Dodaj do ulubionych

Swiat wedlug PiSiorkow.

28.10.10, 18:03

Zainteresowal mnie R O Z M O W A wybitnej PiSiorki (PiSiaczki?) wiceprzewodniczacej PiS Beata Szydlo w TOK FM.Najbardziej mnie urzekl ten fragment rozmowy:

"Ale to nie są informacje rzetelne i obrazujące rzeczywiste przyczyny tragedii - zastrzegła Szydło.
- A jest pani pewna, że to są nierzetelne informacje? Czytała pani akta? - dopytywała Dominika Wielowieyska. - Nie, nie czytałam - odpowiedziała wiceprezes PiS.

PiSiorki nic nie czytaja,nic nie chca wiedziec,oprocz jednego,co glowny winowajaca,a przy okazji ich guru (Jaroslaw Kaczynski),im powie.
Obserwuj wątek
    • madameblanka Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 18:56

przecież ta PiS...., jest zaprogramowana, zresztą jak reszta watahy.
      • state.of.independence Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 20:26
        Kurde, ja myślałam, że zaprogramowane pis... to tylko przedstawicielki najstarszego zawodu mają ;-p
        • igor_uk Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 20:34
          state,jak ja uslyszalem jak ona to mowi (jak przeczytac to niema tego efektu) ,to mnie ciarki po plecach chodzili.Ona naprawda w to WIERZY. Taka nic nie zrozumie,do niej zadna wiedza nie dotrze.Dla takich cala praca MAK,polskiej komisji badajacej wypadek w Smolensku,nawet jak by powolali miedzynarodowa komisje ,poszla by na marno.Dla nich tylko Macierewicz glosi prawde ,nu i przedewszystkim Jarek. To naprawda,biorac pod uwage skale poparcia dla PiS,robi sie nie bezpiecznie.te glupole potrafia doprawadzic do wojny domowej,a przynajmniej do bardzo powaznego kryzysu.
          • state.of.independence Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 20:41
            Igor, mnie już nic nie zdziwi - na przykład w Afryce ludzie na wsiach do dziś wierzą w Mzimu i w to co im szaman na ten temat powie. Tak samo jest z PIS, co udowadnia, że natura ludzka jest uniwersalna i nie zależy ani od narodowości ani od koloru skóry.

