Gość: Andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 13:28 Czy ma juz ktos tu jakies doswiadczenia z tego miasta?Ja sie wybieram 10 maja i prosze o jakies wiadomosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :) Re: MANCHESTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 16:27 Hmmm... Jeśli chodzi o zwiedzanie, to niezłe stroniczki ma to miasto (wyszukiwarka najlepsza w tym celu:)) Komunikacja nieciekawa... Autobusy łap machnięciem ręki. Jeśli będziesz sporo podróżował - wykup bilet miesięczny na wszystkie linie (ok 49funciaków). Jest kilku niezalwżnych przewoźników. Internet w każdej bibliotece for free. Anything else? Nie wiem, co jeszcze... Slużę pomocą:) W której dzielnicy będziesz pracował? Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: MANCHESTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 16:58 dzięki. będe miał najprawdopodobniej mieszkanie nie wiem w jakiej dzielnicy, a pracy bede szukal na miejscu, mam juz jakies doświadczenie i wyższe i znam angielski może mi sie uda:)Mam nadziej że jest tam dobry rynek pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc an 100 Re: MANCHESTER IP: *.bilk.ac.uk / *.bilk.ac.uk 04.05.05, 21:37 Jedziesz tam tak po prostu w ciemno? Trzeba miec troche cierpliwosci w poszukiwaniu pracy na poczatku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata1234 Re: MANCHESTER IP: *.bilk.ac.uk / *.bilk.ac.uk 24.05.05, 18:37 czesc! doleciales juz do Manchesteru? Zastanawiam sie nad przeniesieniem tam ale nie wiem ile kosztuje wynajcie mieszkania badz domu. Poza tym jak? Udalo sie znalezc ciekawa prace? Odpowiedz Link Zgłoś