Dodaj do ulubionych

czy wiekszy penis =wieksza przyjemnosc??

05.08.11, 21:38
Witam, chciałem obalic pewne mity dotyczace postrzegania wielkosc penisa przez kobiety i mezczyzn, otoz dla faceta normalny 15 cm penis moze wydawac sie maly, natomiast dla kobiet 15 cm jest idealny a nawet duzy, -pochwa ma ok 12cm max wiec 15 cm penis bedzie spory juz, wyjatej dotyczy tzw rozjechanych kobiet,po porodzie i prostytutek oraz tych z defektem pochwy, tzw wypadniecie macicy,
a wiec pyt dla kobiet , ile cm powiniem miec wg was idealny penis, cm dł. i obwodu w erekcji oczywiscie czy im wiekszy tym lepszy? jakie sa wasze doswiadczenia? czy 15 cm jest lepsze od 12cm, to czy 20 bedzie lepsze od 15 cm to czy 25 bedzie najlepsze?
czy im wiekszy penis tym wieksza przyjemnosc? a ile cm to juz za duzy penis? prosze o powazne potraktowanie tematu.. dla nauki, dlaczego prawie wszystkie kobiety pytane mowia ze rozmiar nie ma znaczenia i technika sie liczy ,m to samo lekarze i sexuolodzy.
Obserwuj wątek
    • acomnieto Re: czy wiekszy penis =wieksza przyjemnosc?? 05.08.11, 21:46
      expertxxx12345s napisała:

> tzw rozjechanych kobiet,po porodzie i prostytutek ............ świnia jesteś porównywać kobiety po porodzie do prostytutek jak to rozjechane .......... chyba masz straszne kompleksy
      nie liczy się wielkość ani długość tylko umiejętności i umiejętności prawdziwy facet pottrafi WSZYSTKO - mówię prawdziwy facet a nie taki co pyta za każdym razem " dobrze Ci było" kompleksy,kompleksy kompleksy ( PEWNIE ŻE LEPSZY DUŻY BO FAJNY)

• Gość: enter Re: czy wiekszy penis =wieksza przyjemnosc?? IP: *.subscribers.sferia.net 05.08.11, 22:53
        Najważniejszym męskim organem jest ....UCHO....bo mężczyzna musi umieć wschłuchać się w potrzeby partnerki....
        swoją drogą gdybyś urodził dziecko to dopiero byłbyś ROZJECHANY...
      • mijuli1 Re: czy wiekszy penis =wieksza przyjemnosc?? 07.08.11, 01:14
        Hhahahahaha! Widzę, że sobie próbujesz tłumaczyć pewne sprawy. Ten mechanizm obronny nazywa się racjonalizacją :)))))))))))
        Tak sobie to tłumacz ;)

Odpowiedź: TAK! WIĘKSZY = WIĘKSZA PRZYJEMNOŚĆ.

kobieta bez defektów

• zona-ex Re: czy wiekszy penis =wieksza przyjemnosc?? 05.08.11, 23:17
      możesz mieć najlepszą maszynę do szycia, ale jak jesteś kiepskim krawcem to g...... uszyjesz.
    • mijuli1 Re: czy wiekszy penis =wieksza przyjemnosc?? 07.08.11, 01:16
      "dlaczego prawie wszystkie kobiety pytane mowia ze rozmiar nie ma znaczenia"

A co mają powiedzieć, wiedząc jak przewrażliwieni są na tym punkcie faceci??? :D
    • wlody1 Re: czy wiekszy penis =wieksza przyjemnosc?? 07.08.11, 09:13
      Nie jestem kobietą, ale oczywiste jest że większy jest lepszy:) Chociażby z powodu możliwości czysto mechanicznych. Ale jak to zwykle w życiu- piękne kobiety zazwyczaj są kiepskimi kochankami bo myślą że uroda wszystko załatwia. Podobnie z tymi wielkimi kutasami. Oczywiście to nie jest reguła:):):)
      A tak nawiasem seks to tylko część Naszego życia i demonizowanie nie ma sensu bo odbije się to na reszcie życia- tej wcale nie mniej cennej.
      Mam koleżankę która woli małe bo są bardziej zaangażowane. Żeby nie było głupich domysłów- ja z Nią nie spałem:)
      • Gość: enter Re: czy wiekszy penis =wieksza przyjemnosc?? IP: *.subscribers.sferia.net 07.08.11, 10:49
        Mijuli nie wyciągaj pochopnych wniosków...nie muszę sobie niczego tłumaczyć...
        miałam na mysli to ,że jeśli facet nie potrafi pobudzić kobiety,odpowiednio nastroić
        to i tak nici ,choćby Matka Natura obdarzylą Go hojnie...;))
        • Gość: enter Re: czy wiekszy penis =wieksza przyjemnosc?? IP: *.subscribers.sferia.net 07.08.11, 10:56
          a to ,że jak hojniej to fajniej to już inna bajka ;)) ale nie jest to wyznacznikiem.
        • mijuli1 do enter 07.08.11, 21:48
          Enter, wszystkie moje wypowiedzi kierowane są do autora tematu expertxxx12345s.
          Nie odnosiłam sie do Twoich wypowiedzi, tak po prostu się ułożyła odpowiedź na forum.
          • Gość: enter Re: do enter IP: *.subscribers.sferia.net 07.08.11, 21:58
            No to wszystko jasne ;) Pozdrówki.
    • Gość: irena89 Re: czy wiekszy penis =wieksza przyjemnosc?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.04.12, 09:53
      Wez mnie nie zalamuj. zobacz na penisy lepiej jak wygladaja: meskie penisy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka