Dodaj do ulubionych

ogon smoleński a ogon po katastrofie

16.11.13, 17:00
gdy samolot upada w całosci

images.travelpod.com/tripwow/photos/ta-0099-f90a-3c56/air-crash-los-angeles-united-states+1152_12782533214-tpfil02aw-30535.jpg
zamach.eu/100821%20Oszustwo%20katastrofy%20smolenskiej/F112.jpg
Jak widac w przypadku gdy samolot upada w cąłosci przełom czesci ogonowej
jest pogiety, zniekształcony na krawędzi przełomu

w Smoleńsku lezy cześc ogonowa której 2/3 obwodu ma kształt kołowy, krwaędzie nie są zdeformowane

a więc Lasek konfabuluje piszac za pieniadze rządowe( czyli podatników) :
Lasek:- Zderzył się z ziemią w położeniu odwróconym, uderzając w nią oraz pnie porastających ją drzew z prędkością około 260 km/godz. górną częścią kadłuba wykonaną z duraluminiowej blachy o grubości jedynie 1,2 mm. Pnie łamiących się drzew rozrywały konstrukcję kadłuba, masywna, środkowa część skrzydeł zaś zawierająca zbiorniki z 11 tonami paliwa miażdżyła kadłub dodatkowo pchany od tyłu przez część ogonową z trzema ważącymi po 2,3 tony silnikami.

Panie , nie zmyslaj Pan tak na maksa
nawet dziecko widzi że cześc ogonowa jest oderwana
odlamana prostopadle do osi wzdużnej kadłuba
a krawędzie blach sa nieodkształcone na 3/4 obwodu
- ogon nie mogł pchac kadluba
Obserwuj wątek
    • calun_torunski ogon niegracza a ogon po wybuchu 17.11.13, 07:36
      briedzisz chlopie

zaczales swoje bzdury na beznadziejnie niskim poziomie, ale niestety udało ci się upaść jeszcze nizej z tymi swoimi bzdurnymi insynuacjami
    • aw2139 Re: ogon smoleński a ogon po katastrofie 18.11.13, 09:08
      Widać laska już dawno się pogubił i udowodnił to już nie jeden raz.
      • calun_torunski ogon smoleński a ogon po wybuchu 18.11.13, 14:07
        wiadomosci.onet.pl/swiat/boeing-roztrzaskal-sie-w-rosji-oto-co-z-niego-zostalo/hbg11
        no i co ruska agentura na to powie ???
        • aw2139 Re: ogon smoleński a ogon po wybuchu 18.11.13, 16:36
          Wykazałeś się w tym momencie totalnym brakiem znajomości tematu. Pozaczepiaj kogoś innego, bo mi szkoda czasu na takich ignorantów.
          • hal9000 Re: ogon smoleński a ogon po wybuchu 19.11.13, 02:27
            Wykazałeś się w tym momencie totalnym brakiem znajomości tematu. Pozaczepiaj kogoś innego, bo mi szkoda czasu na takich ignorantów.

No tak, ale co sądzisz o zamachu w Kazaniu? ;)
            • aw2139 Re: ogon smoleński a ogon po wybuchu 19.11.13, 08:33
              Kolejny geniusz! Pogadaj sobie z całunem, może znajdziesz zrozumienie.
              • calun_torunski ogon smoleński, a ogon po wybuchu 19.11.13, 13:45
                > Kolejny geniusz! Pogadaj sobie z całunem, może znajdziesz zrozumienie.

a co ty smolenski klamco możesz wiedzieć o geniuszach ??

buty im możesz czyscic
                • aw2139 Re: ogon smoleński, a ogon po wybuchu 19.11.13, 14:45
                  calun_torunski napisał:

> a co ty smolenski klamco możesz wiedzieć o geniuszach ??
                  >
                  > buty im możesz czyscic

Sorry, ale nie znalazłeś się w gronie osób, które mogłyby być przeze mnie adorowane. A co do smoleńska, to chyba nieco więcej wiem niż Ty powołując się na katastrofę boeinga 737 doszukując się analogii.
                  • calun_torunski ogon smoleński, a ogon po wybuchu 19.11.13, 15:10
                    > Sorry, ale nie znalazłeś się w gronie osób, które mogłyby być przeze mnie adoro
                    > wane.

sadzac po twojej "tfurczosci" jestem z tego powodu badzo ale to bardzo szczęśliwy

> A co do smoleńska, to chyba nieco więcej wiem niż Ty powołując się na kat
                    > astrofę boeinga 737 doszukując się analogii.

według ciebie klamco smolenski do zaszczytu bycia analogia dopuszczone sa tylko przypadki przebicia drewniana szczapa betonowego slupa - jak to kiedyś postulowal guru fenomenologii porównawczej niegracz, znany z przemilczania wszelkich okoliczności wykluczających analogie

a każdy przypadek "normalny" czyli podwazajacy wasze bzdurne insynuacje do bycia analogia być nie może

otowrzcie wreszcie oczy szeroko i przestańcie klamac, pomawiać i insynowac - dopuscie do siebie fakty, wbrew instrukcjom waszych oficerow prowadzących z FSB czy innych GRU
                    • aw2139 Re: ogon smoleński, a ogon po wybuchu 19.11.13, 17:38
                      A co niby podważyłeś, jakie kłamstwa i insynuacje, poza tym że wypisujesz brednie i plujesz się, gdy ktoś się z tobą nie zgadza. A ja się z tobą nie zgadzałem i nie znajdziesz we mnie wsparcia.
                      A teraz wyczyść monitor towarzyszu, bo nieco go poplułeś:)
                      • calun_torunski ogon smoleński, a ogon po wybuchu 20.11.13, 00:57
                        przeczytaj ile kłamstw niegracza obsmialem - pokazując krok po kroku jak klamie

od samego początku wykazywałem kłamstwa Rondy - żaden z klamcow smoelnskich nie odwazyl się nawet odpowiedzieć

a towarzyszu do mow do swoich kolegow z esbe i FSB
                        • aw2139 Re: ogon smoleński, a ogon po wybuchu 20.11.13, 10:33
                          calun_torunski napisał:

> przeczytaj ile kłamstw niegracza obsmialem - pokazując krok po kroku jak klamie
                          >
                          >
                          > od samego początku wykazywałem kłamstwa Rondy - żaden z klamcow smoelnskich nie
                          > odwazyl się nawet odpowiedzieć
                          >
                          > a towarzyszu do mow do swoich kolegow z esbe i FSB

O! Rozkręcamy się. A później dziwisz się innym, że w taki sposób Tobie odpowiadają. Jeżeli masz do mnie jakieś ale, to może wejdę z Tobą w dyskusję, ale skoro od razu z mostu do mnie z tekstami wyskakujesz o kłamcy smoleńskim i piszesz do mnie wy, to jak ja mam się do Ciebie zwracać, a że trochę już na tym świecie jestem, to tylko w reakcji na wy towarzysz mi przychodzi do głowy.
                          I o jakich kolegach z SB, czy FSB wypisujesz? No chyba, że do komisji Millera mnie zaliczasz, to tak możesz wypisywać - nie obrażę się.
                          • calun_torunski ogon smoleński, a ogon po wybuchu 20.11.13, 13:01
                            bełkoczesz

ale co to za niespodzianka ???
            • niegracz Re: ogon smoleński a ogon po wybuchu 19.11.13, 17:26
              hal9000 napisał:

>
              > No tak, ale co sądzisz o zamachu w Kazaniu? ;)

. spamujesz , zaśmiecasz wątek
              a jak cos sądziśz na inny temat to sie wypowiedz w innym wątku albo rozpocznij takowy
              • calun_torunski ogon smoleński a ogon po wybuchu 20.11.13, 00:59
                klamca smolenski i super spamer ma czelność zarzucać innym spamowanie ???

w Kazaniu miałeś wybuch - i masz slady po wybuchu

w Smolensku nie było wybuchu i nie ma sladow po wybuchu
        • absurdello Fuj, fuj ... 18.11.13, 17:50
          co ten strażak robi w miejscu publicznym ;)))

A poza tym, to kolejny element maskirowki mającej uwiarygodnić kłamstwa MAK-u ;))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka