leszkowskimarcin 26.04.15, 21:24 Przesyłam link ze zdjęciami z Orlen Warsaw Marathon 2015 ipragapoludnie.pl/artykul,orlen-warsaw-marathon-2015--zdjecia,17253 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: Foto z Orlen Warsaw Marathon 2015 27.04.15, 13:01 słabo. elicie KAŻDY robi zdjęcia. zdjęcia elity są WSZĘDZIE. planktonowi biegowemu nikt nie robi, bo się nie chce nikomu tyle czasu na mecie sterczeć. zaimponował byś mi, gdybyś pokazał zdjęcia tych, co ostatni na metę dotarli. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_polskabiega Re: Foto z Orlen Warsaw Marathon 2015 28.04.15, 16:03 My robimy :) I biegaczom, i kibicom :) Zapraszamy do naszej fejsbukowej galerii: www.facebook.com/media/set/?set=a.985485618128135.1073741858.159693330707372 Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Foto z Orlen Warsaw Marathon 2015 28.04.15, 17:52 nie robicie. tych ostatnich z czasem 5:30 i więcej nie ma. im NIKT nie robi zdjęć, a to oni tak naprawdę są bohaterami maratonu. stwierdzam to po raz kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Foto z Orlen Warsaw Marathon 2015 29.04.15, 06:52 Doral2, bohaterami są wszyscy, którzy ten bieg ukończyli!!! Nie można dzielić na tych bardziej bohaterskich i tych mniej. Bo znam takich, którzy twierdzą, ze tylko niepełnosprawni maratończycy mogą chwalić się osiągnięciem, bo każdy pełnosprawny to nawet przejdzie... Więc takie deprecjonowanie bohaterstwa tych z lepszym wynikiem niż 5:30... sama chyba rozumiesz... Inna rzecz, ze media faktycznie skupiają się niemal wyłącznie na elicie i kilkunastu- kilkudziesięciu pierwszych maratończykach kończących bieg. I od tego właśnie się ma swoich kibiców i takie niezależne strony, gdzie amatorzy fotki zamieszczą :) Na szczęście w tym maratonie chyba każdy kończący bieg ma szansę mieć fotkę z przekraczania mety, tak przynajmniej jest na stronie OWM... a przy okazji - nagrałam sobie wszystkie relacje z OWM w TV, w domu odtworzyłam, słabe. No owszem, kilka wywiadów. Ale zabrakło mi właśnie filmów ze zwykłymi biegaczami, cały czas były tylko dwa trzy ujęcia powtarzane na okrągło. I nie było ani tych kończących z 3:3, ani4:14, ani 5:30. Jeden raz 4:30 mignęło przez cały dzień, a tak to tylko zwycięzca i oficjele... rzymski maraton miał medialny przekaz zdecydowanie lepszy na żywo moim zdaniem, ten tu aż tak bardzo moim zdaniem nowych amatorów do maratonu nie zachęcał, ale to pewnie powrozowego ucieszy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Foto z Orlen Warsaw Marathon 2015 29.04.15, 14:18 nchyb napisała: > Doral2, bohaterami są wszyscy, którzy ten bieg ukończyli!!! > Nie można dzielić na tych bardziej bohaterskich i tych mniej. > Bo znam takich, którzy twierdzą, ze tylko niepełnosprawni maratończycy mogą chw > alić się osiągnięciem, bo każdy pełnosprawny to nawet przejdzie... > Więc takie deprecjonowanie bohaterstwa tych z lepszym wynikiem niż 5:30... sama > chyba rozumiesz... > > Inna rzecz, ze media faktycznie skupiają się niemal wyłącznie na elicie i kilku > nastu- kilkudziesięciu pierwszych maratończykach kończących bieg. > I od tego właśnie się ma swoich kibiców i takie niezależne strony, gdzie amator > zy fotki zamieszczą :).." masz rację, przepraszam. na mecie to każdy ma fotkę, a z trasy to ci słabsi nie mają. w zeszłym roku jak kibicowałam na pzu maraton, doczekałam do ostatniego uczestnika na 39 kilometrze. z ciekawości pustej sprawdziłam, nie mieli żadnych zdjęć, poza tymi z mety. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Foto z Orlen Warsaw Marathon 2015 29.04.15, 15:58 DOral, nie przepraszaj, nie ma za co :) Jestes bohaterka niezaleznie od czasu :) Do zobaczenia gdzies na trasie... Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_polskabiega Re: Foto z Orlen Warsaw Marathon 2015 29.04.15, 10:29 @doral2 Na trasie i w Miasteczku Biegaczy robiliśmy zdjęcia nie tylko elicie i czołówce amatorów, zapewniam. Robiąc relację większość trasy pokonałem w towarzystwie biegaczy z przedziału 4:30-5:30. Ale jeśli to Cię nie przekonuje, to zerknij jaki czas pokazuje zegar na zdjęciach z mety ;) A za bohaterów uważamy wszystkich, którzy w ogóle podjęli maratońskie wyzwanie, niezależnie od czasu na mecie - tu pełna zgoda z @nchyb [Bartek] Odpowiedz Link Zgłoś