A co do wojny domowej - a niech sobie robią. Korzystając z takiej okazji poproszę o status uchodźcy politycznego w jakimś pięknym zakątku świata.
            • igor_uk Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 20:46
              state,w razie wojny domowej proponuje tobie azyl w moim skromnym domie
              • state.of.independence Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 20:52
                Tutaj to już ściemniasz, bo ten skromny dom to gdzieś w Alpach wybudowali (cholera wie gdzie, po niemiecku w każdym razie się tam gada). W UK takich skromnych domów chyba nie ma.
                • igor_uk Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 20:56
                  state,a czy ja pisalem ,ze ten dom mam w UK. przeciez ,jako stary zasluzony KGBista,nakradlem tyle,ze mam wiele domow.XZaproponowalem ten,bo tam jest cicho i spokojnie,a co najwazniejsze nie ma odbiory "RM".
                  • state.of.independence Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 21:06
                    Może jest cicho i spokojnie, ale chyba zimno? Od tych Alp to pewnie wieje przez cały rok? Niezły wygwizdów tam musi być.
                    • igor_uk Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 21:12
                      state,cofam zaproszenie (jestes bardzo marudna).
                      • state.of.independence Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 21:15
                        Wcale nie marudna, tylko nie chcę sobie nic odmrozić. Jakbyś gdzieś do ciepłych krajów mnie zaprosił, echhh...
                        • igor_uk Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 21:17
                          state,obok mnie ,zadna kobieta jeszcze nie zamarzla.
                          • state.of.independence Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 21:24
                            To uważaj, bo może masz przewlekłą gorączkę ;-ppp
                            • igor_uk Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 29.10.10, 16:41
                              state,to nie goraczka,to moje gorace serduszko.
    • zaplutykarzelupa Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 21:00
      Ja tez w zadne lgarstwa maku nie uwierze, moze kiedys przeczytam ten ich "raport" zeby sie posmiac.
      • igor_uk Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 21:05
        wita, cie karzelku! Jak sie masz?
        A skad wiesz,ze tam lgarstwa? Czy juz masz ten raport w swoich rekach? Jak tak,to podziel sie z nami-przeciez tyle przeszli my za ostatnie pol roku razem.
        Tylko nie pisz ze nie czytales tego raportu,poniewaz to mnie zlamie serdce i odbierze wiare w ludzi.
        • zaplutykarzelupa Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 21:11
          Igorek, co sie pytasz co jest w raporcie, przeciez juz duzo z niego sam cytowales.
          Mam sie dobrze, tylko chrust trzeba zbierac, bo tega zima idzie w zwiazku z globalnym ociepleniem polsko-rosyjskim.
          • igor_uk Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 21:14
            karzelku,a po cholere chrust? Nie lepiej polskiego wegla zrobic zapas na zime? Domyslam sie ,ze ruski gaz tob ie szkodzi?
            • zaplutykarzelupa Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 21:29
              Ruskiemu gazu mowie w tym sezonie grzewczym zdecydowane nie bo moje galicyjskie serce placze jak widze jak sie kreci od niego licznik.
              Po ile olej w UK?
              Tu chrust darmo
              • igor_uk Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 21:32
                cie o jakij olej chodzi? Opalowy,czy napedowy?
                • zaplutykarzelupa Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 21:37
                  Opalowy. Swoja droga ciekawe czy rodacy proboja na nim jezdzic (ale tam to chyba niewiel taniej jeden od drugiego)
                  • igor_uk Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 21:52
                    olej opalowy w anglii jest mniej wiecej dwa razy tanszy od napendowego,na dzien dzisieszy mniej wiecej 65 pensow za litr. Oczewiscie ze rodace jezdza na tym oleju,z tym ze dostep do niego jest trudniejszy niz w Polsce,ale tu wiele domow jesy ogrzewanych na oleju,tak co radza sobie.
                    • cus27 Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 29.10.10, 06:57
                      Olej... jest w cenie ,szczegolnie ten...niezbedny dwunogom !!!
                      • igor_uk Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 29.10.10, 16:40
                        Ale olej dla dwunogow nie sprzedaje sie,on dostaje sie od rodzicow,jako pierwszy prezent.
    • rzewuski1 Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 28.10.10, 21:43
      cóz jak mówił Jarek w swoim expoze

Żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne

i wiadac trzymaja sie tego
      • igor_uk Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 29.10.10, 16:43
        rzewuski1 napisał: > i widac trzymaja sie tego<

Nu to za konsekwencje nalezy sie im szacunek.
    • bronislaw_komuchruski Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 29.10.10, 16:54
      O! Widze ze czujna admilicja wycina posty w ktorych pisana jest prawda a zostawia te w ktorych siana jest dezinformacja. Forum powinno zmienic nazwe na "wywody agentow fsb na temat katastrofy w smolensku majace na celu zdezinformowanie narodu polskiego". Moderator - sekretnyj sotrudnik fsb igor z niby anglii.
      • igor_uk Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 29.10.10, 20:48
        A rzeczewiscie cos tam ten PiSiorek (bronislaw_komuchruski) wczesniej naskrobal,ale zniklo.
        Ja nawet nie pamjetam,co to bylo,cos chyba o agencie .Mnie to nie przeskodzalo.
      • takataka_ta broniu 01.11.10, 10:11
        załóż sobie swoje- pełne jedynej prawdy- forum :P

• igor_uk Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 29.10.10, 20:45
      state,zoladki drobiowe,rowniez jak i serca ,to moi ulubione przysmaki.moge ich jesc jak gotowane,tak i duszone,pod kazda postacia.
      • state.of.independence Re: Swiat wedlug PiSiorkow. 29.10.10, 21:21
        Igor, a gdzie i kiedy ja powiedziałam, że Cię nimi poczęstuję? Egoistycznie sama będę jadła :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka