Dodaj do ulubionych

Zasponsoruję Poznań :)

18.01.14, 10:58
Cześć,

Jestem młodym dobrze ustawionym mężczyzną, mam 184 cm wzrostu 74 kg wagi jestem wysokim blondynem, chętnie stworzę stały układ z atrakcyjną dziewczyną w wieku poniżej 26 lat; mam na myśli układ oparty na szacunku i dyskrecji, w którym oboje będziemy spędzali miło czas. Jeśli masz dość złotych bajek o 1000-2000 zł za spotkanie a jesteś normalną wesołą dziewczyną, napisz do mnie. Żadnych zboczeń, oferuję miło spędzony czas we dwoje oraz oczywiście wsparcie materialne :) Jestem osobą konkretną i zdecydowaną, ogłoszenie jest aktualne dopóki tutaj widnieje tak więc proszę nie pytaj się o to ;)

Obiecuję, że do niczego nie będę Cię zmuszał ani wymagał czegoś, czego byś normalnie nie zrobiła...Jeśli masz jakiekolwiek obawy, z chęcią je rozwieje. Zdjęcia mogę przesłać, starczy że napiszesz.

Mój adres: luke.1989@wp.pl

Pozdrawiam,

Łukasz
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Zasponsoruję Poznań :) IP: *.devs.futuro.pl 30.03.14, 14:05
      Cześć :) Mam na imię Ania jestem 22 letnia wesołą osóbką. 165cm roześmianej czarnulki :) Jak na razie jestem osobą aktywną zawodowo ale hmm jest ciężko :( ale to inic :P Nie wiem co chciałbyś wiedzieć więc nie będę się za bardzo wywodzić :)
      • lukepoz Re: Zasponsoruję Poznań :) 30.03.14, 18:23
        Hej Aniu, bardzo chętnie Cię poznam, odezwij się proszę na mój mail luke.1989@wp.pl ;)
    • katja88 Re: Zasponsoruję Poznań :) 11.07.15, 11:05
      " Jestem osobą konkretną i zdecydowaną, ogłoszenie jest aktualne dopóki tutaj widnieje tak więc proszę nie pytaj się o to ;)" Styczeń 2014 - konkretny i wymagający ;)
    • amoreska33 Re: Zasponsoruję Poznań :) 11.07.15, 23:40
      Każdą kobietę na pewno zadowoli mały prezent, np. w postaci eleganckiej bielizny. Wejdź na eros.redcart.pl/ Może i sam to polubisz.
    • Gość: Moniczka Re: Zasponsoruję Poznań :) IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.15, 07:37
      Jestem zainteresowana proszę napisz 724049551
    • kingakobiela Re: Zasponsoruję Poznań :) 14.05.19, 16:48
      Zapraszam na bezpieczną i anonimową wymianę doznań na mój profil w majtkomacie:
      www.majtkomat.pl/sprzedajace/kinia-636

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka