imponeross 25.05.10, 19:28 Podobno przed katastrofa mialy pasc slowa 'ląduj dziadu'. Ja w to mimo wszystko nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
you-know-who Re: Ląduj dziadu 26.05.10, 20:03 ani ja. te slowa to byly: "idz no blasik i przypilnuj dziada" Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Ląduj dziadu 27.05.10, 19:30 you-know-who napisał: > ani ja. te slowa to byly: "idz no blasik i przypilnuj dziada" Tak, to bardziej prawdopodobne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Ląduj dziadu 27.05.10, 19:31 durmitor napisała: > a nie "laduj malpo w czerwonym"? Ląduj, czy ładuj? I do kogo mialby to mowic? Odpowiedz Link Zgłoś
durmitor Re: Ląduj dziadu 27.05.10, 19:40 imponeross napisał: > durmitor napisała: > > > a nie "laduj malpo w czerwonym"? > > Ląduj, czy ładuj? I do kogo mialby to mowic? No to bylo jednak "ląduj ty małpo w zielonym" do pilota Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Ląduj dziadu 28.05.10, 01:03 durmitor napisała: > imponeross napisał: > > > durmitor napisała: > > > > > a nie "laduj malpo w czerwonym"? > > > > Ląduj, czy ładuj? I do kogo mialby to mowic? > > No to bylo jednak "ląduj ty małpo w zielonym" do pilota No tak, tak tez moglo byc. Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Mówili 28.05.10, 01:04 michotek napisał: > "Ładuj!". a potem ubijali siuda. Nigdy by mi do glowy nie przyszlo, ze ludzie beda takie rzeczy wypisywac, tzn. o tym ubijaniu. Czysta zywa groteska... Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Ląduj dziadu 27.05.10, 19:47 Eee, tam gadanie. Oni wcale nie chcieli lądować, tylko wcześniej dowiedzieli się, że w Smoleńsku jest taka śmieszna wieża typu rudera. Chcieli ją po prostu obejrzeć z bliska i wracać do domu. Dlatego znaleźli się obok osi pasa startowego, a bliżej wieży. Błasik chciał to obejrzeć przez okna kokpitu i po to tam polazł. Niestety jakiś kretyn posadził tam drzewko, nie wiadomo po co. Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Ląduj dziadu 28.05.10, 01:05 zgred-zisko napisał: > Eee, tam gadanie. Oni wcale nie chcieli lądować, tylko wcześniej > dowiedzieli się, że w Smoleńsku jest taka śmieszna wieża typu rudera. > Chcieli ją po prostu obejrzeć z bliska i wracać do domu. Dlatego > znaleźli się obok osi pasa startowego, a bliżej wieży. Błasik chciał to > obejrzeć przez okna kokpitu i po to tam polazł. Niestety jakiś kretyn > posadził tam drzewko, nie wiadomo po co. To jest absolutnie logiczne wyjasnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_on-line Re: Ląduj dziadu 28.05.10, 01:13 zgred-zisko napisał: Niestety jakiś kretyn posadził tam drzewko, nie wiadomo po co. jak to nie wiadomo??? demotywatory.pl/1396900/Czyzby Odpowiedz Link Zgłoś
imponeross Re: Ląduj dziadu 28.05.10, 18:43 joanna_on-line napisała: > zgred-zisko napisał: > > Niestety jakiś kretyn posadził tam drzewko, nie wiadomo po co. > > jak to nie wiadomo??? Wiadomo po co, zrobil to zreszta juz kilkadziesiat lat temu, wszystko od dawna bylo ukartowane. > demotywatory.pl/1396900/Czyzby > > Odpowiedz Link Zgłoś
jot9 Stalin i Beria sadzą Drzewo 30.05.10, 20:40 imponeross napisał: > > demotywatory.pl/1396900/Czyzby Aaaa, no właśnie. Widziałem to zdjęcie tutaj, a potem przeciwnicy teorii zamachu je skwapliwie ukryli przed oczami narodu. Ale dzięki, że przywróciłeś pamięć o tym wydarzeniu! Odpowiedz Link Zgłoś