Dodaj do ulubionych

Para szuka pary

05.05.13, 17:44
Atrakcyjna, niemałżeńska, dojrzała para starsza para (ona 54 lata, on 59 lat) poszukuje osób w podobnym związku lub tolerancyjnych małżeństw, którzy także cenią sobie bliskość, podniecenie, seks z wymiana partnerów najchętniej już na pierwszym spotkaniu. Jesteśmy szczupli, zgrabni, komunikatywni. Cenimy zachowania zmysłowe, podniecające. Oczekujemy listów jedynie od par zdecydowanych !, które uzgodniły już między sobą zamiar seksu z wymiana partnerów. Listy od par młodszych także rozpatrzymy, o ile nie razi je różnica wieku ! Sponsoring nie wchodzi w grę ! Interesują nas w szczególności pary mobilne, choćby z odległych krańców kraju, które jednak są skłonne dokonać wysiłku i spotkać się z nami aby nawiązać przyjaźń, doznać ekscytujących przeżyć i zwiększyć dalsze możliwości działania. Na ogół mamy czas w piątki wieczorem. Mieszkamy na południu Polski. Pisząc do nas na adres aldandrew@gmail.com podajcie imiona i nr telefonu.
Obserwuj wątek
    • vivian_reims Re: Para szuka pary 09.05.13, 14:10
      Dziękujemy serdecznie ... Vivian & A.
    • Gość: marek Re: Para szuka pary IP: *.free.aero2.net.pl 17.11.13, 19:01
      szukamy pary my po 48 l macie ohote? my rzeszow
      • vivian_reims Re: Para szuka pary 09.12.13, 15:24
        > szukamy pary my po 48 l macie ohote? my rzeszow
        Jesteśmy zainteresowani kontaktem z Wami .. Napiszcie na adres aldrin4@wp.pl Pozdrawiamy..
    • vivian_reims Re: Para szuka pary 13.12.13, 15:07
      Napisała do nas para.. W ich adresie mailowym jest słowo "joanna". Adres zawiera jednak jakiś błąd. Prosimy odezwijcie się ponownie ! Nasz adres to aldandrew@gmail.com Zapraszamy także inne pary ! Vivian
    • Gość: ja Re: Para szuka pary IP: *.opera-mini.net 14.12.13, 17:16
      pfrzu
      jec do .ass
    • kieras78 Re: Para szuka pary 16.12.13, 10:25
      jestem chętna
      ewona.pl
    • Gość: pit Re: Para szuka pary IP: *.messagelabs.net 05.01.16, 13:07
      Witamy,
      jest Wasze ogloszenie jeszcze aktualne?
      Apropos, my mieszkamy w Niemczech i szukamy tylko pary niepalacej.
      Pozdrawiamy
      E & P
      • toskaa77 Re: Para szuka pary 18.01.16, 20:11
        Hej, jestesmy para niepalacych kobiet 38/39 lat i mieszamy w Düsseldorfie a Wy skad jestescie?
        Pozdrawiamy
        A&K
    • Gość: renata1995 Re: Para szuka pary IP: 5.60.133.* 05.01.16, 16:23
      Poznam mężczyznę, miłego i kulturalnego, mam 19 lat, moj email: renata.seks@gmail.com
    • renata1995 Re: Para szuka pary 16.01.16, 15:14
      Poznam mężczyznę, miłego i kulturalnego, mam 19 lat, moj email: renata.seks@gmail. com
    • Gość: Sławomir Re: Para szuka pary IP: *.centertel.pl 31.08.22, 11:45
      Witam i pozdrawiam . GRAZYNA I Slawomir. Telefon 514327657. Skad jestescie .Kiedy mozemy do was wpasc ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka