Dodaj do ulubionych

pragnąca:)

17.11.10, 13:06
Mam 30 lat, od czterech jestem mężatką , a mój mąż przynajmniej w oczach znajomych to ideał :)
I tu zaczynają się schody- dobry , ciepły, rodzinny, na wiele mi pozwala w życiu..ale brakuje mi w nim mężczyzny, chodzi również i o łóżko. Oboje pracujemy , jesteśmy niezależni finansowo , kiedy wracam do domu widzę człowieka o ciepłym spojrzeniu ale nie spojrzeniu pełnym pożądania. Sex niestety to nie wszystko, brakuje mi też adoracji i takiej ludzkiej bliskości. W pracy otoczona jestem masą napalonych facetów ale mam potrzebę się przytulić , poszeptać. Kiedyś zażartowałam do męża że chyba go zdradzę , na co on: Kochanie ja Ci i tak nigdy w to nie uwierzę bo wiem ze byś nie mogła.
Obserwuj wątek
    • zielony.ludek Re: pragnąca:) 17.11.10, 21:03
      mąż nie zrozumiał aluzji (?)
    • facettt schizofrenie sie leczy 18.11.10, 18:45
      radze poszukac gorszego
      o to nietrudno.
      • khinga Re: schizofrenie sie leczy 18.11.10, 19:22
        Są dwie strony medalu.
        Pierwsza. Wiedziała widziała, co brała.
        Druga. Kobieta daje jasne wskazowki mężowi. Zgodzę się z powyższą wypowiedzią..nie zrozumiał aluzji?!?

Hmm, jeśli to taka ciepła klucha to nie sądzę, by nagle okazał sie ogierem:)
    • schi_z_o_o Re: pragnąca:) 18.11.10, 20:25
      ja,jako bardzo uczynny człowiek bardzo chętnie koleżance pomogę;)
    • mawyr Re: pragnąca:) 19.11.10, 21:29
      Mówisz, że sex to nie wszystko, czyli jednak cos tam działa, może byś tak sama troche urozmaiciła wasze życie seksowne i wyżej podniosła swoje nogi a nie leżała jak ...tu dopisz sobie. Może warto trochę popracowa samej;)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka