Gość: Gosc Re: poznam przyjaciela IP: *.web.vodafone.de 04.05.13, 11:30 Witam i jak znalazlas juz przyjaciela czy nadal jesteś na etapie poszukiwania? Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: poznam przyjaciela IP: *.zone8.bethere.co.uk 04.05.13, 18:05 Witaj nieznajoma....co slychac u Ciebie?powiedz prosze cos wiecej o sobie..ja jestem Darek,34l,singiel a Milton Keynes...07719068692....to moj numer napisz prosze cos o sobie...Caluje i pozdeawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: poznam przyjaciela IP: *.opera-mini.net 04.05.13, 22:07 Czesc zamyslona czy chciala bys mnie poznac? 29l zonaty od 5lat ale jakos ostatnio sie psuje.jezeli jestes zainteresowana odp Odpowiedz Link Zgłoś
kemim1 Re: poznam przyjaciela 22.06.13, 19:41 kemim1@o2.pl napisz proszę, może to właśnie ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.13, 16:01 Witam Cie ...chetnie popisze wyslucham a co dalej , to bysmy zobaczyli... Odpowiedz Link Zgłoś
kolejnymarek Re: poznam przyjaciela 23.06.13, 21:57 hej... mam 36 lat, jestem wysokim szatynem ... żonaty. Wydaję mi się , że szukam czegoś podobnego. Jestem z ok. częstochowy , jeżeli nie poznałaś jeszcze nikogo odpowiedniego , napisz .. pozdrawiam .. Marek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: poznam przyjaciela IP: 195.128.229.* 04.10.13, 13:36 Cześć , a wydawało mi się że tylko my kobiety mamy takie problemy:), a tu widzę że jednak Panowie też czasem czują się samotni... Odpowiedz Link Zgłoś
solena134 Re: poznam przyjaciela 04.10.13, 15:42 Panowie, czy któryś z Panów jest tutaj zainteresowany bardziej rozmową niż sexem?? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_wn Re: poznam przyjaciela 24.06.13, 09:44 Witam. Jeśli masz ochotę poklikać napisz na maila krzysiek30poczta@interia.pl mieszkam w Gliwicach wiek 30 lat. na razie mam zonę ale chyba już nie długo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hanter72 Re: poznam przyjaciela 01.07.13, 14:59 40latek szukam przyjazni.romero@op,pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: poznam przyjaciela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.13, 13:07 Witam zainteresowało mnie Twoje ogłoszenie , może napisze coś o sobie jestem z Podkarpacia , mam 48 lat jestem żonaty ale samotny pracuje, interesuje się głownie sportem , gotowaniem , spacery, filmem, jeśli chodzi o wygład to mam 176/ szczupły brunet piwne krótkie włosy , uważam że jestem facet na poziomie, inteligentny, przystojny ale skromny i wrażliwy, myślę że mamy podobne oczekiwania wiec jeśli jesteś zainteresowana znajomością ze mna odpisz proszę na maila jurek255@vp.pl pozdrawiam ciepło Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Poznam dziewczynę IP: *.173.1.252.tesatnet.pl 13.07.13, 15:25 Witam serdecznie:-) Na początek coś o mnie:-) Żonaty, 42 lata, 194cm wzrostu, 98kg, szatyn, lekko szpakowaty, krotkie wlosy, zielone oczy, często 3 dniowy zarost (myśle że przystojny, ale nie mi oceniać...) Inteligencji też chyba mi nie brakuje Mieszkam w bardzo bliskiej okolicy Poznania. Mam własną firmę. Lubię dobre towarzystwo i rozmowy na poziomie z inteligentnymi ludzmi, dobre jedzenie, nocne spacery, wchodzenie na góry które są moją pasją od zawsze, spełnianie marzeń i wymyślanie nowych, whisky i brandy, jazz, soul, rock gotycki, podróżowanie autem po Polsce i nie lubię niczego planować w życiu:-) Lubię swoją pracę ale nie jestem pracoholikiem. Wolę milczeć niż mówić głupstwa, banały i rzeczy oczywiste. Zrównoważony i nie wpadający w histerię. Potrafiący bez sarkastycznego uśmieszku mówić inteligentnie. Samodzielny od zawsze i dobrze zorganizowany, ale zdradzający czasem oznaki pozytywnego szaleństwa i potrafiący zaskakiwać nawet samego siebie. Poszukuję bardzo dyskretnej osoby która byłaby chętna spotkać się kilka razy w miesiącu na wspólne miłe chwile. Chciałbym, żeby nasza relacja była na tyle miła, abyśmy po spotkaniu oboje troszkę zatęsknili za następnym... Wyznaję zasadę, że nic na siłę i nic czego byśmy oboje nie chcieli. Możesz byc spokojna do niczego nie będę Cie przymuszał. Dyskrecja to priorytet i nie musisz się o to obawiać (jak np w przypadku spotkań z młodymi facetami którzy jak się zakochają nie wiadomo co zrobią...) Każdy ma swoje życie i niech tak zostanie a nasza relacja będzie ukrytym w tajemnicy dodatkiem. Moje oczekiwania to kilka spotkan w miesiącu, myśle że tak 1-2 godz no chyba że będzie okazja i ochota na dłużej... Czekam na kilka słow o Tobie, zdjęcia i oczekiwania... Pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
honoratasmyrnow Re: Poznam dziewczynę 30.09.18, 15:43 Witam, jestem 43 letnią mężatką, szukam przyjaciela z którym można porozmawiać, pośmiać się i dzielić się codziennością, przyjaciela ale nie od razu do sexu, { nie mówię że wcale , ale nie tak od razu } najpierw chciałabym się poznać, kogoś właśnie takiego który wie czego chce , a ukryta tajemnica może okazać się czymś fascynującym. Mieszkam w niedużej miejscowości, 60 km od Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: poznam przyjaciela IP: 46.115.41.* 15.07.13, 21:34 witam;) szukam dluzszej znajomosci (moze byc oparta na dyskrecji) mile towarzystwo;-) jestem dojrzalym brunetem, zielone oczy (180/ 82/ ) 41 lat, jestem z Wroclawia...zadbany, atrakcyjny, inteligentny, ciepły, zabawny, żywiołowy;-) jestem osobą konkretną i stanowczą. Prowadzę firmę na terenie dolnego śląska, lubie kino, sport, muzyka... W odpowiedzi proszę o to zebys cos napisala o sobie;-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: poznam przyjaciela IP: *.broadband.greenlan.pl 15.07.13, 22:08 Cześć , bardzo chętnie zostanę Twoją odskocznią! P napisz : beer@onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 14:02 Witam serdecznie:-) Na początek coś o mnie:-) Żonaty, 42 lata, 194cm wzrostu, 98kg, szatyn, lekko szpakowaty, krotkie wlosy, zielone oczy, często 3 dniowy zarost (myśle że przystojny, ale nie mi oceniać...) Inteligencji też chyba mi nie brakuje Mieszkam w bardzo bliskiej okolicy Poznania. Mam własną firmę. Lubię dobre towarzystwo i rozmowy na poziomie z inteligentnymi ludzmi, dobre jedzenie, nocne spacery, wchodzenie na góry które są moją pasją od zawsze, spełnianie marzeń i wymyślanie nowych, whisky i brandy, jazz, soul, rock gotycki, podróżowanie autem po Polsce i nie lubię niczego planować w życiu:-) Lubię swoją pracę ale nie jestem pracoholikiem. Wolę milczeć niż mówić głupstwa, banały i rzeczy oczywiste. Zrównoważony i nie wpadający w histerię. Potrafiący bez sarkastycznego uśmieszku mówić inteligentnie. Samodzielny od zawsze, zdradzający czasem oznaki pozytywnego szaleństwa i potrafiący zaskakiwać nawet samego siebie. Poszukuję bardzo dyskretnej osoby która byłaby chętna spotkać się kilka razy w miesiącu na wspólne miłe chwile. Chciałbym, żeby nasza relacja była na tyle miła, abyśmy po spotkaniu oboje troszkę zatęsknili za następnym... Wyznaję zasadę, że nic na siłę i nic czego byśmy oboje nie chcieli. Możesz byc spokojna do niczego nie będę Cie przymuszał. Dyskrecja to priorytet i nie musisz się o to obawiać (jak np w przypadku spotkań z młodymi facetami którzy jak się zakochają nie wiadomo co zrobią...) Każdy ma swoje życie i niech tak zostanie a nasza relacja będzie ukrytym w tajemnicy dodatkiem. Moje oczekiwania to kilka spotkan w miesiącu, myśle że tak 1-2 godz no chyba że będzie okazja i ochota na dłużej... Czekam na kilka słow o Tobie, zdjęcia i oczekiwania... Pozdrawiam Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsonia Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 15:22 Drogi Krzysztofie! Jak to ładnie wszystko owinąłeś w bawełnę. Ale najważniejsze że jest główny motyw....bardzo dyskretnie, kilka razy w miesiącu na 1-2 godzinkę i bez przymuszania...to chyba w Tobie żadnej namiętności nie ma jak tak rzadko, zrównoważony i tak bez...fajerwerków...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aron Re: poznam przyjaciela IP: 82.205.49.* 24.07.13, 17:53 jestem przystojny i szukam fajna dziewczyna , mam 27 lat nie jestem polakiem pracuje kierownik exportu z polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szacha Re: poznam przyjaciela IP: *.centertel.pl 03.08.13, 18:49 Witam serdecznie jeśli masz ochotę się zaprzyjaźnić to zapraszam do korespondencji na adres viktor1962@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kar Re: poznam przyjaciela IP: *.opera-mini.net 06.08.13, 19:45 Witam i jestem zainteresowany Twoim ogłoszeniem :) jakis kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: poznam przyjaciela IP: *.telpol.net.pl 09.08.13, 10:24 Witam uprzejmię, jestem samotny w małżenstwie, mam 30 lat, poszukuję oderwania się od monotonii życia w której się znajduję, wszystko jest tutaj proste ,poukładane, takie zwyczajne, normalne , spokojne i...po prostu nudne... Chciałbym poznac Kobietę która czuje podobnie jak ja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: poznam przyjaciela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.13, 22:57 Witaj Jestem zainteresowany korespondencja z Tobą . Odpisz na mojego maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: poznam przyjaciela IP: *.30.34.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.08.13, 18:41 Cześć mam na imie Kuba mam 38 lat jestem singlem z Ciechanowa jesli chcesz ze mna popisac o wszystkim i o niczym to napisz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fajny3030 Cześć 02.09.13, 20:49 Witaj chętnie cię poznam.Mam 35 lat jestem rozmowny wesoły i gorący ! Szukam przyjaciółki chętnie na dłużej do realnej znajomosci,miłego spędzania czasu na rozmowach i cudownej bliskości realizowaniu fantazji.Szukam dojrzałej gorącej kobiety z którą spędzę niejedna namiętną chwilę .Jeśli szukasz podobnej znajomosći to odezwij się czekam na Ciebie.Pozdrawiam Michał najnowszy3131@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: poznam przyjaciela IP: *.solarme.pl 22.09.13, 12:30 hej serce z kad jestes ja mam 31 lat jestem zonaty z pod poznania Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek320 Re: poznam przyjaciela 04.10.13, 13:38 Witam serdecznie czy mogłabys podac maila bedzie łatwiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dag.pl 04.10.13, 14:40 Błagam Panowie .... Ogłoszenie jest sprzed półtora roku ! Naprawdę sądzicie, że ta Pani jeszcze szuka ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
solena134 Re: poznam przyjaciela 04.10.13, 15:19 Zgadzam się z Tobą całkowicie, półtora roku to sporo czasu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 19:16 A jak nie z Krakowa to skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.13, 19:40 Zgaduj prosze, do 3 razy sztuka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 20:22 Z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.13, 20:23 Pudlo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 20:32 Ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.13, 20:41 Znow zle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 20:51 Poznań? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.13, 20:54 No i znow sie nie udalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 21:03 I co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.13, 21:13 Jest problem.... Ale przyznaje, dosc trudne zadanie miales. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 04.10.13, 21:39 A Ty skad jesres macho? Moze mi pojdzie lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 07:10 No to zgaduj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 08:41 Z Warszawy :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 08:49 Bingo! Dobrze czy źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 08:54 Bardzo dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 09:49 A czemu bardzo dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Krakow Re: poznam przyjaciela IP: 79.162.120.* 05.10.13, 09:52 Bo lubie Warszawe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 09:56 Często w niej bywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 10:20 Codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 10:31 Czyli mieszkasz i pracujesz, ja też mieszkam i pracuję, i...konsumuję....również! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 10:46 Domyslam sie, ze konsumujesz tu skoro tu pracujesz i mieszkasz .... Masz jakies ulubione dania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 10:59 Taaaak...pogodne i chętne panie w wieku 30 - 40 lat. Mieścisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 11:00 Taaaak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 11:08 Chceeeesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 11:18 Skonsumowac Pania 30-40 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 11:35 Nie Pania tylko Pana..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 11:38 Przedzial wiekowy Pana ten sam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 11:42 Przedział ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 11:50 No to zyczmy sobie smacznego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 11:51 Mniam, mniam, mniam............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 11:57 Juz po...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 12:14 Dopiero pierwszą ślinkę przełykam. A jak u Ciebie ze ślinką? A wiesz w ogóle kto pisze po drugiej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 12:22 Powiedzmy, ze nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 12:24 A ja mam pojęcie. No to niech już tak zostanie i już. OK? Chyba że chcesz zgadywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 12:30 Tak tak tez mam pojecie, wiec nie musze zgadywac. Pozdrawiam, milo sie rozmawialo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 13:34 Jeśli zgadłaś to poproszę pierwszą literę i ostatnią imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 13:48 P i l (jak lawka, sorki, za bral pl liter) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 13:49 Pudło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 13:53 Hmmmm, no to lipa, nie jestes z jedym z moich wysnionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 13:58 Hmmmmm, no to kiszka, również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 14:08 Echhh, ja to nie mam pamieci do imion, bardziej do twarzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 14:16 Echhh, trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z Krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.13, 14:20 A moze podasz mi pierwsza i ost. litere imienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 14:47 Zgadywanka to zgadywanka i już. Poza tym muszę kończyć.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie z krakowa Re: poznam przyjaciela IP: *.centertel.pl 05.10.13, 14:58 Pa. O ile to Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jancio wodnik Re: poznam przyjaciela IP: *.centertel.pl 04.10.13, 14:42 jak odpiszesz do mnie, to znaczy że istniejesz naprawdę ...swoją drogą, bardzo kuszące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawałmacho Re: poznam przyjaciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.13, 11:39 Istnieję na 1oo procent. Dlaczego miałbym nie istnieć? Przecież jakbym nie istniał to bym nie pisał. Nie jestem duchem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo Re: poznam przyjaciela IP: *.solarme.pl 10.10.13, 13:30 hej serce z kad jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: poznam przyjaciela IP: *.solarme.pl 11.11.13, 11:37 hej serce poznamy sie Odpowiedz Link Zgłoś