Dodaj do ulubionych

Szukam Forumowicza

IP: *.pl 07.01.11, 20:37
Zmieniał nicki, kochał muzykę, zwiewne słowa, był złośnikiem. Nie chciałam się zbliżyć, czego żałuję bardzo, ale tęsknię za Tobą, chcę Cię usłyszeć po przez słowo pisane. Nie chcę tworzyć nowego wątku, ani poruszać "starego". Zrobię co będzie oczekiwał, tylko niech się odezwie proszę....Kobieta
ps,. nie wiem jak Cię znaleźć!
mail gazetowy jest dla Ciebie "otwarty" Znasz go.
Obserwuj wątek
    • Gość: Chris Re: Szukam Forumowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 12:14
      Jeśli to ja to przepraszam, gorąco Ciebie pozdrawiam, nie rozpoczynam wątku, wspominam rozmowy z Tobą bardzo mile, jednak bardzo boje się zatracić tu na forum. Z poważaniem Chris
      • Gość: Ona A Re: Szukam Forumowicza IP: *.pl 09.01.11, 12:45
        Odezwałeś się......proszę nie odchodź...bardzo Cię proszę, ja też nie chcę rozpoczynać nowego watku!!Ani być na "starym". Czułam, że tu zagladasz! Myślę cały czas o Tobie i naszych rozmowach...Myślałam, ze Ty się nie boisz..?To ja zawsze trzymałam dystans i wycofywałam się. Z Tobą też tak początkowo zrobiłam...przepraszam. Chciałabym wejśc z Tobą na inny kontakt....może na chwilę tylko, ale spróbować, może pożegnać się , ale spróbować...Proszę zrób to, nie mam jak Cię zatrzymać, a pragnęłabym tego...Ja chce to zrobić!! Nie wiem jak! ale chcę! Bardzo tęsknie za Tobą!!!! iI Twoją muzyką!!!
      • Gość: KobietkaAlfa Re: Szukam Forumowicza IP: *.pl 09.01.11, 12:48
        Nie chcę być tu na forum!!!!!!!!!!Chcę być z Tobą gdzieś indziej!! Przynajmniej na chwilę!Jeśli to możliwe...proszę Cię

Dzień Dobry i gorąca tez pozdrawiam
      • katakumby10 tez to miałem 12.01.11, 20:11
        :):) tez zmieniałem niki,gryzłem sie z tobą bo dałas mi popalić ostro-THE END
        PRZEPRASZAM KOBIETKO, szacunek dla ciebie dziś!!!
        Odpreż sie-wez głeboki oddech---zamknij oczy---zrób wydech
        ".warto to przetrwać, kazdy to wie,
        bo w sercu czasem jest źle" J.

hi
    • Gość: KobietkaAlfa Re: Szukam Forumowicza IP: *.pl 09.01.11, 21:35
      Zegnam Cię Krzysztofie...Twoja reakcja też mi coś uzmysłowiła...pozdrawiam Cię i całuje.
      Pamiętaj o mnie, bo ja nigdy Cie nie zapomnę..

Alfa

www.youtube.com/watch?v=7v1MNcpXjE0&feature=related ( dla CIEBIE )
      • Gość: Chris Re: Szukam Forumowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 19:11
        Ja też Ciebie nie zapomne, myślę, że witrualny taniec był w naszym życiu czymś bardzo ważnym, jeśli mogę wyrazić się jeszcze w liczbie mnogiej dla Nas... napisał całkiem nowy scenariusz, opowieść taką prostą impulsywną, zrywną, tajemniczą...

To specjalnie dla Ciebie www.youtube.com/watch?v=wygKezN2hvM

P.S.

Jesteś zawsze kochaną Alfą :) Twój Chris
        • kobietkaalfa Re: Szukam tylko Jego... 22.01.11, 21:14
          Byłeś TY dla mnie ważny Kochany Krzysztofie ! !* Twoja muzyka* Twoje delfiny* Twoje nastroje..

ps. nie mam nic dla Ciebie, nie wiem co miałabym Ci dać, chciałabym mówić słowami żywymi i powiedzieć to, co pragnę Tobie powiedzieć..
          Bardzo za Tobą tęsknie....(Wiesz doskonale, jaka muzyka mnie nastraja...każda mi o Tobie przypomina)
          "Najsubtelniejsze i najgłębsze doświadczenie emocjonalne, jakiego człowiek może doświadczyć, to zetknięcie się z tajemnicą." A.E.

***Gorąco Cię pozdrawiam
          Twoja Alfa
          • Gość: Chris Re: Szukam tylko Jego... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 21:37

Jesli utwór muzyczny, dzieło może być przez 400 lat zagubione,a pożniej odnalezione i zrekonstruowane w sposób tak patetyczny, wzniosły. To wszystko może mieć swoje miejsce... napisałaś o otwartej poczcie... to bardzo mi pomogło.. Dla meżczyzny nie ma wiekszęgo sukcesu, niż realizacja w jego podstawawowych zamysłach... ***wiem, że umowa, która nas połączyła ma silniejszy urok... Bardzo się Cieszę, że się dziś odnalazłaś. Krzysztof

Również bardzo goroąco Ciebie pozdrawiam
            • kobietkaalfa Re: Umowa nie ma już mocy 22.01.11, 22:16
              I ja bardzo się cieszę, że TY jesteś..teraz mogę Ci coś dać....lecz chciałabym więcej powiedzieć..
              www.youtube.com/watch?v=PKr4BbMyc8Q
              Twoja Alfa
              • Gość: Chris Re: Umowa nie ma już mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 22:35
                Serce niewyczerpane w miłości, życzę zawsze Tobie Alfa być w jego zasięgu, dziekuję Tobie za ten muzyczny kawałek.

A to dla Ciebie:

www.youtube.com/watch?v=pAyKJAtDNCw

Krzysztof -rozchmurz się :)))
                • Gość: KobietkaAlfa Re: Umowa nie ma już mocy IP: *.pl 22.01.11, 23:01
                  Każdy z nas ma dwie rzeczy do wyboru:
                  jesteśmy albo pełni miłości... albo pełni lęku...
                  Alfa
                  ps. myślę o Tobie..

• Gość: Chris Re: Umowa nie ma już mocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 23:14
                    "Cechą egzystencji ludzkiej jest troska, musi on wciąż bronić się przed światem i przed własnymi myślami." ps. jestem strasznie "zablokowany" normalny człowiek napisał by "- bardzo się cieszę, również myślę o Tobie, ..." - nadał by bieg rozmowie itd. cholera ja jestem inny , ale cóż jestem sobą :) Twój Chris

www.youtube.com/watch?v=qBP5Qyxowug&feature=related
                    • Gość: KobietkaAlfa Re: Umowa nie ma już mocy IP: *.pl 23.01.11, 08:49
                      "Cechą egzystencji ludzkiej jest troska, musi on wciąż bronić się przed światem
                      > i przed własnymi myślami.???............Też jestem Inna, czasem zapominam Kim jestem,ale często zwracam się ku sobie..Przestaję się bronić.
                      ps.myślę jak wyglądasz, ile masz lat

Alfa
                      • czarodziejka99 Chris czarodziej?? 23.01.11, 09:33
                        Alfa odpuśc sobie sa ludzie którzy nigdy nie będą potrafili stawic czoła wirtualności....
                        sa ludzie którzy nigdy nie porafią patrzec prosto w oczy.....
                        a ja śledząc "zatańcz ze mną"...myślałam ze jestes już realnie szczęśliwa.... czego Ci życzę..:)
                        nie zapominaj ze..."duma kobieca jest silniejsza od wszystkiego.....nawet od miłości..."
                        Chris Cię zaczarował wirtualnie ale nie potrafił i nie potrafi zrobic nic żeby "magia "trwała realnie.....pomysl po co Ci wirtualnośc??
                        Pozdrawiam
                        sorki że wpadłam
                        • Gość: KobietkaAlfa Re: Chris czarodziej tak! IP: 178.19.176.* 23.01.11, 11:07
                          Czarodziejko...dziękuje, zawsze wierzyłam w solidarność kobiet :)
                          (ja już to wiem i odkryłam pewną niesamowitą prawidłowość w reagowaniu mężczyzny na "głos" kobiety :)

ps. powinnam robić w tym kierunku badania jakościowe. Mocno Cię pozdrawiam i życzę miłej niedzieli. Między siecią a Realem jest "przepaść".

Jeszcze chce tu pozdrowić kogoś, kto nie zmienia nicków ( F) i też słucha pięknej muzyki ima tzw. "klasę". Zrozumiał sens. Pa
                          • Gość: Chris Chris czarodziej tak! Alfa urocza uwodzicielka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 12:10
                            Tak poprostu rzecz ujmując nie potrafię stawić czoła wirtualności, nie potrafię i nie chcę
                            realnej konfrontacji jako proces przedłużenia, wspaniałych rozmów. Z założenia zatańcz ze mną jeszcze raz było czymś w rodzaju "impresjonistycznego malowania siebie nawazajem" i jak samo w sobie zawierało elementy twórcze nadane w skutek autotworzenia. Do tej pory mam w sobie chęć do przełamania barrier powstałych w skutek takiego gdybania... Jest jednak w tym założenie o ziszczeniu formy kontaktu naszego w sposób samoistny i wynikajacy np ze zrządzenia się naszych potrzeb o tak poprostu przy jakieś okazji i najlepiej w sposób nieplanowany to połaczenie wirtualności i realnego świata zostało by w ten sposób przypieczętowane, tendencjami i emocjami - na pewno. Jeśli dwoje ludzi, którzy nigdy nie widzieli siebie nawzajem, nie słyszeli swoich głosów, znajacy tylko swoje myśli i pragnienia na skutek jakieś reakcji, która teoretycznie ma prawo wystapić, dostapi zaszczytu poznania się tak samo (jak tutaj na forum) przypadkowo w realnym swiecie, rozpoznajac w sobie pewne cechy te potrzebne, to na które się stawiało, dotakowo perfekcyjnie wywizualizowane same w sobie to wydarzenie takie bedzie bardziej bliższe drzemiacej naturalnej potrzebie faktycznego przebywania właśnie z tą osobą o której się myślało...

jeśli mogę:

"(...)Ona i on, niebo i grom, losów ciągła zmienność
                            ona i on, morze i ląd, jedność i odmienność...
                            Miłość sama przyjdzie nieproszona,
                            wtedy każde szybko, bardzo szybko się przekona

Od kiedy świat tylko trwa,
                            Adam wciąż z Ewą gra
                            ludziom na złość, piekłu w grę,
                            bieguny dwa łączą się.

Ona i on, miejsce czas, i historia cała,
                            ona i on, Wenus i Mars, dwa krążące ciała...
                            Miłość ich odnajdzie, choć nie szuka,
                            do każdego serca, chcesz czy nie chcesz, wnet zapuka (...)"

Gorąco pozdrawiam

Chris
                            • Gość: KobietkaAlfa Re: Chris czarodziej tak! Alfa urocza uwodzicielka IP: 178.19.176.* 23.01.11, 13:07
                              www.youtube.com/watch?v=piD3PP1QDBQ&feature=related prezent dla Ciebie wirtualny Nieznajomy mój Drogi :) Ja mam ją "w sobie"
                              Szeroko oczy otwieram, później zamykam, czuję wokół siebie ten Świat

"Trzeba żyć naprawdę, Trzeba żyć najpiękniej,
                              Żyje się tylko raz, Trzeba marzyć, kochać i śnić,
                              Życie zdarza się tylko raz....
                              Muzyka jest na mnie, w muzyce ja, szum, dotyk i smak,
                              Co będzie potem....? Nie wiem...
                              O nic nie pytaj.......Trzeba naprawdę żyć..
                              Jestem dla Ciebie tylko chwilą......"

ps.Alfa ma ciepły i aksamitny głos...Ale nigdy tego nie poznasz
                              • Gość: Chris Przyszłość ma tendencję do radości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 14:58
                                Nieznajoma jeśli potrafisz wprawić w ruch nawet najmnieszy szept i dotykiem pomnożyć
                                jego intensywność jak echo... nigdy nie masz pewności czy nie stanie się coś całkiem
                                nowego niespotykanego jak to w naturze każda cząstka ma swoje odbicie. Wynalazek jakim jest
                                rozmowa poprzez net jest bardzo młody. Nikt nie jest wstanie przewidzieć skutków tej globalnej interkomunikacji. Z wyrazami wielkiego uznania Krzysztof

www.youtube.com/watch?v=dEGnYyKib9E
                                • katakumby10 Re:Zaproszenie dla 23.01.11, 18:12
                                  Alfo zapraszam Cię na rozmowę (mysle że ciekawą) katakumby10@gazeta.pl
                                  ps.na @ moge podać gg, już rozmawialiśmy razem
                                  • Gość: czarodziejka99 Mam nadzieję że.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 13:30
                                    przyjełas zaproszenie.....:)
                                    tak wrażliwa Istota Kobieca zasługuje na weryfikację wirtualności...nawet jeśli sie okaże złudzeniem.....:)
                                    ale tego nikt nie wie....tylko czas zna odpowiedż....:)
                                    www.youtube.com/watch?v=zB0JISdrSsw
                                    • katakumby10 Re: Mam nadzieję że.... 24.01.11, 14:42
                                      Gość portalu: czarodziejka99 napisał(a):
                                      przyjełas zaproszenie.....:)

nie mam żadnego odzewu od Alfy, a chciałbym ją poznać, masz moc czarodzieską? :)))
                                      ciepłe życzenia dla was kobietki obie :))) ;)
                                      PS chce iść poza forum

hi
                                      • czarodziejka99 Re: Mam nadzieję że.... 24.01.11, 20:49
                                        katakumby10 napisał:

> nie mam żadnego odzewu od Alfy, a chciałbym ją poznać, masz moc czarodzieską?
                                        > :)))
                                        mam podobno moc ale na kobiety nie działa.......:))
                                        Ona sama dobrze wie co zrobic .......bez czarowania..:)
                                • Gość: Chris Re: Przyszłość ma tendencję do radości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.11, 20:37
                                  Dla wszystkich stawiajacych czoła wirtualności
                                  polecam lekturę emila jakiego dostałem i z utęsknieniem niedoczekałem się przelewu
                                  tych prawie 1000000 funciachów, cóż wirtualność zasługuję na weryfikację, ale zeby
                                  obiecywać nagrody i nie wypłacać to lekka przesada.
                                  Napiszę jeszcze jednego maila do nich z reklamacją :)
                                  Jesli jestescie zrozumieć co to znaczy stawiać czoło wirtualnosci to bedziecie bardzo bobaci.

P.S. Kobietko Alfa nie zapominaj o mnie i nie myśl o mnie żle... taki jestem, Twój Chris

-----------------------------------------------------------------------------------------
                                  Attention: Krzyszt xxxxxxxxx

Dear Sir

Re: Letter of Notification for Lottery Award Fund Release with Cash Grant Pin Number (xxxxxxxxxxxxxx).

We have acknowledged the receipts of your information, waiting to receive a copy of your identification dated Monday 10th Jan 2011 with thanks,I here by confirm to you that this bank Bank Negara Malaysia (Central Bank of Malaysia) has received a payment disbursement notification order totaling the sum of Eight Hundred And Eighty-Eight Thousand, Four Hundred and Forty-Six British Pounds Sterling (£888,446.00) from United Nations Board Member for this year 2011 Award into your nominate bank account, also this fund was insured which make it impossible to anybody to deduct or tamper with it until it get to your bank account.

In the first place, I must thank you for your wonderful approach towards the claiming of your winning prize. We have received your information and we are happy with the information therein. We have approved your file for payment this morning, following Official request from the Head Office of the United Nations Organization Office of the Task Force.

You are hereby requested to indicate any of the following options of which you want us to transfer your money.

(1)ACCOUNT TO ACCOUNT TRANSFER.

You are to provide us with your account information to where you want us to deposit your money to you. A Scan copy of your driver's license, identity card or international passport for identification to avoid double claiming. Charges of £2,820.00 should be paid to enable us swear an Affidavit Of Claim, Stamp Duty And Re-Computation Certificate on your behalf from the Federal Ministry of Justice Selangor Judiciary Malaysia, which will enable this bank process the release of your payment into your bank account, know that without the receipt of this document and regularization and endorsement this bank will not be eligible to release or transfer your payment. This are the legal documents needed to obtain Foreign Exchange from our corresponding bank.

(2) ATM MASTER CARD DELIVERY.

Our bank will credit your total sum of Eight Hundred And Eighty-Eight Thousand, Four Hundred and Forty-Six British Pounds Sterling (£888,446.00) into an ATM MASTER CARD, which we will delivery to your address, The ATM Card Value is (£888,446.00) Only. Note that a maximum withdrawal value of £35,000.00 is permitted daily. And we are duly inter-switched and you can make withdrawal in any location of the ATM Center of your choice/nearest to you. The only fee which you will be required to offset, is for "Stamp Tag Voucher". This was as a result of little problems the Federal Government of Malaysia (FGM) is having with the (IMF). And this is to avoid the International Monetary Fund (IMF) stop the shipment on transit. This will cost but £1,320.00 British Pounds Sterling only.

