Gość: Wolna Ona :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.11, 11:16 Cześć :) Szukam przyjaciela do wolnej miłości. Jestem ładną trzydziestolatką :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.12, 15:43 witaj, jestes może z okolic Słuspka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfvwsdf Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 08:02 hej chetnie cie poznam mam23l szczupły wysoki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.11, 12:22 hmm,miłości czy przyjaciela?bo te dwa pojęcia raczej sie róznią;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona :) Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.11, 13:16 One się uzupełniają... ;) a jestem z Pomorza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wola Ona:) Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.11, 14:56 Wolna miłość to taka odmiana wolnego seksu, tyle że z przyjacielem, który to owym przyjacielem jest na ten właśnie czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AREX SEX IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.12, 15:00 Czejść skarbie bardzo chciał bym cię poznać. Mam skonczone 40lat,od 2lat jestem rozwiedziony. Szukam kogoś konkretnego. Mógł się związać, w stały związek. Potrafie być troskliwy,opiekuniczy,godny,zaufania. Lubie uprawiać sex. Gotowy jestem, na każdy temat. Mam 180 cm wzrostu,80kg wagi. Pochodze z warszawy. Prowadze własną działalność gospodarczą. Pracuje w warszawie. Mam nadzjeje,że oferta moja zostanie powarznie rospatszona. Pozdrawiam AREK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaz Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.rev.snt.net.pl 19.12.11, 13:57 Daleko szkoda ze nie z Wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolna Ona :) Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.11, 14:52 Do Warszawy można przyjechać pociągiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niez Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 15:38 hmmmm troszeczke poza granicami rozsadku :) z pomorza do w-wy na 15 min zapomnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niez Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.11, 15:39 z drugiej strony to moze troche wiecej niz 15 :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_tempura Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości 19.12.11, 16:30 no, skoro obstawiasz 15 min to raczej wielkich potrzeb nie masz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wola Ona:) Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.11, 16:33 Nie, obstawiam na więcej;) Po prostu czekam na inne propozycje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.play-internet.pl 20.12.11, 11:57 Ciekawe !!! Jestem z Gdańska, lat 43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :") Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.11, 15:54 Hmmm... wolna miłość na ten czas i wtedy i tylko wtedy co by przyjacielską nutką zataczyły ciała dwa bardzo bardzo blisko - "Spraw, aby każdy dzień miał szansę stać się najpiękniejszym dniem twojego życia." www.youtube.com/watch?v=fTUe93-4j28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.11, 22:55 Skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Facet Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.11, 13:11 Ska jestes ....?Odległosc wazna rzecz.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk22 Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.11, 00:47 witam mam pytanie skąd jesteś? chętnie bym sie z tobą umówił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m 36 Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.dynamic.chello.pl 24.12.11, 07:25 hej.szukam kochanki moze sie na kawke spotkamy m36 wawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: 80.48.157.* 25.12.11, 22:12 powiedz skąd jesteś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flaps21 Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.centertel.pl 05.01.12, 13:27 a napisz cos wiecej skad jestes co cie interesuje ile masz lat jak wygladasz gdzie chcesz sie spotykac ja 31lat z woj opolskiego ale moge dojechac czesto podruzuje w rozne strony polski i nie tylko prowadze firme logistyczna. jesli jestes zainteresowana daj znac flaps21@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buongiorno Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.acn.waw.pl 07.01.12, 20:37 Sympatyczny tuż przed 30-ką zainteresowany tą że wolną miłością, nawiąże z Tobą dyskretną znajomość na początek:) Napisz o Sobie kilka słów, jak wyglądasz, co lubisz, jaka jesteś w łóżku i poza nim. Masz pytania do mnie chętnie odpowiem Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andre witam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 14:14 hej ja tez szukam kobiety do wolnej milosci pisz na boldyriew@wp.pl jestem z wawy Odpowiedz Link Zgłoś
ja-mimas Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości 27.01.12, 21:57 Dobry wieczór. Zanim cokolwiek napiszę muszę się zapytać czy wolna miłość jest...wolna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha19852 Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.183.217.79.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.01.12, 18:11 www sexbook com pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas 1234 Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.12, 10:27 może sie spotkamy jestem z wawy Odpowiedz Link Zgłoś
marcin02040 Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości 08.02.12, 11:41 Wysoki i kulturalny 45 letni mężczyzna poszukuje przyjaciółki/kochanki. Niespełniony w związku małżeńskim. Jestem zmotoryzowany i pełen energii. Nie interesuje mnie krótka przygoda. Nie interesuje mnie Twój stan cywilny. Szukam kobiet w różnym wieku. Mieszkam w woj.łódzkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toja Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 23:36 bialmag777@wp.pl pod tą flagą chętnie się spotkam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.12, 10:36 witam mam na imię krzysztof mam 28 lat przystojny szatyn samodzielny sam mieszkający Odpowiedz Link Zgłoś
rimbaud30 Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości 17.04.12, 12:47 a skąd jesteś dokładnie, ja mieszkam w Gdańsku, podobałby mi się taki układ:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.tvk.torun.pl 22.04.12, 07:53 Napisz na piadzek@o2.pl ,a otrzymasz fotkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rhett Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.icm.edu.pl 26.04.12, 09:15 Witam Jeżeli Twój anons jst jeszcze aktualny to proszę i informację na priw. Jestem 37 latnim podobno przystojnym, inteligentnym facetem z pomorza. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.play-internet.pl 07.05.12, 13:24 Hej, mam 25 lat jestem brunetem o piwnych oczach i 182 cm wzrostu. Chętnie się tobą zajmę :) Jestem świetny w miłości francuskiej, lubię dobry seks. Czekam na twoją odpowiedź. możemy również wymienić się zdjęciami i ugadać przez telefon. Teraz czekam na odpowiedź w mailu czy twoje ogłoszenie jest nadal aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.12, 16:25 ŁUKASZ MIŁY SYMPATYCZNY NIEBANALNY W PODOBNYM WIELU MÓJ EMAIL lukasz.niedzielski@vp.pl lub tel 787776735 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian Re: Szukam przyjaciela do wolnej miłości IP: *.acn.waw.pl 08.05.12, 20:45 hej jesli jeszcze nie znalazla odezwij sie ;-] Odpowiedz Link Zgłoś