Dodaj do ulubionych

Bogdan Rymanowski - upadek

10.04.15, 16:30
Zawsze było czuć ten jego przechył na prawo, ale teraz nie pozostawił już chyba żadnych wątpliwości i ostatecznie się skompromitował.

- Niektórzy z nich nawet samo zadanie pytania o to, czy możliwa jest inna wersja wydarzeń niż wina pilotów i awaria uznawali za jakiś przejaw oszołomstwa. Teraz widzę, że za rzadko zadawałem to pytanie. Byli też dziennikarze, którzy uznali się za obrońców jedynie słusznej wersji, zamiast robić to, co jest ich obowiązkiem, czyli wątpić - mówi Rymanowski.

wiadomosci.dziennik.pl/media/artykuly/487564,rymanowski-o-zamachu-w-smolensku-i-dziennikarzach.html
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Bogdan Rymanowski - upadek 10.04.15, 16:40
      Jestem dziennikarzem i moim pieprzonym obowiązkiem jest szukać prawdy.
      przeoczył słowo kaczej.

czyżby nowy właściciel TVN coś knuł w sprawie konusika.
    • calun_torunski Re: Bogdan Rymanowski - upadek 10.04.15, 16:42
      co ten TVN z ludzi robi ...
    • boblebowsky Drogi adminie. 10.04.15, 17:51
      Wątek nie dotyczy katastrofy, tylko upadku jako dziennikarza Bogdana Rymanowskiego.

boblebowsky napisał:

> Zawsze było czuć ten jego przechył na prawo, ale teraz nie pozostawił już chyba
      > żadnych wątpliwości i ostatecznie się skompromitował.
      >
      > - Niektórzy z nich nawet samo zadanie pytania o to, czy możliwa jest inna wersj
      > a wydarzeń niż wina pilotów i awaria uznawali za jakiś przejaw oszołomstwa. Ter
      > az widzę, że za rzadko zadawałem to pytanie. Byli też dziennikarze, którzy uzna
      > li się za obrońców jedynie słusznej wersji, zamiast robić to, co jest ich obowi
      > ązkiem, czyli wątpić - mówi Rymanowski.

>
      >
      > wiadomosci.dziennik.pl/media/artykuly/487564,rymanowski-o-zamachu-w-smolensku-i-dziennikarzach.html
    • calun_torunski Re: Bogdan Rymanowski - upadek 11.04.15, 12:01
      chciwość po prostu ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka