
meliska70 Re: jagody acai - warto? 29.03.13, 20:11 ja znowu pije soki MonaVie od ponad pol roku i czuje wyrazna poprawe. mam lepsza kondycje, wiecej sil, lepsza koncentracje. na poczatku stosowalam je bardziej jako suplement diety, a teraz wrecz zastepuja mi niektore posilki, np. lunch w pracy. dlatego, ze sa pozywne i zdrowe. i nie tyje po nich, co jest dla mnie wazne, bo nie mam czasu na uprawianie sportow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: jagody acai - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.13, 19:22 jeśli w ciągu miesiaca chudnie się 4-8 kg, to po 1 tygodniu powinno być minus 1-2 kg. Wiec działaja one w koncu czy nie? Mam te, które Pan poleca. Odpowiedz Link Zgłoś
a_dda Re: jagody acai - warto? 28.03.13, 19:51 Cześć. Ja nie chciałam ani schudnąć, ani zarobić kokosów- chciałam zadbać o zdrowie rodziców. Fakt- namówiła mnie "wkręcona" koleżanka. Kupiłam na próbę zestaw i sprezentowałam rodzicom. Oni, .......może tak- jedyne suplementy diety jakie znali to witamina C. Sok MV piją już od ponad roku i aż miło popatrzeć na tych dziarskich staruszków. Sami są zaskoczeni działaniem- problemy ze stawami ustąpiły. Po ostatnich badaniach okresowych aż sam lekarz się zdziwił, że są w tak dobrej formie. Tanie soki nie są- fakt, ale przykład moich rodziców pokazuje, że na zdrowiu nie warto oszczędzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brigitta Re: jagody acai - warto? IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.13, 23:20 Sok MonaVie jest kapitalny. W koncu to sama natura, zero chemii, a dzis o to trudno. Polecil mi go moj dietetyk, za co jestem mu niesamowicie wdzieczna. Nie biore juz zadnych witamin w tabletkach, bo te zawarte w soku zdecydowanie mi wystarczaja. Przynajmniej maja naturalne pochodzenie. Pije tez koktajl, ktorym zastepuje sniadanie i kolacje. Juz widze efekty na wadze. Jestem podekscytowana dzialaniem produktow MonaVie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Marchwiński Re: jagody acai - warto? IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.13, 15:52 Witam! Czy byłaby pani wstanie polecić ten produkt znajomym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Marchwiński Re: jagody acai - warto? IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.13, 15:39 Cześć odpowiadając na twoje pytanie,tak jak najbardziej opłaca sie brać suplementy na bazie owocu acai.Pamiętaj tylko że najważniejsza jest dieta,mój prof z fizjologi oceniał że 70% to kwestia co i kiedy jemy reszta to procesy wspomagajace czyli dobrze skonstrułowany trening lub zwiekszenie aktywności fizycznej .Co do produktów polecam soki Monavie zawieraja duzo błonnika i antyoksydantów przez co przyśpieszą twoja przemiane no i liofilizowana postać acai to gwarantuje ci zachowanie wszystkich składników odrzywczych tego owocu.Jesli chcesz bardziej szczegółowo porozmawiać na ten temat skontaktuj się zemną na fb Albo napis:-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.marchwinski79 Re: jagody acai - warto? 01.04.13, 20:58 W takim połączeniu ile udało ci się schudnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
a.marchwinski79 Re: jagody acai - warto? 01.04.13, 21:00 a jakich informacji potrzebujesz może chętnie odpowiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarinka Re: jagody acai - warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.13, 16:06 do mnie przemowilo przede wszystkim to, ze w dzisiejszych czasach bardzo trudno o zdrowe jedzenie. A sok MOnaVie zapewnia nam wszystkie te witaminy i inne skladniki, ktore sa niezbedne dla prawidlowego funkcjonowania organizmu. Jedzenie owocow nie daje tego wszystkiego, co picie soku. Odpowiedz Link Zgłoś
a.marchwinski79 Re: jagody acai - warto? 02.04.13, 17:32 Katarinka i ciebie zapytam,czy tylko konsumujesz?czy polecasz innym jako dystrybutor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregorij Re: jagody acai - warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.04.13, 17:25 Jestem zdziwiony negatywnymi ocenami produktów Mona Vie. Moi rodzice piją soki Mona Vie chyba ponad dwa lata i niedawno namówili też mnie. Z racji tego, że pracuję nawet 12 h dziennie, mam trudności ze zdrowym i regularnym odżywianiem się. Teraz lunch lub drugie śniadanie zastępuję koktajlem MonaVie. Na napicie się soku też zawsze znajdę chwilę. To na prawdę zdrowe odżywianie. Czuję się znacznie lepiej, wreszcie regularnie się wypróżniam i mam więcej energii. Odpowiedz Link Zgłoś
a.marchwinski79 Re: jagody acai - warto? 02.04.13, 17:30 Gregorij fajnie że masz tak pozytywne wyniki i zdanie jak ja ,u mnie pije cała rodzina i polecam znajomym,a jak ty?tylko konsumujesz?czy polecasz innym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gregorij Re: jagody acai - warto? IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.04.13, 15:10 Wyniki swietne, wszystko pozytywnie. Oczywiscie, ze polecam znajomym, bo skoro mnie pomaga i w jakis sposob uszczesliwia, to dlaczego nie ma pomoc to innym ? Dodatkowo to fajny sposob na dorobienie jakiejs gotowki. Z bardzo malym wysilkiem. Z racji tego, ze sam uzywam produktow Mona Vie nie musze sie wysilac, zeby kogokoliwke do nich namawiac - mowie po prostu o swoich odczuciach i obserwacjach. To wszystko. Mowie prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
a.marchwinski79 Re: jagody acai - warto? 04.04.13, 19:55 Gregorij cieszę się że masz tak dobre zdanie o soku Monavie ja dodam że jeszcze jest RVL zastępująca posiłki,moja koleżanka potrafiła schudnąć dzięki niej 5kg ,dodam że bez zwiększonego wysiłku fizycznego Odpowiedz Link Zgłoś
miczaw Re: jagody acai - warto? 30.11.15, 11:31 U mnie dużo nie pomogły, ale były bardzo smaczne. Chyba to zależy od organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
martakroll Re: jagody acai - warto? 13.04.13, 20:02 Polecam ciekawy artykuł odnośnie skuteczności acai berry 900:) popunder.cashinpills.com/shaperaport/?uid=2186&pid=129&bid=732 Odpowiedz Link Zgłoś
a.marchwinski79 Re: jagody acai - warto? 02.04.13, 19:46 Mateusz259 dlaczego okurat wersja tabletkowa?nie lepiej naturalnego soku się napić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lusia Re: jagody acai - warto? IP: *.clienti.tiscali.it 07.04.13, 15:10 no to mam ogromny dylemat czy zaczac przyjmowac czy dac sobie spokoj. Nie jestem juz najmlodsza i z powodu roznych chorob moj metabolizm rowna sie zeru i przytylam 16 kg bardzo zle sie z tym czuje. Stosowalam diete Ducana schudlam 10 kg ale znow przytylam a do tego zalatwilam sobie nerki i dorobilam sie dny mam niedoczynnosc tarczycy no i menopauze. Jem 5 malych posilkow chodze na conajmniej 40 minutowe spacery i.... nic. Chcialabym spobie pomoc tymi jagodami ale jak czytam Wasze opinie to wrecz sie boje, ze bardziej sobie moge zaszkodzic niz pomoc. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
a.marchwinski79 Re: jagody acai - warto? 07.04.13, 19:59 Cześć Lusia.Prawa fizjologi są nie ubłagane ilość spożywanych kalorii musi być mniejsza niż spalamy w czasie wysiłku fizycznego .Dlatego przyjrzyj się proporcjom ilości białka tłuszczy i węglowodanów.Zwiększ wysiłek fizyczny do spaceru minimum 1 godzina ,tempo takie spaceru musi sprawiać że się pocisz,ale nie łapiesz łapczywie powietrza.To musi być wysiłęk o umiarkowanej intensywnosci(podkreślam umiarkowanej)i co bardzo ważnej ciągłęj(nie robimy przerwy).Co do acai oczywiście polecam Monavie-prostota podania ,liofilizacja sprawia że wszystkie składniki odżywcze tego owocu są zachowane.Sok też zawiera dużo błędnika co jeszcze przyspieszy metabolizm,tylko nie będe cię czarował minimum 3 miesiące stosowania diety soków Monavie możesz widzieć pierwsze efekty. Jęśli masz jakieś pytania albo potrzebujesz jeszcze większych szczegółów pisz na fb www.facebook.com/adam.marchwinski.1?ref=tn_tnmn lub Skype marchwin79 Odpowiedz Link Zgłoś
jagodaa_01 Re: jagody acai - warto? 08.04.13, 21:30 Przez pół roku miałam problem ze stawami. Koleżanka poleciła mi te soki sama miała problemy zdrowotne. Na początku byłam sceptycznie nastawiona teraz widze, że one działają i znacząco poprawiły mi się wyniki. Może nie jest idealnie ale na pewno jest lepiej i to znacząco. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodaa_01 Re: jagody acai - warto? 09.04.13, 23:28 Jak najbardziej warto. Produkt jest w 100% naturalny więc żadnej niechcianej ingerencji w organizm nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
a.marchwinski79 Re: jagody acai - warto? 14.04.13, 14:05 Polecam film o produktach Monavie i ich działaniu na wolne rodniki www.youtube.com/watch?v=D-9yfELFWEU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria poznan Re: jagody acai - warto? nie warto bo przez te tab IP: *.173.57.144.tesatnet.pl 19.06.14, 22:37 jestem bardzo gruba duzo cwicze i powinlam bardzo schudnać ,,i nic z tego przytylam 14 kg jestem zaszokowana i prosilam o zwrot pieniedzy niemam do dzisiaj to oszusci zlodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena Re: jagody acai - warto? nie warto bo przez te ta IP: *.access.telenet.be 03.07.14, 20:40 A w normalnych aptekach nie ma tych tabletek-jagod? Nie kupujcie preparatow odchudzajacych przez internet! Odpowiedz Link Zgłoś
a.marchwinski79 Re: jagody acai - warto? 22.04.13, 19:52 Wspaniale słyszeć tak dobre opinie ludzi którze korzystają z preparatów na bazie acai ,zdecydowanie rzuca sie w oczy produkty Monavie,dodam że ostatnio miałem okazję rozmawiać z dwiema osobami które miały problemy nowotworowe,po piciu Monavie choroba się cofneła,gdyby ktoś był zainteresowany tą historią proszę o kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodaa_01 Re: jagody acai - warto? 24.04.13, 19:18 Koktajl rvl to niskokaloryczny zbilansowany posiłek dostarczający organizmowi wszystkich potrzebnych mikro i makroelementów. Ponadto każda porcja to ekwiwalent przeciwutleniaczy zawartych w ponad 10 porcjach owoców i warzyw zawiera 26 witamin i składników mineralnych w tym witaminy a,c,e błonnik probiotyczny oraz białko serwatki. Pomaga schudnąć zdrowo i mądrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majeczka Re: jagody acai - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 11:35 Koktajle polecam jak najbardziej. Odchudzam się od stycznia do tej pory (mamy kwiecień) schudłam 10 kg. pije koktajle dwa razy dziennie i na obiad jeden normalny posiłek. Do tego rowerek i siłownia. Efekt jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: jagody acai - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 11:53 Jagoda zawarta w sokach jest idealna dla osób cierpiących na cukrzycę. Sam jestem cukrzykiem i wiem co mówię. Niski wskaźnik glikemiczny powoduje redukcję szkodliwych ilości cukru w organizmie. Moje wyniki lekarskie są znacznie lepsze. Nie muszę się obawiać o nagłe skoki cukru we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: jagody acai - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 08:28 10 kg za 4 m-ce? podobno ma byc 10 kg na miesiac. mysle ze schudlas własnie przez cwiczenia i zmiane diety a nie koktail. polecam zielona kawe w aptece 30 tabletek mozna kupic juz za 30zl. sama wypróbowałam.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martamon Re: jagody acai - warto? 20.05.13, 14:34 Pewnie, że warto stosować jagody acai są naprawdę niezłe, wiecej info na ten temat można znaleźć tu leczniczeziola.pl/198/jagody-acai Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimp acai IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 12:55 oszustwo nic nie działają te tabletki nie dajcie się kiwać chodzi tylko o kasę a pochwały piszą handlarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olimp Re: jagody acai - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 13:00 bzdur .bzdury po raz setny bzdury nic nie działają chodzi o kasę pozytywy piszą handlarze nie wierzcie kasa w błoto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja sie dziwie Re: jagody acai - warto? IP: *.ohmeling.no 26.09.13, 12:41 ja sie wam ludzie dziwie to jest naturalna suplementacja, dodatek do dnia codziennego, witaminy i mineraly w acai a nie jakis specyfik cud po ktorym schudniecie 10kg od tak. A dupe ruszyc na silownie albo na dwor!!!!! wtedy beda efekty plus oczywiscie acai ktora jest dla mnie cudem jagoda ale nie zwalajcie wszystko na tabletki soki czy proszki, marsz do cwiczen! Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_lee Re: jagody acai - warto? 09.10.13, 17:17 Jeśli szukasz informacji - rzetelnych ! - na temat skutecznego zrzucenia nadwagi to polecam ten poradnik www.konsultantka.com.pl/video/bezplatny-poradnik-jak-skutecznie-i-trwale-schudnac dużo ciekawych i praktycznych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RobertM Re: jagody acai - warto? IP: *.icpnet.pl 18.11.13, 20:40 Zjadłem całe opakowanie ACAI POWER - ORYGINAŁ !!! Super, bo schudł tylko mój portfel o 140 zł !!! POLECAM NA ODCHUDZANIE PORTFELA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rx300 Re: jagody acai - warto? 22.11.13, 11:14 Ja mieszkam we Włoszech, kupiłem tabletki na acaiberries.it/, nie zauwazylem zadnych efektów, oprocz tego ze wydalem sporo $ $:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: jagody acai - warto? IP: *.182.83.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.02.14, 19:07 Ciekawe jak wygladala twoja dieta w tym czasie :) chyba nie myslisz ze te tabletki sa magiczne?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: jagody acai - warto? IP: *.182.83.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.02.14, 19:08 Ciekawe jak wygladala twoja dieta w tym czasie :) chyba nie myslisz ze te tabletki sa magiczne?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dida Re: jagody acai - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 08:31 według tego co pisza to wystarczy tylko zazywac jagody acai i chudnie sie 10kg na miesiac. jedna wielka bajka jak bede stosowac diete to i bez jagód schudne naciaganie ludzi na kase Odpowiedz Link Zgłoś
rozczoc-hrana1 Re: jagody acai - warto? 12.09.14, 20:06 LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABIERAĆ TO ODCHUDZA TYLKO PORTFEL Odpowiedz Link Zgłoś
rozczoc-hrana1 Re: jagody acai - warto? 12.09.14, 20:06 LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ TO ODCHUDZA TYLKO PORTFEL Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.rowcz3 Re: jagody acai - warto? 30.09.14, 12:46 nie wiem kto wam wciśnął, że jedząc jagody acai zrzuci się tyle kilo ;) z tego, co czytałam wynika, że "skutecznie oczyszczają nasz organizm z nagromadzonych toksyn przez co są chętnie wykorzystywane w trakcie różnego rodzaju diet, ponieważ toksyny nagromadzone w naszym ciele utrudniają zrzucenie zbędnych kilogramów." Oczywiście, regulują metabolizm, ale pełnia one przede wszystkim rolę przeciwutleniaczy, czyli opóźniają starzenie się skóry. Innymi słowy, warto je wdrożyć w dietę, ale nie oczekiwać cudów, w końcu to suplement, nie lekarstwo :) jeśli zależy ci na szybkim efekcie to możesz sięgnąć po chemiczne specyfiki, albo najlepiej zacznij biegać i ćwiczyć! tutaj masz sporo ćwiczeń na początek: viggetmedica.pl/ruch.html Odpowiedz Link Zgłoś
student77 Re: jagody acai - warto? 11.01.14, 09:07 Jak wszystkie cudowne środki - odchudzają portfel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaa Re: jagody acai - warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 15:56 Masz rację, iż owoce są najlepsze świeże. To dlaczego nie ma ich w naszych sklepach. Biedronki i inne wielkie sklepy sprowadzają różne owoce z najbardziej oddalonych części świata . Nasuwa się pytanie - dlaczego nie sprowadzają AKAI POWER ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytający Re: jagody acai - warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.14, 05:06 PRZYŁĄCZAM SIĘ DO PYTANIA DLACZEGO NIE SPROWADZAJĄ TAKIE SIECI HANDLOWE JAK BIEDRONKA TESCO, które sprowadza borówkę amerykańską, a nie mogli by sprowadzać jagody acai? Ale to widocznie szajse i im się nie opłaci ten szajs sprowadzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boróweczka Re: jagody acai - warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.14, 18:54 bóróweczka amerykańska jest hodowana w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Was Re: jagody acai - warto? IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.14, 23:46 ,zastanówcie się. Na świecie jest mnóstwo bogatych ludzi którzy za pewny środek płacili by po 1000ojro za każdy stracony kilogram i co ? Nic , kolejny kit. Niedawno była zielona kawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.14, 20:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesołek Re: jagody acai - warto? IP: 80.54.117.* 04.03.14, 08:53 świetnie powiedziane nic dodać nic ująć ! Odpowiedz Link Zgłoś