Gość: leszek Re: szukam kochanka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.13, 20:15 witaj skarbie bardzo chętnie się z tobą z potkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: szukam kochanka IP: *.124.net-kontakt.com.pl 05.06.13, 12:06 Hej Witam Mam na imię Piotrek mam 25 lat jestem masażystą, mam 180cm wzrostu, ok. 19cm penisa z miłą chęcią będę Twoim kochankiem, przyjacielem do pogadania itp. Napisz do mnie 723-137-134 Pozdrawiam Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiufiu Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 12:16 I to się nazywa naprawdę porządna autoreklama! Panowie! Uczyć się od tego człowieka! Z wymiarów to bym podał jeszcze wagę...no bo możesz być albo gruby albo chudy albo w sam raz. A jak by tak jeszcze fota w profilu to suuuupcio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: szukam kochanka IP: *.146.158.37.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.06.13, 15:01 Cześć Skąd jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.13, 19:39 Hej tu kamil mam 22 lata szukam miłej dojrzałej kobiety przeczutałem Twoją wiadomośc i myśle ze spełnię Twoje oczekiwania Odpowiedz Link Zgłoś
cometome123 Re: szukam kochanka 07.06.13, 13:20 He he he. Delfinku, sorry ale tak mi się kojarzy Twoje ID. Przypomina mi się jak kpiacym tonem podsumowalaś moje poszukiwania. Widzę,że Tobie też idzie mozołem. Nie mieszkam w Krakowie więc pomimo,że jestem wysoki,nie jestem zainteresowany. Poza tym pewnie masz figurę modelki,a ja takich nie lubię. Pozdrawiam cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: szukam kochanka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.06.13, 15:40 a gdzie mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
l5lewis Re: szukam kochanka 08.06.13, 17:35 Witaj mam 20 lat i jak masz ochotee to pisz do mnie tomaszdawid29@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.13, 01:51 Witam widze ze szukasz tego co ja:) odezwij sie :) poznamy sie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 22:01 cześć, myślę, że spełniam Twoje oczekiwania, uwielbiam seks i eksperymenty w łóżku i nie tylko, jestem rozmowny i wyższy oraz młodszy, tak na początek wystarczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochaneczek Twój Re: szukam kochanka IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.13, 23:17 Jestem z zainteresowany hmm 23 latke Pasuje Tobie taki wiek Wysoki jak to Sobie pragniesz :)) 197 cm :)) Moze to ja jestem twoim wybranekiem :** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jołłfiftyadson Re: szukam kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 23:48 HEHEHE...zaraz rypnę baranka o glebę..!!! KOCHANECZEK WYPIŁ PIWA SIEDEM BECZEK..)))))) ...Pasuje Tobie taki wiek Wysoki jak to Sobie pragniesz .. hehehehe, dobre, człowieku czy Ty chodziłeś do szkoły podstawowej???? ...Moze to ja jestem twoim wybranekiem :**..... Uważam że to przebój miesiąca...JOŁŁŁŁŁŁŁ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: szukam kochanka IP: *.play-internet.pl 11.06.13, 23:25 hej mam na imię Krzysiek, co prawda mam 26 lat ale lubie erotyczne doznania, starsze kobiety również, jeśli chodzi o sprzęt to mam dość dobry do tych zabaw,jeśli to odczytasz to odpisz mi na gg na 2676288 pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viktor Re: szukam kochanka IP: *.net.stream.pl 13.06.13, 00:00 Witaj Mam 23 lata, 197, fajnie zbudowany, sportowa sylwetka, wyglad fizyczny/twarz 26/27 lat, moge spelnic wszystkie twoje wymagania. Pasujemy do siebie wzrostem i nie tylko;) Pochodze ze slaska dokladnie Czestochowa :) jezeli mozesz to odezwij sie na zalman69@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: szukam kochanka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.06.13, 08:44 jak jestes zainteresowana facetem to moge to byc ja spełniam twoje oczekiwania czekam na odpowiedz 698967640 Odpowiedz Link Zgłoś
napalonyprzystojniak24wwa Re: szukam kochanka 13.06.13, 10:51 dieteufelin napisała: > jak w temacie. jestem wysoką (180cm) 35-letnią kobietą. poszukuję mężczyzny zai > nteresowanego znajomością opartą głównie na erotycznych spotkaniach jednak nie > tylko. ponieważ mam spore potrzeby interesuje mnie stała znajomość i regularne > spotkania. szukam mężczyzny, z którym nie tylko będę dzielić rozkosze cielesne > ale też takiego, z którym będę miała o czym porozmawiać a może też czasem gdzie > ś wyjść czy razem wyjechać. preferuję panów młodszych od siebie chociaż to nie > warunek. natomiast warunkiem jest wzrost - uwielbiam mężczyzn wyższych od siebi > e, w których ramionach mogę się czuć małą kobietką. mam na 24 lata i 186cm. bardzo chętnie bym się z tobą spotykał.napisz do mnie jeżeli możesz na akatsukileader@wp.pl :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie powiem kto Re: szukam kochanki z Bydgoszczy ;-) IP: 46.187.163.* 13.06.13, 11:44 szukam szukam szukam... odważysz się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: szukam kochanka IP: *.warszawa.vectranet.pl 13.06.13, 20:34 to gdyby co napisz ... mam 194 cm wzrostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: szukam kochanka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.06.13, 17:05 Hej;) Maciek lat 21 może mało... pracujący niezależny, mimo swojego wieku wiem co to DYSKRECJA I ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!!! przystojny brunet o brązowych oczach,175 cm wzrostu... miły,delikatny,sympatyczny i rozgadany... również szukam stałego układu... pozdrawiam i czekam na kontakt buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: szukam kochanka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.06.13, 17:06 Hej;) Maciek lat 21 może mało... pracujący niezależny,moge.. mimo swojego wieku wiem co to DYSKRECJA I ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!!! przystojny brunet o brązowych oczach,175 cm wzrostu... miły,delikatny,sympatyczny i rozgadany... również szukam stałego układu... pozdrawiam i czekam na kontakt buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: szukam kochanka IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.13, 00:03 Witam Panią jestem zainteresowany pani ogłoszeniem,proszę o kontakt na mila: Oskar25_05@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilek Re: szukam kochanka IP: *.opera-mini.net 25.06.13, 18:13 witam jestem 17letnim slodkim szalonym chlopakiem. Jesli chcesz napisz na email kamilw.mewa@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilek Re: szukam kochanka IP: *.opera-mini.net 25.06.13, 20:03 hej jestem szalonym i slodkim 17latkiem. Napisz. kamilw.mewa@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: szukam kochanka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 25.06.13, 20:05 witaj chętnie zostane twym kochankiem ;p jeśli będziesz zainteresowana zapraszam do dalszej korespondencji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: szukam kochanka IP: *.dynamic.chello.pl 25.06.13, 20:30 hej mam 20 lat 180 cm wzrostu 77kg wagi i chetnie bym Cie poznał jęsli jesteś zainteresowana to odpisz , a powiem Ci o sobie więcej;) Odpowiedz Link Zgłoś