jakinaki 26.08.15, 11:25 Przyszedł czas na profesjonalny zegarek do biegania. I teraz co wybrać - suunto czy garmin? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spector1 Re: Garmin vs Suunto 26.08.15, 11:35 jakinaki napisał: > Przyszedł czas na profesjonalny zegarek do biegania. I teraz co wybrać - suunto > czy garmin? Tak jest. Kup sobie wypasiony zegarek a bedziesz mial wiecej czasu. Spector Odpowiedz Link Zgłoś
jakinaki Re: Garmin vs Suunto 26.08.15, 12:33 o ludzie, nie chcę takich odpowiedzi na moje pytanie! jesteś sfrustrowany, żona cię bije, szef się znęca nad tobą - idż pobiegaj zamiast wyżywać się na forum!.... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Garmin vs Suunto 27.08.15, 14:18 jaki zegarek? rzecz gustu, chęci kasy itp :) ja mam garmina, mąż też my sobie chwalimy, ale znam tych co chwalą polary i tom tomy :) więc - czego konkretnie oczekujesz od zegarka i ile chcesz wydać? Odpowiedz Link Zgłoś
superman1 Re: Garmin vs Suunto 29.09.20, 13:33 Dla mnie oczywiste że jak najbardziej Garmin, choćby ze względu na GPS. Jeśli chcesz jakis topowy model to najlepiej coś z Fenix sportivo.pl/category/sport-bieganie-fenix-6-fenix-6 Odpowiedz Link Zgłoś