I wish to inform you that you're £888,446.00 British Pounds Sterling outstanding payment has been approved and ready to be paid, but we want to confirm first from you by giving you our mode of payment.

Be advice to keep your winning information confidential until your claims has been processed and your money remitted to you. This is part of our security protocol to avoid double claiming and unwarranted abuse of this program.

You are advised to make your choice and inform us so that we can take it up based on the one you choose.

Thanks for your understanding.

Thanks for banking with us.

For further clarifications on this, please contact us on this numbers:
                                  Tel: + 60 1 63144097

Thank you for your anticipated cooperation,
                                  Mr. Marco Peter Kunkel
                                  Bank Negara Malaysia (Central Bank of Malaysia)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                  • czarodziejka99 Re: Przyszłość ma tendencję do radości 24.01.11, 20:55
                                    Gość portalu: Chris napisał(a):
                                    " Dla wszystkich stawiajacych czoła wirtualności
                                    > polecam lekturę emila jakiego dostałem i z utęsknieniem niedoczekałem się przel
                                    > ewu
                                    > tych prawie 1000000 funciachów..."

no cóż może sie okazac ze nie jesteś "farciarzem"...
                                    ale tęsknota widzę.... ważna rzecz .....
              • katakumby10 Re: Umowa ??? 25.01.11, 12:59
                Alfa wiemże tu zaglądasz, eh nie odzywasz sie(co to za umowa)
                tajemnice tajemncze :):))) Nisko sie kłaniam tobie
                hi
    • katakumby10 Re: Szukam ?????? 24.01.11, 21:51
      www.youtube.com/watch?v=piD3PP1QDBQ&feature=related To chyba twoje Alfo..:)))) replay! Hm jaka kobieta slucha takiej muzyki ?????
      PS chce cię poznać, wołam bez odzewu chyba
      hi

• czarodziejka99 Re: Szukam ?????? 25.01.11, 07:59
        Podobno chciec to móc www.youtube.com/watch?v=fa7Z9QtmKoM
        • Gość: Chris Re: Szukam ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.11, 09:41
          Alfa to twarda kobieta :) swoje wie, trzyma się zasad - oj cieżko bedzie z tym "chcieć to móc" życzę szczęścia

www.youtube.com/watch?v=u9aZuYglcn4&feature=related
          gorąco pozdrawiam :)
      • Gość: KobietkaAlfa Re: nie wołaj mnie IP: 178.19.176.* 25.01.11, 21:11
        katakumby10 napisał:
        Hm jaka kobieta slucha takiej muzyki ?????
        Ja słucham, żyję nią... To zaproszenie do czego...Nie wołaj...sama zechce to przyjdę.
        Alfa
        proszę, a w takiej się kocham...
        www.youtube.com/watch?v=HZwMX6T5Jhk&feature=channel
      • czarodziejka99 Re: Szukam ?????? 25.01.11, 22:09
        katakumby10 napisał:

>> PS chce cię poznać, wołam bez odzewu chyba
        > hi
        Katakumby10 wez Ty sie ogarnij lepiej i wykasuj lepiej to "hi"
        o boooossshhhe
        • katakumby10 Re: Szukam ?????? 26.01.11, 18:07
          Katakumby10 wez Ty sie ogarnij lepiej i wykasuj lepiej to "hi"
          > o boooossshhhe
          nie qmam, co jest w tym niestosownego?
          PS a 99 to twój rok narodzin ? :)).{pozdro dla czarodziejki i alfy uroczych kobiet}
          Znikam
          • czarodziejka99 Re: Szukam ?????? 26.01.11, 18:22
            katakumby10 napisał:

> Katakumby10 wez Ty sie ogarnij lepiej i wykasuj lepiej to "hi"
            > > o boooossshhhe
            > nie qmam, co jest w tym niestosownego?
            > PS a 99 to twój rok narodzin ? :)).{pozdro dla czarodziejki i alfy uroczych k
            > obiet}
            > Znikam
            Hmm..."hi" kojarzy sie z ironią....tak mam odczuciie
            ha..ha z żartem :)
            nie 9 to moje szczęsliwe liczby :)
            a myślałam że tylko czarodziejki potrafia znikac :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka