Dodaj do ulubionych

Szukam...Krakow

19.02.13, 11:22
Czesc. Mam 27 lat, mieszkam i pracuje w Krakowie. Jestem pewna siebie i atrakcyjna kobieta ktora po 10 latach zwiazku z jednym facetem (obecnie mezem) postanowila zasmakowac innego faceta. Kryzys malzenski spotegowal moja decyzje.
Szukam kogos aby sie rozerwac , porozmawiac i spedzic mile chwile w lozku...:)
Nie wklejam tutaj swojego zdjecia wiec jesli chcesz mozesz zaufac krotkiemu opisowy. Mam 168 cm wzrost, 55 kg, zloty blond wlosy (nigdy nie farbowane). Uwielbiam chodzic w szpilkach, leginsach i ladych sukienkach. Lubie dobra muzyke, dobre wino , taniec i film. Mam wyzsze wyksztalcenie i pracuje zawodowo.

Chcialabym aby osoba z ktora sie umowie byla
- na dobrym poziomie (umiec nawiazac mila i kuluralna rozmowe)
- zadbana i „dobry” wyglad. Zawsze patrze na serce czlowieka ale jak narazie szukam kochanka to chetnie spedze te chwile z „meskim” facetem
- miala jakis cel w zyciu. Nie lubie ludzi ktorzy siedza caly dzien przed tv z piwem w reku

Czekam na ktotki opis swojej osoby i propozycje spotkania.
Ps przepraszam za brak Polskich znakow.
E.
Obserwuj wątek
    • amor92krk Re: Szukam...Krakow 19.02.13, 12:54
      Witam Widze Ze szukasz Kochanka To dobrze Trafilas bo ja Szukam Fajnej przyjaciolki Do milych Rozmow Milego spedzania czasu pijac Czerwone Wino i zjesc co jakis czas romantyczna kolacje Przy Swiecach a potem Na Deser Rozkoszowac sie w łozku :) Uwielbiam sex i chociaz mam 21lat jestem Dojrzaly jak na swoj wiek Mam Nawet Synka ktory ma 11miesiecy Lecz nie jestem z ta kobieta :) Widze ze ty z mezem tez masz kryzys Wiec Chetnie sie z toba spotkam i zaprzyjaznie :) Jesli zainteresowala cie moja Osoba to pisz dzwon jestem Rowniez z Krakowa podaje swoj numer 697-836-354 Mam nadzieje ze dasz szanse sie wykazac tak mlodemu a dojrzalemu mezczyznie :) mam 67kg wagi oraz 170cm wzrostu :) Sylwetka normalna :)
      • tirona22 Re: Szukam...Krakow 19.02.13, 22:31
        Chyba jesteś trochę za młody.
        Szukam kogoś trochę starszego i doświadczonego. Nie chodzi mi tylko o to seksualne ale też życiowe. Inaczej rozmawia się z osobą w wieku 20 lat a inaczej z 30 czy 40 latkiem..

Ale dzięki za propozycje na pewno znajdziesz kogoś w Twoim wieku.

Szukam dalej...Mam ostatnią dużą ochotę na sex i czuły dotyk faceta...
        .
        Czy znacie jeszcze jakieś inne fora lub portale gdzie jest więcej ludzi (facetów). Bo tu widzę że frekwencja słaba?

• Gość: Marcus Re: Szukam...Krakow IP: *.230.89.10.lubocka.net 17.02.14, 09:18
          Witaj,
          ja 36 lat żonaty
          więcej info na maila marcusiii@o2.pl
    • Gość: barry27 Re: Szukam...Krakow IP: *.dynamic.mm.pl 19.02.13, 23:43
      Witaj
      Mam 27lat, pochodze z Tarnowa, i rowniez tak jak Ty ten sam problem.Posiadam wyzsze wyksztalcenie, i duze poczucie humoru, wiec tematow do rozmow nam nie braknie i nie tylko:)
      Wiecej informacji zapraszam pod barry27@interia.pl
      Pozdrawiam i czekam na odp.
    • Gość: jestemzkrakowa2 Re: Szukam...Krakow IP: *.ghnet.pl 20.02.13, 17:23
      Witaj :)
      Spełniam wszystkie kryteria. Chętnie porozmawiam poza forum. Mail do mnie:
      jestemzkrakowa2@wp.pl
      Pozdrawiam
    • Gość: Tomek-Pradnik Re: Szukam...Krakow IP: *.180.247.182.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.02.13, 04:20
      Czesc Tomek z czerwonego pradnika wita.
      Mam 34 lata 5 lat w malzenstwie i mam podobny problem. Moja zona zupelnie przestala sie interesowac sexem.
      A ja mam swoje potrzeby wiec szukam kogos na intymne spotkania w pelnej dyskrecji i nbez zobowiazan.Nie chce burzyc obecnego ukladu.
      Cos o mnie mam 180 waga 80 kg. Pracuje w duzej korporacji w centrum jako manager.
      Mam nadzieje ze uda nam sie spotkac.. tomasz_sojer@interia.pl
      Pozdrawiam
      TOMEK
      tomasz.sojer@interia.pl
    • Gość: Tomek Re: Szukam...Krakow IP: *.ghnet.pl 02.03.13, 11:16
      Witaj z tej strony Tomek 34 latek mieskzam pracuje w krakowie jestem wesołym normalnym zadbanym facetem sam mieszkam lubie film,wino,drink,itd w wolnym czasie sport jak masz ochote na miłe spotkanie realne zapraszam do kontaktu buziaki:) angeltom@gazeta.pl
    • Gość: hi Re: Szukam...Krakow IP: *.181.245.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.03.13, 12:55
      hi i not cant write by polish but i can speak very good i can invite u for dinner and after t party and we can speak together face by face ;i have 28 y ago.
    • Gość: pawelkamion Re: Szukam...Krakow IP: 193.106.244.* 13.03.13, 14:09
      Cześć,
      mam 37 lat, jestem żonaty z żoną niezainteresowaną seksem. Wysoki blondyn (187/84), lubię sks i eksperymenty w łóżku, mozna ze mna porozmwaiać na każdy temat jesli jesteś zainteresowana pisz: pawelkamion@interia.pl
      czekam :)
    • fabiani Re: Szukam...Krakow 13.03.13, 17:34
      Czesc

Jesli pozwolisz wolałbym napisać więcej na prywatny email. Więc jesli masz nadal czas , chęci podam Tobie swój adres email licząc , że będziesz chciała napisać.

Zreszta to nic twórczego ;)) fabiani@gazeta.pl

Pozdrawiam ciepło
      M.
    • Gość: zz Re: Szukam...Krakow IP: 193.106.244.* 15.03.13, 11:38
      witam serdecznie i ciepło sorki ze piszę wprost czy odpowiada Miłej Pani 44 latek dyskretny 188 wz oczy piwne lecz nie od piwa,szukam Przyjaciółki miłej czasem zwariowanej i troszkę tajemniczej. Pozdrawiam
    • Gość: marcin Re: Szukam...Krakow IP: *.connected.pl 28.03.13, 17:26
      Witaj, mam na imię Marcin jestem z Krakowa. mam 25 lat.studiuje rehabilitacje na awf. lubię aktywnie spedzać czas gram w tenisa jeżdze na nartach. mam 186 cm wzrostu, ciemne włosy zielone oczy 85 kg. jeśli chciała byś sie poznać bliżej to prosze o kontakt. pozdrawiam ;)
    • Gość: m Re: Szukam...Krakow IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 22:06
      jestem zainteresowany moj email kobe1984@wp.pl wiecej info na mail
    • Gość: mMarl Re: Szukam...Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.13, 20:00
      Witaj ;)
      Sądzę iż mógłbym zainteresować swoją osobą po krótce wygląd 193 cm wzorstu szczupły o miłej apracji (jestem modelem mam kontrakt z jedną krakowskich agnecji) niebieskooki szatyn... co do celów w życiu ambitny lubiący sport... regularnie siłownia basen... studiuje jeszcze mam 25 lat (jeden z bardziej prestiżowych kierunków na pewnej uczelni)

sickandsadmister@gmail.com
    • jasper30 Re: Szukam...Krakow 15.05.13, 12:45
      Witaj mam 29 lat,i z mila checia spotkam sie z mila kulturalna kobieta na kawe.
      • jasper30 Re: Szukam...Krakow 15.05.13, 12:46
        jasper30 napisał:

> Witaj mam 29 lat,i z mila checia spotkam sie z mila kulturalna kobieta na kawe.
    • Gość: daniel Re: Szukam...Krakow IP: *.205.8.202.dsl.dynamic.t-mobile.pl 19.05.13, 05:51
      hej:) bardzo zaciekawilo mnie twoje ogloszenie :) jestem Daniel i nieduzo ale mlodszy od Ciebie:) mam 23 lata :) jesli chodzi o twoje wymagania wszystko sie sprawdza:) tez lubie troszke poszalec mowiac o tym temacie:) jesli masz dalej ochote na spotkanko i moj opis to czekam na odpowiedz :) :*
    • Gość: Marek Re: Szukam...Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.13, 22:25
      Mam na imię Marek . Jestem z Krk . 24 lata. Krótko obcięty ciemny Blond. Trenuje Kickboxing ,uprawiam sporty jestem w fazie rzucania Papierosów nie pale już ponad miesiąc.Lubie spacery po górach leżenie plackiem na plaży.Jestem Strasznym Optymistą .Troszkę wstydliwy . A Zdjęcie wyśle w odpowiedzi:D pozdrawiam :D
    • Gość: kamil Re: Szukam...Krakow IP: *.dynamic.chello.pl 22.05.13, 21:23
      hej mam 23 lata mieszkam sam umiem zadbać o kobietę jaki i wózku doprowadzę
      Cie do szalenstwa tak i w zucju normalnym pomoge wesprze w trudnych sytułacjach mozemy spotkać sie kiedy tylko zechcesz np dzis mój telefon 506-562580
    • Gość: Rafa06 Re: Szukam...Krakow IP: *.dynamic.chello.pl 24.05.13, 00:45
      Cześć,

Mam 24 lata. Nie zrażaj się czytając pierwsze zdanie, tuż po przywitaniu. Wiek nie zawsze oznacza brak określonego w życiu celu i doświadczenia. Jestem osobą, która w towarzystwie uchodzi za dominującą w spotkaniach i konwersacjach. Wraz ze znajomymi prowadzimy swój interes w okolicy, prywatnie łatwo nawiązuję nowe kontakty i wręcz wymagam od poznanej partnerki rozmowy na poziomie. W życiu cenię sobię kreatywność, która w drugiej osobie wyzwala satysfakcję. Jeżeli chciałabyś mnie poznać, po prostu napisz: rafal0645@onet.eu

Pozdrawiam
    • stanleykowalski Re: Szukam...Krakow 21.06.13, 01:33
      Hej, jak masz ochotę poznać się bliżej napisz do mnie na stanleykowalskipl@gmail.com :)

Pozdrawiam i do usłyszenia! :)
    • Gość: on21 Re: Szukam...Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 13:58
      Witam Cię mam 21 lat 174 cm wzrostu bladyn z niebieskimi oczami wesoly potrafiący rozmawiac na kade tematy jeżeli jestes zainteresowana to pisz na maila on930803@interia.pl
    • ratownik1_23 Re: Szukam...Krakow 18.02.14, 03:16
      Witaj. Zadbany higiena to podstawa. Jak najbardziej inteligentny, ogarnięty życiowo z wieloma pasjami. I celami w życiu. A co do spędzenia czasu razem napisz na e-mail a opiszę bardzo ciekawą formę:-) spędzenia czasu
    • Gość: Stefan Re: Szukam...Krakow IP: *.opera-mini.net 18.02.14, 04:45
      hej. Znalazłem Twoje ogłoszenie w internecie. Czy jest nadal aktualne?
    • Gość: Koala Re: Szukam...Krakow IP: *.free.aero2.net.pl 20.03.16, 17:12
      Cóż. Mam 16 lat ale spełniam wymagania: umiem nawiazac kulturalną rozmowę, dbam o siebie podobno jestem przystojny, na pewno szczupły jestem, ważę 73 kg i mam trochę ponad 180 cm wzrostu i mam cel w życiu, iść do wojska. No i chętnie bym się spotkał wiec jak jesteś ciekawa chociaż to napisz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka