Dodaj do ulubionych

Przewrotne pytanie

16.04.11, 20:37
Czy ktoś z was brał pod uwagę że tacy ludzie jak Niegracz , ZUzka i jeszcze kilkoro innych mogą być ekipą do zadań specjalnych PO ?
Ci ludzie już nic nowego nie mogą wymysłić ale ciągle mieszają a dzięki temu ludzie zamiast martwić się tym że cukier kosztuje już 6 zł , benzyna 5 zł rozprawiają o brzozie w Smoleńsku . Ludzie tylko z tego powodu że zdrożała kaszanka padł Gomułka a obecnie ? Czy to nie dlatego rzą milczy i pozwala ludziom zajmować się głupoami że jest tomu na rękę ? a specjalna grupka podsyca spory aby zająć ludzi tematem zastępczym ?
Obserwuj wątek
    • tojabogdan Re: Przewrotne pytanie 16.04.11, 20:44
      niewykluczone, że coś w tym jest
      w sumie poddawani jesteśmy permanentnej manipulacji, niemal z każdej strony,
      kościołów, polityków, handlowców, współmałżonków (lub partnerów), nauczycieli każdego stopnia, klawiszy w zakładach karnych, lekarzy, szczególnie psychiatrów, dzieci, wychowawczyń przedszkoli, gajowych, właścicieli zakładów pogrzebowych (to w sumie rodzaj handlu) itd.
    • don_eugenio Re: Przewrotne pytanie 16.04.11, 20:51
      ciekawa wersja.
      Ja jednak będę się trzymał wersji że to ludzie którzy piszą za kasę od toruńskiej kanalii.
      Wszystkie tematy pokrywają się z bredniami lansowanymi przez te media .Zawsze pojwiają się w tym samym czasie.A i linki które nam ciągle wklejają są związane z mediami tego cwaniaka.
      • qwakacz Re: Przewrotne pytanie 16.04.11, 21:37
        Tematy się pokrywają ale to o niczym nie świadczy . Dobry "kret" zawsze powinien sprawiać wrażenie oddanego dla sprawy . Wystarczy kupić rano gazetę i temat przepisać na forum . Ludzie już mają igrzyska a cena chleba ich narazie nie interesuje , ważne żeby tylko był . Skończą się igrzyska to wtedy będą w szoku że w kasie pustka !
    • hal9000 Re: Przewrotne pytanie 16.04.11, 22:18
      Czy ktoś z was brał pod uwagę że tacy ludzie jak Niegracz , ZUzka i jeszcze kilkoro innych mogą być ekipą do zadań specjalnych PO ?

Owszem, też mi to przyszło do głowy. Jeżeli tak to jestem pełen podziwu - kretynizm jaki zaprezentowali był naprawdę autentyczny. Ja bym tak nie umiał :)
    • madameblanka Re: Przewrotne pytanie 16.04.11, 22:29

> Czy ktoś z was brał pod uwagę że tacy ludzie jak Niegracz , ZUzka i jeszcze kil
      > koro innych mogą być ekipą do zadań specjalnych PO ?

oni są specjalni i bez PO...;

>grupka podsyca spory aby zająć ludzi tematem zastępczym ?

ta grupka to zwykłe sprzedawczyki ot co...;

• zaplutykarzelupa Re: Przewrotne pytanie 17.04.11, 00:16
      Te wasze pytania brzmią jakby autentycznie, zatem stawiam tezę, że skoro nie jesteście pokemonami, to albo pucujecie żyrandole komorowskiemu, albo jesteście bojówką siepaczy moczarowskich, albo zwariowanymi panslawistami wszechrosjanami.
      • don_eugenio Re: Przewrotne pytanie 17.04.11, 07:53
        zaplutykarzelupa napisał:

> albo jesteście bojówką siepaczy moczarowskich, albo
        > zwariowanymi panslawistami wszechrosjanami.

no karzełku sorki że zapomnieliśmy o Tobie.
        Przepraszamy i dopisujemy do tej listy.
    • pszb Re: Przewrotne pytanie 17.04.11, 11:49
      Idąc tym tropem, aż strach pomyśleć czyimi agentami są genetyczni kato-patrioci, tacy jak Rydzol i członek z zespołem???
      • qwakacz Re: Przewrotne pytanie 17.04.11, 12:51
        Genetyczny patriota to niegroźna istota. Groźni są apostołowie tych genetycznych. Gdyby nie to forum i posty wymienionych osób ja i tacy jak ja w życiu by nie wiedzieli że w gazetach takich jak ND piszą takie bzdury. Gdyby ludzie nie wiedzieli o tych bzdurach to może zajmowaliby się innymi problemami np. reformą OFE a to dla rządu nie byłoby zbyt wygodne . Więc dzięki takim "agentom" mozna jakoś wpływać na to co ludzi ma boleć.
        • artjomka Re: Przewrotne pytanie 17.04.11, 14:17
          "Znafcy" rozwiazan wszelkich problemow swiata i okolicy na tym forum, czesto stawiali pytanie: jak Niemcy mogli byc tak glupi, by dopuscic do wladzy Hitlera?
          Poczekajcie Polacy jeszcze pare latek. Tez bedziecie mieli swojego malego medrcy. I wyklaszczecie go do gory wlasnymi rekami!
          Pozdrawiam!
    • waldemar_sowinski Re: Przewrotne pytanie 17.04.11, 12:52
      oczywiście, że na tym forum większość stałych bywalców to armia inetrnetowa do działańspecjalnych :) jedna i druga strona robi co może :)
      ale nie to jest njagorsze
      najgorsza na gorum gazety jest cenzura
      ile razy ja dostałem już bana za moją szczrość :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka