Dodaj do ulubionych

Szukam Na Seks

IP: *.nmh.kz 22.01.13, 20:34
Wiecej info
Szukam Na Seks

WEJDZ TUTAJ

-----------------------------
Poznam Zdradzoną Dziewczynę/Kobietę Bez Zobowiązań.... Proszę Was Bardzo Szukam Normalnego Chlopaka Szukam Dziewczyny Tylko Dziewice Moga Byc Dzieciate Agness..... To Stary Pedał Poznam... Mężczyzna Do Towarzystwa Dla Pań... Chcę Poromansować,Szukam Faceta 30-40l Jest Jakas Chetna Ny Cyberka Teraz?? Popularność Oceń Moje 17 Letnie Ciałko Skala 1-5 Poznam Sympatyczną Dziewczynę Z Rzeszowa Numerologia Zapraszam Zainteresowanych Na Temat It Aint Gonna Hurt Now If You Open Up Your Eyes Przyjażn Miedzy Kobiueta A Mezczyzna Jaki Wiek Jest Dobry Na Pierwszy Pocaunek I Pierwszego Chlopka? Szukam Studentki Do Sponsoringu Chłopak Mówi Ze Mnie Kocha A Inym Ze Nie!!?!! Fajny... Poznam Ładną Od 18-21 Lat Kupię Używaną Bieliznę I Noszone Rajstopki Mmmm... Mr G Poflirtujemy? Atrakcyjna Suka Szuka Reprezentacyjnego Psa Poklikam Http//Poradymilosne.Phorum.Pl/ Całowanie Dziewczyna, Wyższa Od Chłopaka, Co O Tym Sądzicie?? Mowa Ciala ,Mimika A Zauroczenie Namietny Poznan Samotna Szuka Fajnego Chlopaka Woj. Lubelskie Boje Się Poderwać Dziewczyne Kobieta Poszukuje Towarzysza Do Kina Burczy Mi W Sercu... Bardzo Mi Smutno Bez Ciebie Powiedzcie Mi Dziewczyny Jak Mam Zrobic Chłopakowi Loda Zeby Byó Mu Przyjemnie.. Chcesz Pogadać, Wyżalić Się ? Przystojny Dla Legnicznki !!!!! Poszukuje Dziewczyny Z Gdańska Lub Okolic Jest Teraz Jakis Fajny Koles Do Popisania? Czy Wszystkie Kobiety Uciekaja Od Zajetych Facetow? Pilnie Potrzebny Sponsor Jest Ktoś Chetny Kocham Cię !!! Szukam Wolnej Dziewczyny Z Wielkopolski Poznam Myśliwego Heyah Jak Ci Się Spodobam, To Napisz-Fotki. Super Sex Czat Video Z Laskami Na Żywo Szukam Dziewczyny Z Poznania Powiedzcie Mi Panowie.. Jestem Bogaty Ale Dla Mnie Nie Liczy Sie Ani Skóra Ani Komura Poszukuje, Miłej, Namiętnej Dziewczyny. Czy Dziewczyna O Ładnej Buzi I Dobrym Charakterze Ale Puszysta Podoba Się Wam??? Szukam Miłego Na Studniówkę Szukam Mężczyzny, Nie Księcia Na Białym Koniu Zona W Wakacje Zdradzila Mnie W Indiach Moje Wystrzałowe Fotki .* Gdzie Ci Meżczyżni????? Ostatnia Noc Szukam Mężczyżny Na Niezobowiązujący Sexs Jestem Z Wrocławia Dla Wszystkich Szukajacych Kogos Wartosciowego.. Pilnie Poznam Pania Przyjazn? Poznam Mlodego Kulturalnego Mezczyzne Normalnego Chlopaka Poznam Ludzie, Tak Mi Sie Nic Nie Chce Mam 12 Lat I Ciągle Jestem Dziewicą. Jak Się Rozmawia? Są Tu Jakieś Dziewczyny Które Wybieraja Sie Na Studniówke Pilnie Poszukuję Dziewczyny Z W-Wy Która Sprawi Ni Lanie Na Gołą Pupę Poznam Dziewczyne Z Trójmiasta Czy Duze Piersi Sa Dla Ciebie Atrakcyjne?? Stawiam Weekend Nad Morzem 14.08-17.08 Z Chęcia Poznam...... Normalnych P Kraków I Okolice Szukam Dziewczyny Na Sex Poeta (: W Poszukiwaniu E-Kochanka... :) Czy Są Tu Fajne Laski Z Legnicy Szukam Prawdziwej Miłosci.... Szukam Dziewczyny Do Sexu Wawa Poznam Miłego Pana W Wieku 24-30 Lat!! Nie Rozumiem Kobiet A Myślałem Że Je Znam Pytanko Podobają Wam Się Faceci Z Bródką Przestałam Kochać? .. To Nie Jest W Tym Przypadku Przecież Chyba Możliwe.. Do Stezu Który Facet Popatrzy Na Moją Muszelke ? I Pokaze Tez Swojego? Szukam Kochanki . Apel !!! Dlaczego Na To Forum Zaglądają... Pomys Na Sobote Poznam Swietnego Chlopaka Hmm Chłopak Naa Wesele Anonse Mój Topic Uczucia .... Nie Działa, Juz Sie Komus Cos Nie Spodobało Szukam Dziwczyny Z Wrocławia Z Miłą Chęcią Zjem Kupę Jakiejś Miłej Pani. Problem Z Ptaszkiem Pytanie Do Mężczyzn Jestem Z Jeleniej Góry Może To Ty Jesteś Tą Którą Szukam???Ja 24 Letni Wysoki Imagiination Wiec Tylko Ze Nie Lece Se W Kulki Ciezki Dzien Mam
Obserwuj wątek
    • Gość: jom Re: Szukam Na Seks IP: *.icpnet.pl 12.05.14, 03:48
      Szukam pewnego ideału. Jak i również czegoś, co kategorycznie nim nie jest, ale jest inne, mniej typowe, mniej sztampowe, może w jakiś sposób szalone. Jeśli czujesz się osobą, która myśli i postrzega świat nieco inaczej, albo miewa inne preferencje, jak chociażby kompletna niechęć do wdawania się w związek, czytaj dalej.
      I po pierwsze - jestem otwarty, ale nie kładę nacisku na żadne doświadczenie. Wolę kogoś kogo kręci w życiu coś więcej, niż to. Inność, emocjonalność, zrozumienie, więź. Dziwnością/odmiennością może na przykład być niedoświadczenie vs niedoświadczenie jako coś co na ciebie działa. Jeśli sama jesteś niedoświadczona, a masz zamiar na coś fair i z wewnętrznym zaangażowaniem emocjonalnym (aczkolwiek wciąż jedynie jako układ), to bardzo ciekawie! Bo mało już takich osób. Albo może coś z zupełnie przeciwnego bieguna? Doświadczenie po Twojej stronie, ale jakieś ciekawe odczucia, inne fantazje, preferencje? Bywają różne rzeczy. Zostaw swoją propozycję, wysłucham każdej z ogromną ciekawością.
      Preferuję raczej dziewczynę w wieku nie więcej niż 25, ale to nie definitywna reguła. Choć pisać mogą też osoby w innym wieku, jak i też KM, KK. Każdy ciekawy mail będzie warty przeczytania/rozważenia.
      Ja sam mam 20 lat i jestem szczupłym chłopakiem z Poznania (jeszcze niedoświadczonym). Wypadło tak akurat ze względu na preferencje i charakter, ponieważ nigdy nie interesował mnie normalny związek, chodzenie za rączkę i wdrażanie się w cokolwiek tego pokroju. Mam raczej otwarty umysł, pełny swobody, z kolei normalny związek, wszelkie kontakty tego typu... po prostu nie kręci i strasznie nudzi mnie to. A przechodzenie przez to wszystko tylko po to, aby "dostać" seks? Dziękuję. Można znaleźć inny sposób - choć z uwagi na to, że niedoświadczenie nie jest "w cenie" z całą pewnością trudniej.
      Ale życia i czasu jeszcze trochę jest. Dlatego nic straconego, a za żadną cenę nie dam się wpisać w rutynę.
      Chcesz coś zmienić, masz ochotę na coś innego, preferujesz tego rodzaju układ, sama jesteś w podobnej sytuacji? Albo masz jakąś zupełnie inną propozycję? Daj znać. Mój mail to: robony@o2.pl
      Z ciekawością wysłucham i być może, w końcu, wyjdzie z tego coś fascynującego i znacznie bardziej wciągającego. Dla obu stron.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka