alojloizok 19.05.10, 16:28 ten link otwiera nam oczy, istotne sprawy o których cisza i cisza! przeczytajcie sites.google.com/site/katynii/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flying-mind Re: Smoleńsk!!!!! 19.05.10, 16:37 Bo widzisz: w Polsce jak wdepniesz w g... i zawolasz "o tu lezy g..." - to cie nazwa paranoikiem i zwolennikiem "teorii spiskowej". Sygnal emitowany przez NDB jest tak prosty, ze mozna go bez trudu wyemitowac przez przenosny nadajnik. Jeden samolot moze zboczyc z kursu z powodu bledu pilota, dwa w tym samym miejscu - nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kulak_0 Re: Smoleńsk!!!!! 20.05.10, 00:23 alojloizok napisała: > ten link otwiera nam oczy, istotne sprawy o których cisza i cisza! > przeczytajcie sites.google.com/site/katynii/ To jest bardzo ciekawa historia. Tylko dlaczego nikt nie zajmuje sie przebadaniem takich hipotez? Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Smoleńsk!!!!! 20.05.10, 00:28 > To jest bardzo ciekawa historia. Tylko dlaczego nikt nie zajmuje sie przebadani > em takich hipotez? Bo mamy w Polsce dobrych psychiatrów, którzy na czas aplikują swoim pacjentom odpowiednie pigułki... Odpowiedz Link Zgłoś
ae911truthorg Re: Dzięki 20.05.10, 00:59 Mistrzowska robota, jedno co mi się nie zgadza to odległość czasowa między samolotami. Wychodzi 1 min 16 sekund. Co prawda pierwszą godzinę (potem zmienioną) jaką widziałem to była 8.39.40. Wtedy mamy 1.26 sekund, to już prawie minimalne 1,5 minuty. Odpowiedz Link Zgłoś
you-know-who piramidalna bzdura 20.05.10, 04:12 moze byscie tak wybrali sie na jakies lotnisko poogladac samoloty zamiast gadac glupoty. to ze dziennikarze z jaka-40 widza ila-76 ***nad pasem startowym*** na kilka minut przed katastrofa tu-154 ma swiadczyc o tym ze ten il-76 lecial w odleglosci metrow od ziemi na 1-2 km przed pasem? kur... ludzie! nie osmieszajcie sie. kazdy ma prawo spekulowac nt co sie zdarzylo, ale to w co wierzycie nie trzyma sie kupy. z wyrazami wspolczucia ykw Odpowiedz Link Zgłoś
ae911truthorg Re: piramidalna bzdura a wiara 20.05.10, 09:02 A kto powiedział,że wierzy. Nie wszyscy wierzą w to co przeczytają, jak w słowo objawione. Facet podał szczegółową i spójną koncepcje, nie znaczy że tak było i koniec. Jak widzisz błędy w rozumowaniu to wytknij,Twojego współczucia przynajmniej ja nie potrzebuję. Miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś